امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

(01-04-2020، 17:41)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@thug life

مهران ماشین فقط هیوندا جنسیس کوپه
من یبار روندمش عاشقش شودم گال دوسته پسر خالم بود بابا عجب سرعتی داره عجب حالی میده فقط بحاش بری دختر کشی

یعنی راحت تو روز صدتا مخ میزنی
من گواینامه بگیرم فکر کنم اذربایجانو بهم بریزم

تا حالا مخ کسی رو زدی؟
!.. ﻣــــــــَــﻐﺮﻭرای ﺍِﻣــــــــْـــــــــــــــــﺮﻭﺯ

ﺧـــــُـــﻮﺭﺩ ﺷــــــُــــﺪِﻩ ﻫــْـــﺎﯼ ﺩﯾـــْـــﺮُﻭﺯَن….<(_ _)>

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 123
آگهی
مخچه که کوچیکتره سخت تره زدنش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(01-04-2020، 17:41)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@thug life

من یبار روندمش عاشقش شودم گال دوسته پسر خالم بود بابا عجب سرعتی داره عجب حالی میده فقط بحاش بری دختر کشی

به به چه باحال

ایولا
خخخخخ گواهی نامه بگیریم ایرانو بهم میریزیمااا
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(01-04-2020، 17:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:32)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='sirvan..' pid='3511949' dateline='1585751191']
@m.h.sa

چشم من دیگه به پرهام کاری ندارم
الانم بو اون عزازی بگو روی اعصابم نره چون به اندازی کافی به خاطره یلدا ناراحتم عصبی بشم بد میشه

@"thug

بابا من بچه خوبیم خیلیم حرف گوشکنم قدرمو بدونین

اره اره11
یه تو حرف گوش کنی فقط Tongue Dodgy Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

وره دیگه
من از همه بهترم توی حرف گوش کنی
4444444444
یا خدا داداش
یلدا خانم کارت داره

@"sirvan.."
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(01-04-2020، 17:33)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی چیه من دیگه نمی خوام تو ابجیم باشی بهت اعتماد داشتم

@"Kind-girl-nafas"
من دیگه ترو نمی خوام  دلسوزی کنی Angry  Angry  Angry  Angry  Angry  Angry  Angry

ببین امیر مهدی این اولین بارت نیس
قبلا هم یکارایی کردی بهت چیزی نگفتم گه ناراحت نشی
اگه نمیخوای باهم دوست باشیم مشکلی نیس
ولی سعی کن یکم بزرگ شی
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(01-04-2020، 17:46)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:33)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Kind-girl-nafas"
من دیگه ترو نمی خوام  دلسوزی کنی Angry  Angry  Angry  Angry  Angry  Angry  Angry

ولی سعی کن یکم بزرگ شی
باشه الان تموم شد هرچی ببین ما بود حالم داره بد میشه
123::
گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 123

(01-04-2020، 17:47)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 17:46)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Kind-girl-nafas"

ولی سعی کن یکم بزرگ شی
باشه الان  تموم شد هرچی  ببین ما بود   حالم داره بد میشه

بسلامت
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(01-04-2020، 17:43)یلدا 86 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@thug life

تا حالا مخ کسی رو زدی؟

من فقط مخ یه نفرو خزدم که با دنیا عوضش نمیکنم
 سپاس شده توسط thug life
(01-04-2020، 17:44)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخچه که کوچیکتره سخت تره زدنش
مخچه وظیفش خون رسانی به بدنه :-| اونو بزنی هم دردی رو دوا نمیکنه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط red_Queen

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان