13-02-2020، 11:49
یادش بخیر....
من بودم و تو
او بود و دیگری
این روز ها ....
"تویی و او "
من ماندم و خدا ....
من بودم و تو
او بود و دیگری
این روز ها ....
"تویی و او "
من ماندم و خدا ....
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه هشتم) |
||||||||
13-02-2020، 11:49
یادش بخیر....
من بودم و تو او بود و دیگری این روز ها .... "تویی و او " من ماندم و خدا ....
18-02-2020، 21:06
تنم میلرزد سراپا
اما نه از سرما ، چیزی آشناست عیان مثلِ رؤیایی نزدیک ، اما گُریزان حضورت را حس میکنم مثلِ دوستی کِ همیشه میشناختم ام تا آمدنم چیزی نمانده و حس میکنم آمده ام خانه نمایان شو دلم پر میزند برای این دیدار نمایان شو اینبار نوبتِ توست آیا تو همانی کِ جستوجویش بوده ام عمری؟ نمایان شو من آماده ام برای تو ^=^
18-02-2020، 21:08
اخه دلم میگره وقتی
مادرم اشک هایش بر روی گونه هایش جاری میشود . دلم پر میکشد وقتی لبخند شیرینت را میبینم
18-02-2020، 21:26
من مانده ام وتنهایی
دست برزانوی غم سر به دو دست سردی قطره ی لرزانی بر گوشه ی چشم ونگاهم حیران...
18-02-2020، 21:29
حالا که دلم را نمی خواهی
ساده می روم اما عکس هایم را پاره نکن من در آن عکس ها کنار ِ تو لبخند نزدم با تمام ِ جانم خندیدم …
18-02-2020، 21:32
نیکی چو از حد بگذرد
نادان خیال بد کن...
18-02-2020، 23:03
لبر كامو درباره ى عشق ميگه : عشق همينه!
همه چيز رو ببخشى، همه چيز رو بدون اميدى به برگشت فدا كنى!(;
19-02-2020، 9:37
نمیبخشم
ولی فراموش میکنم همیشه... اینجوری از ادمای بی ارزش میگذرم
من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم..........
من همینی هستم که می بینی اگه مشکل داری یه روانپزشک خوب میشناسم بیا پیوی بهت معرفی میکنم به امید روزی که خوب بشی اما هرکی ندونه من که میدونم محالهههههههههههههههههههههههههه................. هیشکی ،هیشکیو نمی فهمه ، ادا درمیاریم بگذره فقط... طرفم نیا من یه فایتر زخم خورده ام توی تاتامی زندگی... که به هیچ کسی اعتماد نداره..... از نظر من همه رو باید زد.... یک: برای پیروزی دو:برای زخم نخوردن از دشمنت
19-02-2020، 13:30
تنها بی هوایی آدمی را خفه نمی کند ، گاهی هوایی شدن آرام آرام بدون روسیاهی خاموشت می کند !
تموم کوچه ها تاریکن اینجا تموم آرزوها دست بادن من از این آدمک ها ناامیدم که چشمای منو به گریه دادن سال نو میشه و زخمه من کهنه تر … پس ای زخم ، کهنه تر شدنت مبارک ! شعر گاهی می گریاندم اما کلمه ای نیست در جهان که بازم بدارد از گریستن ! فاز سنگین ترین متن و جملات غمگین حرف دل | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|