امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

(01-04-2020، 14:43)Armita84 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:42)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:40)Armita84 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:39)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:38)Armita84 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خرسو که خودت میخری دیگه چرا من زحمت بدم به خودم خودت بده دیگه
حالا این چه بحثیه ما داریم میکنیم Exclamation

من واسش میخوام ی چیز دیگه بخرم 20
نظرت چیه خرس رو واسه خودم بردارم بحث رو تمومش کنیم

چرا اینقد خرس دوس دارین =/
خودمم هنوز کشف نکردم چرا...!

ینی همتون خل شدین

(01-04-2020، 14:44)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:42)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:40)Armita84 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:39)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:38)Armita84 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرت چیه خرس رو واسه خودم بردارم بحث رو تمومش کنیم

چرا اینقد خرس دوس دارین =/

(01-04-2020، 14:40)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:18)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااااااامممممممممم گوگولیییییییییییییییییییی Heart  Heart  Heart  Telegh_48

سلام ملوسکم Heart  Heart  Heart  Heart  Heart خوبی

برات میخوای خرس بخرم؟ 8
ت خودت اندازه ی 100 تا خرس می ارزی Big Grin  Heart

مرسی تو خوبی
من خرسم؟Telegh_59

عالی
ن Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin ت ملوسک منی Heart

خداروشکر Heart
توام شوگولی منی Heart Heart Heart Heart Heart Big Grin Big Grin Big Grin
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
آگهی
@"**GHAZAL**"
چ خبرا؟ Heart
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
همتون کلا خیلی ب تگ کردن علاقه دارین ن؟
هیچی
از تو
سلام من جدیدم.
چه شده Wink

(01-04-2020، 14:51)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من جدیدم.

سلاممم
یا خداااااا طرفدار بی تی اس؟؟؟؟؟
پس بد بخت شدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
من کوروش 25 ساله از تهران.
(01-04-2020، 14:54)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامkhoshkhosh

(01-04-2020، 14:51)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شده Wink

(01-04-2020، 14:51)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من جدیدم.

سلاممم
پس بد بخت شدی

چرا بدبخت Dodgy
(01-04-2020، 14:54)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آقا کوروش
منم مهران
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(01-04-2020، 14:50)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتون کلا خیلی ب تگ کردن علاقه دارین ن؟
هیچی
از تو

ن نقل قول میکردم خیلی طولانی میشد Undecided
توی پ.خ گفتم
(01-04-2020، 14:54)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامkhoshkhosh

(01-04-2020، 14:51)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شده Wink

سلام من جدیدم.

سلاممم
پس بد بخت شدی

چرا بدبخت Dodgy
چون دیه ولش نمی کنین
سوال و سوال Tongue
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان