امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

(06-04-2020، 19:28)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 19:16)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و....

محمد اسمت تژدید داره کیبوردم تژدید ندارهههه

میزنمتا
پس من چی

بابا ملیکا مامانی اسمت خیلیخیلیسخته ببخشید تکرار نمیشه سلام خوبی؟
آگهی
انتخاب سختیه .__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(06-04-2020، 19:30)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 19:29)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به پیش ..... حملهTelegh_01

ای لشکر صاحب زمان
آماده باش آماده باش

این صوت انگیزشی رو میگفتمTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
(06-04-2020، 19:31)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب وقتی ما 100 تا ارسال تو گ.آ داریم
فوقش 5 تا سپاس بگیریم اونم کع همش غزله

اما اگع@"Itsali"  یه ارسال داشته باشه
3 تا سپاس میگیرع

این دیگع چجورشه._.
به این میگن پشتیبانی قدیمی از قدیمی
اخه تو سپاس میخوای چیکار؟ دو روز دیگه میخوای خ.ا کنی دیگه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Itsali
(06-04-2020، 19:31)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 19:28)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 19:16)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و....

میزنمتا
پس من چی

بابا ملیکا مامانی اسمت خیلی خیلی سخته ببخشید تکرار نمیشه سلام خوبی؟

بچع شب بیام خونه
باهات دیکته باید کار کنم-__-
نآشناس
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(06-04-2020، 19:31)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3 تا سپاس میگیرع

این دیگع چجورشه._.

مال خودت :|
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ

3 تا سپاس میگیرع

این دیگع چجورشه._.

پارتی داره D:
 سپاس شده توسط Itsali ، ρσєѕɪ
(06-04-2020، 19:26)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

و....

میتونی اسمایی که فونتشو نداری رو کپی کنی.
مطمئنی زیر دوش فقط به فلشخور سر زدی ؟

میشه یادم بدی خوب بلد نیستم باید ازکجا کپی کنم

محمد جان این دفعه رفتم سلفی البنه کمر به بالا میگیرم برات میفرستم من بدون اهنگ دشوی هم نمیرم چه برسه حموم
(06-04-2020، 19:32)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 19:30)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 19:29)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به پیش ..... حملهTelegh_01

ای لشکر صاحب زمان
آماده باش آماده باش

این صوت انگیزشی رو میگفتمTelegh_01
Telegh_01
اینوم هست
ما در حال انجام وظیفه ایم
دلا شیرن تا ابد ما با ترس غریبه ایم
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(06-04-2020، 19:32)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3 تا سپاس میگیرع

این دیگع چجورشه._.
به این میگن پشتیبانی قدیمی از قدیمی
اخه تو سپاس میخوای چیکار؟ دو روز دیگه میخوای خ.ا کنی دیگه

خ.ا نع
خ.ک
مخفف خود کشی

(06-04-2020، 19:33)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3 تا سپاس میگیرع

این دیگع چجورشه._.

پارتی داره D:

من اخه خودم پارتی برگذار میکنم
پس چرا سپاسام کمع هاااااااااا؟؟؟!!!!!!!!Telegh_26
نآشناس
 سپاس شده توسط sober ، Itsali

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان