امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حمله برهانی به کی روش

چرا همیشه یک عده «مهاجم خاص» به تیم ملی دعوت می‌شوند؟

حمله برهانی به کی روش 1

آرش برهانی در مصاحبه ای معنی دار به شدت از تصمیم کی روش در دعوت از کریم انصاری فرد که در 11 بازی یک گل برای پرسپولیس زده و مدت ها است گلی هم برای تیم ملی نزده انتقاد می کند البته غیر مستقیم و بدون آنکه نام مهاجم پرسپولیس را به زبان بیاورد

به گزارش قدس آنلاین، ایران ورزشی_آرش برهانی که توقع داشت به خاطر 3 گلی که وارد دروازه حریفان کرده یعنی خیلی بیشتر از مهاجمانی که مورد توجه کی روش قرار گرفته‌اند به تیم ملی دعوت بشود اما هرگز این اتفاق نیفتاد. گفت‌وگو با آرش برهانی از همین جا کلید می‌خورد. دعوت نشدن به تیم ملی. آرش حرف‌هایی می‌زند که نشان از ناراحتی‌اش دارد. او بابت بی‌توجهی کروش غمگین است اما می‌کوشد با گل‌های بیشتر نظر کی روش را به سوی خود جلب کند. آیا برهانی موفق به انجام این مهم خواهد شد؟ منتظر می‌مانیم...

