امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

(01-04-2020، 13:45)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"arash a"
خدا لعنتت کنه که داری دوستیه مارو از هم جدا میکنی لعنت برتو Angry

(01-04-2020، 13:44)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:36)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:34)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:32)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهترم ولی هنوز خوب نشدم

نگران نباش ایشاالله زود خوب میشی
نگران  نیستم  خیلی هم اعتماد دارم خوب  میشم ا حمایتایی که شما کردید مخصوصا خواهره اینترنتیم  نفس

آفرین با اعتماد همه چی حله
وظیفست بالاخره تو یه انجمنیم و دوست
خیلی ممنون نمی خواستم شمرم نگران کنم این خواهرم

این چه حرفیه خواهرت خوب کرد گفت
باید از حال دوستما خبردار میشدیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
آگهی
(01-04-2020، 13:41)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:39)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 12:46)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین ارش من این قضیه رو اینجا تمومش میکنم با این حرف اخرم تا تموم کنه تو الان هم به من هم به غزل گفتی به شنا په ربطی داره درسته حالا منن اینو میگم

ایسان خواهری
من حرفمو میگم انتخاب با خودته ببین یا منو غزل رو نیندازی توی لیست سیاه و با ما کات میکنی یا ارش رو میندازی توی لیست سیاه و دیگه باهاش حرف نمی زنی
تمام این نرف من بود غزل تو با این حرفم موافقی؟

عزیزم ارش دیگ اونجوری نیس

ایسان جون یا منو غزل یا ارش

سیروان من باید بین شما یکی رو امتحان کنم من هیچ .قت بین امتحانا کسی رو انتخاب نکردم یا همه یا هیچ ارش هم دوست سادمه مث تو مث سینا
@aysan666666

ایسان درسته منو سینا دوستتیم ولی ما توی عنوانمو نمی نویسیم
My love aysan
بیشتر از این ادامه بدید اخطار نمیدم،محروم میشید..
 سپاس شده توسط AMIRMAHDI_AEZAZI ، کــــــــــⓐرمَن
(01-04-2020، 13:52)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

My love aysan

بس دیگ خب ی کاری کرده الان ک دیگه ننوشته Undecided

خب چ خبرا اینجا خلوت شد یهوkaffe2kaffe2kaffe2
(01-04-2020، 14:00)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 13:52)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

My love aysan

بیا پ.خ کارت دارم
عجب چ سکوتی kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/index_ea4c0.jpg
(01-04-2020، 14:13)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:00)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

My love aysan

بیا پ.خ کارت دارم

باش اومدم

(01-04-2020، 14:15)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب چ سکوتی kaffe2
http://dl.akskhor.ir/uploads1/index_ea4c0.jpg

سلام عشقم دنیام همه چیزم Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Smile
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
سلاااااااااامممممممممم گوگولیییییییییییییییییییی Heart Heart Heart Telegh_48
(01-04-2020، 14:18)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااااااامممممممممم گوگولیییییییییییییییییییی Heart Heart Heart Telegh_48

غزل بیا پ.خ کارت دارم میخوام باهات مشورت کنم زود
 سپاس شده توسط thug life

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان