05-04-2020، 21:50
(05-04-2020، 21:49)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام بهتری؟؟؟
(05-04-2020، 21:19)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2020، 20:32)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@ѕмσкє
نظرت راجبه من اگه میشناسیم -_- بعید میدونم ... یه دختری که خیلی مغروره و از ادبیات مغرورانه و شاخ پنداری در جملاتش استفاده میکنه و پس از شکست در یک رابطه عاشقانه فکر میکنه همه چیو میدونه و باید به غرورش بیشتر اهمیت بده و این آخر حماقته
من فکرنمیکنم ک همه چیو میدونم ! عاشق نشدم خوشبختانه و من احممممق نیسم جناب:/
در عوض ط فک میکنی همه چیو میدونی و خیلی راحت قضاوت میکنی !!! ای بابا ...همیشه همینجوری؟
دقیقا چون دتجربه کردم .
مث شما طبق گفتتون
نقل قول: با دیدن تجربه دیگران تجربشون کردم... چیزی ک غیر ممکنه فقط خودِ غیر ممکنه!
بادیدن چیزیو تجربه نکردم ..
در حد اندازه اطلاعاتم تو هر چیزی اظهار نظر میکنم.
اطلاعاتت چیه از من؟ اینکه مثه ی احمق شکست عشقی خوردم حالا میخام خودمو قوی جلوه بدم بوسیله غرورم خخ ؟ مگه دختر ۱۴سالم ؟! وقتی میگم قضاوت میکنی ینی همین... شما کاملا مطمعنی من همچین آدمیم در صورتی ک من فقط مغرورم همین!! دیگه ابن داستانا رو نداره ک هرکسی ی شخصیتی داره!
++بله همیشه همینجورم،ایرادی داره؟
من ایراد از کسی نمیگیرم ک...اینارم ک میگم دعوا ندارم قصد توهینم صددرصد ندارم نمیخام بد برداشت کنی! دارم جلوگیری میکنم از ذهنیت غلط