این روزها همه استقلالی‌ها تحت تاثیر فوت مادر امیر قلعه‌نویی قرارگرفته‌اند. شنیدیم تو هم دیروز به خانه قلعه‌نویی رفتی.
‌‌‌ جا دارد یک بار دیگر به امیرخان تسلیت بگویم. بله، من هم دیروز به خانه امیرخان رفتم و نخستین چیزی که به من گفت این بود که قدر مادرت را بدان. واقعا تحمل از دست دادن مادر خیلی سخت است. امیدوارم سایه همه مادران بالای سر فرزندانشان باشد.
تصور می‌شد به خاطر 3 گلی که برای استقلال زدی و یک پاس گلی که دادی به تیم ملی دعوت شوی اما در لیست کی روش حضور نداشتی!
‌‌‌ نمی‌دانم چرا این اتفاق افتاد. برای خودم هم سوال است.
اما آن روز تو یک گل 3 امتیازی برای استقلال زدی و عملکردت خیلی خوب بود.
بله، همه گفتند خیلی خوب بودی اما کی روش حتما اعتقاد دیگری داشته است. نمی‌دانم شاید ایشان حواسش پیش مهاجمان دلخواه خودش بوده چون در لیست او همیشه همان نفرات حضور دارند.
چرا کروش به تو اعتماد نمی‌کند و مهاجمانی که طی 11 هفته تنها یک بار گل زدند را به تیم ملی دعوت می‌کند؟
باید از خودش بپرسید. کی روش همیشه یک عده مهاجم خاص را به تیم ملی دعوت کرده که به نظر من کار درستی نیست. نمی‌خواهم بگویم اینهایی که دعوت شدند بازیکنان بدی هستند. خیلی هم بازیکنان خوبی هستند و همگی از دوستان من به حساب می‌آیند. برای‌شان آرزوی موفقیت می‌کنم اما حق آرش برهانی که 3 گل زده و یک پاس گل داده چه می‌شود؟ نمی‌دانم شاید از این حرف‌هایی که می‌زنم بعضی‌ها برداشت بد کنند اما حرف بدی نیست که من از کروش بخواهم بازی‌های من را هم دقیق نگاه کند.
شاید این ذهنیت وجود دارد که دوران فوتبال تو تمام شده است؟
نه، اگر هم وجود دارد خیلی اشتباه است. فوتبال من تازه شروع شده. بازیکنی که 29 سالش است چطور فوتبالش تمام می‌شود؟ مگر می‌شود؟ من چنین استدلالی را قبول ندارم. همین الان بازیکنانی در تیم ملی هستند که از من سنشان بیشتر است. من با 29 سال سن در اوج فوتبال هستم.
با این شرایط ممکن است که انگیزه‌ات را برای حضور در استقلال و تیم ملی از دست بدهی.
باشگاهم برایم خیلی مهم است و هرکاری می‌کنم که امسال استقلال قهرمان بشود. برای تیم ملی هم آرزوی موفقیت می‌کنم اما انگیزه‌ام را از دست نمی‌دهم. من 34 هفته برای استقلال خوب بازی کردم اما کی روش ندید. دلیلش را نمی‌دانم. مگر بازیکنان آماده به تیم ملی دعوت نمی‌شوند؟ آمار گلزنی‌ام بهتر از خیلی‌ها است اما در تیم ملی نیستم. به نظر شما نباید بابت این موضوع حساس باشم؟ به هرحال اما من بازیکن بی‌تجربه‌ای نیستم. سال‌ها است فوتبال بازی می‌کنم و می‌دانم چطور با مسائل گوناگون روبرو بشوم. به امید خدا به تیم ملی هم دعوت می‌شوم.
فکر می‌کنی ملاک مربیان تیم ملی چیست؟
این همان سوالی است که از خودم می‌پرسم. نمی‌دانم ملاک ایشان در دعوت از بازیکنان به تیم ملی چیست. آنهایی که فکر می‌کنند من پیر شده یا انگیزه‌ام را از دست داده‌ام سخت در اشتباه هستند. دوباره می‌گویم تازه فوتبال من شروع شده.
بعد از بازی با صبای قم برایت تیتر زدند آرش 60 ثانیه. از این تیتر خوشت آمد؟
(می‌خندد) خیلی جالب بود. تیتر قشنگی بود و مسوولیت من را سنگین‌تر کردید.
یکی دو گل دیگر هم می‌توانستی بزنی اما نشد.
بله، یک بار با حامد لک تک به تک شدم که توپ را عالی گرفت. او در آن صحنه از من خیلی بهتر بود و اجازه نداد گل دومم را بزنم.
فکر می‌کردی صدمین گلت سریع‌ترین گلی باشد که در دوران بازی‌ات می‌زنی؟
حقیقتش این است که نه. اصلا فکر نمی‌کردم که صدمین گلی که می‌زنم سریع‌ترین گلم باشد اما یک چیز را قبل از بازی خوب می‌دانستم. اینکه شرایط بدنی‌ام خیلی خوب بود و حتما گل می‌زنم.
100 گل زدی اما استقلال تا امروز تنها 9 بار توانسته گل بزند. به نظرت کم نیست؟
اولا که ما یک بازی عقب افتاده داریم. مهاجمان هم خوب کار کرده‌اند. بیشتر گل‌ها را همین مهاجمان به ثمر رسانده‌اند اما قبول دارم که انتظارات از ما خیلی بالا است و باید بیشتر گل بزنیم.
آن روز در بازی با صبای قم به خاطر حضور کروش در ورزشگاه انگیزه داشتی که بهترین بازیکن زمین بودی؟
‌ نه، به خاطر کروش نبود. به خاطر مردم و هواداران انگیزه داشتم. من فکر می‌کنم کروش حواسش آن روز هم به بازیکنانی بود که دوست دارد به تیم ملی دعوت کند. امیدوارم یک بار هم حواسش به من باشد.
خیلی‌ها منتظر دیدن استقلال رویایی هستند، تیمی که خوب گل بزند و بازی‌های پر گلی را انجام بدهد.
‌ به زودی استقلال رویایی را خواهید دید. ما هفته به هفته در حال بهتر شدن هستیم. صادقانه بگویم بازیکنانی که ما داریم هیچ تیمی ندارد. استقلال بهترین تیم لیگ است.
یکی از دلایلی که باعث شده از خط حمله استقلال انتقاد بشود این است که کمتر در موقعیت گل قرار می‌گیرید. این اشکال چه زمان برطرف می‌شود؟
نمی‌دانم چه زمان اما زیاد طول نمی‌کشد. استقلال تیم بسیار خوبی است و هنوز به هماهنگی نرسیده اما اگر 2 بازی آخر ما را نگاه کنید به خوبی می‌بینید که تعداد موقعیت‌های گل ما نسبت به قبل خیلی بیشتر شده است. به زودی همان استقلال رویایی که مدنظرتان هست را خواهید دید.
مشکلات مالی‌تان همچنان پا برجا است؟
‌‌‌ متاسفانه همینطور است. آقای فتح‌ا...‌زاده دارد تلاش می‌کند اما مشکلات ما هنوز برطرف نشده.
هفته قبل گفته شد به خاطر مشکل مالی به دردسر افتادی. در این باره بیشتر توضیح بده.
‌ آن طلبکار یک سال به خاطر من صبر کرده بود. چه کسی در این دوره و زمانه یک سال صبر می‌کند؟ من یک سال قبل چکی را برای خرید چیزی صادر کرده بودم اما نتوانستم به خاطر مشکلات مالی باشگاه آن را پر کنم. آن شخص طی این یک سال خیلی مردانگی به خرج داد که به خاطرم صبرکرد.
شاید استقلالی بوده؟!
‌‌‌ نه، استقلالی نبود، خیلی با معرفت بود که برایم مشکل ایجاد نکرد. امیدوارم هر چه زودتر مشکلات ما برطرف شود.
در تازه‌ترین رده‌بندی فدراسیون تاریخ و آمار استقلال به‌عنوان نخستین تیم ایران و چهارمین تیم آسیا انتخاب شده است.
‌‌ بله، خیلی خوشحالم. استقلال تیم بزرگی است که چند سال می‌شود دنبال قهرمانی در آسیا است. امیدوارم به زودی این اتفاق رخ دهد و استقلال به نخستین تیم قاره آسیا تبدیل شود. حق استقلال بود که در سال‌های گذشته لااقل یک بار قهرمان آسیا می‌شد اما این اتفاق نیفتاد. امسال اما تیم خوبی داریم که اگر حواشی را کنترل کنیم می‌توانیم قهرمان آسیا هم بشویم.
گاهی وقت‌هااز تو انتقاد هم شده، نمی‌خواهی از خودت دفاع کنی؟
‌‌‌ (می‌خندد) من از انتقاد سازنده ناراحت نمی‌شوم. خدا را شکر انتقاد‌های غیرسازنده ندارید و اگر حرفی هم می‌زنید کاملا فنی است. من مطالب را دنبال می‌کنم و همیشه سعی‌ام بر این بوده که از مطلب‌های درستی که نوشته می‌شود استفاده کنم اما گاهی وقت‌ها حرف‌هایی در روزنامه‌ها زده می‌شود که با واقعیت همخوانی ندارد. مثلا گفته بودند چرا مهاجمان استقلال کم گل می‌زنند که جوابش کاملا مشخص است. یک مهاجم باید در موقعیت گل باشد که گل بزند. چطور مهاجمی که موقعیت گل نداشته درباره‌اش این حرف‌ها را می‌زنند؟ با این حال من همیشه نکات مثبت را برمی دارم و سعی می‌کنم زیاد به منفی‌هایش فکر نکنم.

