امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

دیدگاهش خیلی فرق داره با بقیه ادما ..
خیلی متفاوته ..
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Ɗєя_Mσηɗ ، red_Queen
آگهی
نچ نچ.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
چ بحث جنجالیی را انداختم خخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، red_Queen
سلام.
اصل:من پرهام از تهران 19 ساله.
مخالف بودن اعضای انجمن نثبت به من معل گذاشته نمیشود.
بیوگرافی(خلاصه):من پرهام زنگنه از تهران در سال 1380 به دنیا امدم.
علاقه:رمان و هوا و فضا.
قوانین:کاملا توسط من خوانده شد و مخصوصا بخش قوانین انجمن.

(اصل کامل)
از اینکه که به اصل من توجه کردین متشکریم Big Grin
بازم سلام.
(07-04-2020، 14:16)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:11)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:08)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تتلو درست قاطی داره ..

ولی حرفاش بعضیاش حقه.بعضیا نه اکثرش

چی شد که از ایران رفت؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

عجب Exclamation
راسته همه ی اهنگاشو شعراشو خودش میگه؟

اره
همشووو
من دنبالش کردم زندگیشو

بخوایم از این لحاظ ببینیم میشه گفت واقعا استعداد داشته..
جدی نگرفتنش مث اینکه..
اونم گذاشته رفته..یجا مردم اشتب کردن اونم که کاری کردن بره..
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(07-04-2020، 14:16)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی متفاوته ..

تو همه آهنگاش مییگه ک :
(جورِ دیگر باید دید)
Vibe
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ρσєѕɪ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
خیلیم واسش حواشی درست کردن

میگف من با دوست دخترم میرفتمم عشق و حال زنگ میزدن میگفتن اطلاعات ماشینش دنبالته و... (خب مسلما الان همه میرن دنبال عشق و حالش)
بهش گفتن درباره انرژی هسته ای بخون خوند،بعد یه فیلمی دیدم از فرمانده ارتش که میگفت این شخصونمیشناسه و نمیدونه چطوری رفته رو ناو جنگی آهنگ خونده
و خیلی چیزای دیگه.
 سپاس شده توسط red_Queen ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(07-04-2020، 14:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:11)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد که از ایران رفت؟

عجب Exclamation

اره
همشووو
من دنبالش کردم زندگیشو

جدی نگرفتنش مث اینکه..

تتلو وید میزنه گل میکشه ک همه شعراش از خودشه
خودش پارسال میکف من گل ک میکشم مغزم باز میشه :/
Vibe
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، امیر‌حسین ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(07-04-2020، 14:20)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی متفاوته ..

تو همه آهنگاش مییگه ک :
(جورِ دیگر باید دید)

آره
من به عنوان یه بچه نیمه مذهبی .. جذب دیدگاهش شدم ..

به کارما یا همون طبیعت معتقده این واقعا منم بهش معتقدم.
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(07-04-2020، 14:21)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 14:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب Exclamation

اره
همشووو
من دنبالش کردم زندگیشو

جدی نگرفتنش مث اینکه..

تتلو وید میزنه گل میکشه ک همه شعراش از خودشه
خودش پارسال میکف من گل ک میکشم مغزم باز میشه :/

اره میگه گل طبیعیه خوبه خخخخ
میگفمث بقیه مخدرا صنعتین خوب نیست
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان