21-01-2020، 18:24
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-01-2020، 13:44، توسط کــــــــــⓐرمَن.)
سری Grudge با داشتن دنبالهها و بازسازیهای پرتعداد، یکی از گستردهترین و گیجکنندهترین مجموعه فیلمهای ترسناک است که طی دو دهه و در دو کشور مختلف ساخته شده است. اولین فیلم این مجموعه با نام Ju-On: The Curse در سال 2000 در ژاپن اکران شد و چند قسمت دیگر به دنبال آن ساخته شدند. در سال 2006، سومین فیلم از سری ژاپنی، با نام The Grudge در هالیوود بازسازی شد. این فیلم که بعدها دو دنباله برایش ساخته شدند، بهوسیله تاکاشی شیمیزو، همان کارگردان نسخه اصلی ساخته شد. در سال 2016 شاهد انتشار فیلم Sadako vs. Kayako بودیم که به صورت مشترک از روی دو مجموعه Grudge و Ring ساخته شده بود. امسال، یک بازسازی امریکایی دیگر از روی مجموعه ژاپنی صورت گرفته که باز هم Grudge نام دارد. مانند نسخه بازسازی شده اول، این فیلم هم بهوسیله استودیوی فیلمسازی سم ریمی یعنی Ghosthouse Pictures ساخته میشود و بازیگران اصلی ان عبارتند از آندرا رایزبرو (فیلم Mandy)، دیمین بیچر (بازیگر Alien Covenant)، بتی جیلپین (GLOW) و جان چو (فیلم Searching). این فیلم نتوانست نظر منتقدین را جلب کند.
و عکس بازیگر جن
دوستان از شما یه خواهش دارم و اینو به تجربه می گم
من تو یه هفته حدودا 5 یا 6 فیلم می بینم و 4 یا 3 تای انها فیلم ترسناک هست
اما از شما می خوام به هیچ گونه این فیلم هارو کنار ادم های ضعیف دل یا کودکان زیر14 سال نگاه نکنین چون این فیلم ها روی افکارشون تاثیر مزاره مثل برادر خودم که من یه فیلم نشونش دادم و به وحشت شبانه دچار شد و به تازه گی خوب شده
و عکس هایی از حضور جن