28-03-2020، 8:15
آدَميزاد از خودِشَم نِمى تونِه انتِظار داشتِه باشِه. انتِظار داشتَن از بَقيه كه كلن اضافِه كاريِه.
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه هشتم) |
|||||||||||||||||||||||||||||
28-03-2020، 8:15
آدَميزاد از خودِشَم نِمى تونِه انتِظار داشتِه باشِه. انتِظار داشتَن از بَقيه كه كلن اضافِه كاريِه.
28-03-2020، 9:45
بِ دنبالِ معنایِ زندگانی بودم در عالمِ مُردگی...!
28-03-2020، 9:47
-بعضیا فلسفه زندگیشون اینه که دهن دارم چرا گه نخورم:|♡
28-03-2020، 18:10
تایپ کنی ، مکث کنی ، فِک کنی ، پاک کنی... (:
28-03-2020، 22:12
خدایا...
این سرنوشتی که برام بافتی ، قسمتِ یقه اش یه خورده تنگه ! قربون دستت...شلش کن دارم خفه میشم... (:
29-03-2020، 12:42
"عشق" همیشه همان دختر سر به زیر و ساکت همسایه نیست!!
همان دختری با موهای بلند و چشمان مشکی که همبازی کودکی ات بوده.. همانیکه احساس می کردی مهرتان به دل هم افتاده و روزی این دختر آرام و متین معشوقه رویایی تو می شود و تو عاشق دیوانه او!! عشق ؛ همیشه نمیشناسد، در لحظه اتفاق می افتد ناگهان دختری دیوانه و لجباز می آید و تو را در مقابل خودت قرار می دهد.. تو باید با این دختر لجباز مقابله کنی!! مقابله ای برای نشان دادن اینکه تو حتی از او دیوانه تری!! نه چشمهایی مشکی دارد و نه موهایی بلند .. او فقط امده تا دنیای ارام تو را بهم بریزد.. او همان عشق است معشوقه رویای تو با دیوانگی مخصوص به خودش!! همان عشق دیوانه تو... . #محسن_صفری
29-03-2020، 12:45
هزینه یک لبخنـد
خیلی کمتر از هزینه برق اسـت ولی خیلی بیشتر از آن روشنی میبخشد لبخند بزن دوست مـن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
29-03-2020، 13:07
همیشه بهم میگفت زندگیمی...
وقتی رفت بهش گفتم مگه زندگیت نبودم؟؟ جواب داد: آدم برای رسیدن به عشقش باید از زندگیش بگذره...
29-03-2020، 15:26
به مردم رویاهاتو نگو
بهشون نشون بده!
30-03-2020، 12:49
باید یک نفر...
بنشیند...دست بگذارد روی شانه ات از تَه دل بگوید: "چه مرگت شده دیوانه جان؟ بعو سِفت بَغلش کنی و تمام خوب نبودن هایت از چَشم هایت بزند بیرون... . مریم قهرمانلو
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|