این جاهاش حرف خودمههاا .
راسم میگه . آخه کریم انصاریفر بازی میکنه که بخواد گل بزنه . علی کریمی تمرین میکنه ؟ تو تمرینات راهش میدن که فیکس تیم ملی میخواد بازی کنه ؟
بعد میگن چرا به لبنان تاریخی باختیم .

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط ##شهرزاد## ، امیررضا* ، Amir BF
آگهی
همه بازیکنای استقلال وحشیند
پاسخ
 سپاس شده توسط ##شهرزاد## ، mohsenniceboy
(06-10-2012، 12:33)ALPHA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه بازیکنای استقلال وحشیند

بنا به چه استدلالی اینو میگی ؟
هواییه . همینجوری اومد توم گفتی ؟!!!
لابد چون نوشتم حمله اینو میگی . حمله داریم تا حمله .فیزیکیش مقصود نیست .UndecidedDodgy
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
اه اه اه....
حالم از آرش برهانی بهم میخوره....
پاسخ
 سپاس شده توسط ##شهرزاد## ، mohsenniceboy
حسود که شاخ و دم نداره TongueTongueTongueTongue
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy
وحشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حمله برهانی به کی روش 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حمله برهانی به کی روش 1
حمله برهانی به کی روش 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  هجومی‌ترین ترکیب فصل پرسپولیس؛ حمله با ۶ بازیکن!
  نیروی هوایی پرسپولیس آماده حمله به فولاد (عکس)
  در شب قهرمانی رئال؛ حمله مسی به رکوردی تاریخی
  حمله شدید پیروانی به قلعه‌نویی؛ برای حجازی پلاکارد روزشمار زدند
  حمله زامبی‌ها به علی کریمی به خاطر لایک نکردن آرات و جو تتلو!
  برهانی: نیکبخت توصیه کرد به پرسپولیس نروم
Question فساد در پرسپولیس و استقلال و قرارداد ویلموتس بهانه جدید محمد دادکان برای حمله به وزار
  حمله شفر به فتحی: هواداران فهمیدند چه کسانی نگذاشتند قهرمان شویم
  برهانی: امیدوارم فرهاد اسیر حاشیه‌ها نشود
  حمله ۳۰ نفر با اسلحه و قمه به جان قوی‌ترین مرد ایران

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان