امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

(07-04-2020، 1:26)عاطفه تک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ نشد شماره فرستادید که پیام بده
لطفا بگید چطور جوابش بدم

باید 10 تا پیام بدی
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ] 130

آگهی
(07-04-2020، 1:26)عاطفه تک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا بگید چطور جوابش بدم

اسمه کسی که پیام داد رو بگو لطفا
(07-04-2020، 1:25)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:24)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها پرهام نیس
حرفه ابجی بزرگتر واجبه منم قبول میکنم
من تسلیمه ابجی نفس

ممکنه هم اخطار بگیریم اگه بهش چیزی بگیم
هم اینکه وجهه سایت خراب میشه
هر کی هست بزارید بمونه
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(07-04-2020، 1:27)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:25)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:24)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها پرهام نیس
من تسلیمه ابجی نفس

هر کی هست بزارید بمونه
چشم اگرم پرهام باش شوهر جناب عالی هست

(07-04-2020، 1:24)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:18)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:16)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:13)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:09)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید دقت کنی
حالا تو اصلا دقت نمی کنی خدا کنه به شوهرت دقت کنی که کیه 14
بنظرم بیار پیشه منو مهسا تستش کنیم ببینیم خوبه یا نه 10

نخیر م
پرو میشید  Big Grin  Tongue
من با شوهرم خصوصی حرف میزنم  Big Grin  Tongue

ایه من چیکار بهش دارم فقط میخوام تستش کنم به درد من نمیخورم
مگم مهسا یه کارای بکنه که اونم بعید از مهسا
من خودم تستش کردم Big Grin

(07-04-2020، 1:27)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:26)عاطفه تک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا بگید چطور جوابش بدم

باید 10 تا پیام بدی

ممنون که پ.خ رو به پرهام یاد دادی تا اونجا بهمون فش بده این پرهام اگه اون نبود جوابه من می داد
(07-04-2020، 1:28)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:27)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها پرهام نیس
من تسلیمه ابجی نفس

هر کی هست بزارید بمونه

اره شوهرم با هوشه Big Grin
اگه بفهمه پرهام اومده خودش محروم میکنه

(07-04-2020، 1:29)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:27)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا بگید چطور جوابش بدم

باید 10 تا  پیام بدی

ممنون که پ.خ رو به پرهام یاد دادی تا اونجا بهمون فش بده این پرهام اگه اون نبود جوابه من می داد
بابا هرکس بیاد پرهامه

اه بس کنین
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
(07-04-2020، 1:30)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:28)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها پرهام نیس
من تسلیمه ابجی نفس

هر کی هست بزارید بمونه

اره شوهرم با هوشه  Big Grin
اگه بفهمه پرهام اومده خودش محروم میکنه
بااشه خوبی با بیداری Tongue Tongue Tongue Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان