(31-03-2020، 13:33)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 13:30)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 13:27)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 13:25)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 13:22)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توی قوانین گفته موضوع چطوری باید ایجاد بشه!
اول عکس میزاری بعد نام خواننده و اهنگ قسمتی از متن و بعد لینک دانلود. اگه این موارد نباشه بی کیفیت محسوب میشه
اقا محمد خواهیش میکنم این که نوشته عکس باشه قسمتی از متن باشه و... روی توی یه عکس اسکرینشات کن بزار من که ندیدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s10.picofile.com/file/8392684326/SDAKjwhbjerjne.PNG
محمد خودتو انصافت کجای این قسمت نوشته باید عکس بزاری قسمتی از متن رو بزاری خودتو انسافت بگو کجا گفتههه
گفته لطفا موضوعاتتون رو طبق الگوی زیر قرار بدید. حتما که نباید باید مینوشت :-|
محمد من یه بی سوادم تماپ اقای @
smoke
باید میومد به من پیام خصوصی میداد منو توجیه می کرد نه اینکه زرتی بیاد اخطار بده شایدن من میرفتم همشونو ویرایشیکردم
محمد حق با منه ادم هر کاره اشتباهی میکنه بهش تذکر میدن بعدش بهش اخطار نیدن بفهممم
اگه تو اخطار نیدادی من زیاد ناراحت نمی شودم ولی از امیرحسین خیلی خیلی ناراحتم چون از اولین روز با من مشکل داره بدون تذکر زرتی به من اخطار نیده این شد کار که اه