(07-04-2020، 13:17)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم کپی کار بدیه دیگه ! من فقط فحشارو نقد کردم.
(07-04-2020، 13:04)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حمید هیراد واقعا کپی کرده بود
(07-04-2020، 12:59)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کدوم اهنگ؟
(07-04-2020، 12:55)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2020، 12:54)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اِرَمی عرض کردم
این آیسانو میبینی اصلا ارمی نیست که فقط اداشونو در میاره . یه ارمی عثیل باید در کسری از ثانیه متوجه نکته اون اهنگی که فرستادم میشد
نکتش چیه حالا؟
چنتا جوون غیور ایرانی یکی از آهنگای بی تی اس رو به اصطلاح کاور (همون کپی خودمون) کردن بعد ارمیا طغیان کردن که واا غیرتا چرا آهنگ مقدس بی تی اس رو دزدیدین شما جنایتکارین
الانم دارن ایمیل میزنن که بیان چوب کنن تو آستینشون . آخه این درسته؟
چه اشکالی داره اخه :-| الان داشتم کامنتهای زیر تیزر کنسرت هیراد رو که از BTS الهام گرفته بود رو میخوندم واقعا بعضی جاهاش کلافه میشدم. کپی کار بدی باشه فحاشی افتضاحه!!
از تیزرش
از متنش
از اهنگش
من با فحاشی مخالفم(واقعا میگم!)
اما وقتی بهش گفتن کپیه و محترمانه بهش گفتن رفت آرمیا رو بلاک کرد و یه متن هم گذاشت استوری ش یه مشت بچه اومدن به من میگن آهنگم کپیه و کلی چیزای دیگه هم گفت
اگه اون غلطه این کار درسته؟!
بعد هم هرچی گفتن گفت نه من خودم همه کاراشو کردم
کوتاه هم نیومد
لطفا همه جهاتو ببینین
شاید اون بنده خداهم واقعا نمیدونسته کارش کپیه، یکی از اعضای تیم پیشنهاد داده اونم اجرا کرده (خیلی مثبت بینانس)
بزرگی میگفت من همیشه سعی دارم حرفی که بقیه میگن رو باور کنم حتی اگر احمق بنظر بیام
#بشیر_حسینی