امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگوی آزاد نسخه 343 ]

@"sirvan.."
آقا این دونا به ما میگن دیوانه
چ کنیم;-) ;-)
الان این دوتا خواهر را بدبختمان میکنن Tongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط setayesh-
آگهی
(30-03-2020، 8:59)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@setayesh-
خب ستایش چخبرا چ میکنیBb5

منم هیچی اینجا منتظرم ایتا باز بشه برم مدرسه Big Grin
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
@setayesh-

من این حرف ها رو از خودم نمی گم که اینا ثابت شده تا حالا رتبه برتر ریاضی دیدی دختر باشه نه اخه دخی ها حفظی هستند ما عملی هستیم اخ جون
232323
 سپاس شده توسط setayesh-
(30-03-2020، 9:01)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 8:59)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@setayesh-

منم منتظرمBc7
الان معلممون میاد رگباری تکلیف میده Sad
 سپاس شده توسط setayesh-
(30-03-2020، 9:02)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@setayesh-

من این حرف ها رو از خودم نمی گم که اینا ثابت شده تا حالا رتبه برتر ریاضی دیدی دختر باشه نه اخه دخی ها حفظی هستند ما عملی هستیم اخ جون
232323

نه خیر کی اینو گفته در سال فک کنم ۹۶ یا ۹۵ رتبه ۴ ریاضی یه دختره بود Big Grin
مغـرور نیستـَـم!
(30-03-2020، 9:01)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
چ کنیم;-) ;-)

نترس شقیی با نن

ستایش با تو بریم حالشو نو بگیریم
 سپاس شده توسط setayesh-
(30-03-2020، 9:02)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 9:01)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@setayesh-

منم منتظرمBc7

[align=center][/alig

n]

شقی تو ایتا داری ؟؟
این ایتا مشکل داره باز نمیشه
مغـرور نیستـَـم!
(30-03-2020، 9:03)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 9:01)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
چ کنیم;-) ;-)

نترس شقیی با نن

ستایش با تو بریم حالشو نو بگیریم

حلهههههه

خو بیاین بینممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(30-03-2020، 9:03)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 9:02)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@setayesh-

232323

نه خیر کی اینو گفته در سال فک کنم ۹۶ یا ۹۵ رتبه ۴ ریاضی یه دختره بود Big Grin

به حرف من گوش کن ریاضی نرو
اگه حلیاتت قویه بیا تجربی
 سپاس شده توسط setayesh-
(30-03-2020، 9:04)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 9:02)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@setayesh-

منم منتظرمBc7

[align=center][/alig

n]

شقی تو ایتا داری ؟؟
این ایتا مشکل داره باز نمیشه

نو ندارم Sad

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 270 مهمان