09-12-2019، 21:38
گاهی وقتها با آدمها موافقت میکنم((:
فقط برای اینکه دیگه حرف نزنن.
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه هشتم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
09-12-2019، 21:38
گاهی وقتها با آدمها موافقت میکنم((:
10-12-2019، 0:45
زنها میتوانند در اوج دلتنگی لبخند بزنند
آواز بخوانند گلهای باغچه را قلمه بزنند غذای دلخواهت را تدارک ببینند کودکانه با بچهها بازی کنند . زنها میتوانند با قلبی شکسته باز هم دوستت بدارند ببخشند و بخندند . تو از طرز آرایش موهایش یا رنگ لبهایش لباسش یا حتی حرفهایش هرگز نمیتوانی حدس بزنی زنی که روبرویت ایستاده دلتنگ یا دلشکسته است . زن بودن کار سادهای نیست ... #خسرو_شکیبایی
10-12-2019، 10:31
مردم کشور من، با نفرت به صحنه بوس دو عاشق نگاه میکنند،
و با اشتیاق برای دیدن صحنه اعدام دور هم جمع میشوند; زندگی با همچین مردمی دردناک نیست؟!!!
11-12-2019، 13:21
هواشناسی هم
بلد نباشی میفهمی این سرما مال پاییز نیست... او رفته!
11-12-2019، 13:28
بِه آدم مَظلوم میگین پَخمه..
بِه صبور میگین بی بخآر.. بِه مِهربون میگین اسکل.. واینگونه گَــــــند میزنین بَه اِنسانیـت!=)
حالا که از من دوری
مراقبِ خودت باش مراقبِ اشک هایت که بی من نـریزند مراقبِ دلت که بی من نگیرد مراقبِ خنده هایت که بی من کسی نبیند مراقبِ دست هایت باش چشم هایت حتی این ها همه اش امانت است پیشِ تو حالا که دستم از دست هایت کوتاست آغوشم از آغوشت دور مراقبِ بی قراری هایت باش مبادا بی من کسی آرامِ جانت شود مبادا ...(:
14-12-2019، 16:28
برای تو
گفتن دوستت دارم کم است تورا باید در آغوش گرفت و آنقدر بوسید که دوستت دارم به خورد لبها و گونه ها و دست هایت برود (:
15-12-2019، 20:16
اونقد از سرو ته حرفامون زدیم تا دلِ کسی
نشکنه.چیزی ک موند تهش سکوت بود.سکوت تو یه هزار توی پیچیده! دیگ احساسات نمونده،از عاشقی بیزاریم،بهتره بگم میترسیم! (:
16-12-2019، 22:12
France#
... En moi celui qui reste c'est toi et celui qui est parti, c'est moi در من ... آن که ماند، تویی آن که رفت، من -حرفام (:
میدونی بعضیا چ باشن چ نباشن میتونیم
به زندگیمون ادامه بدیم ولی اگه کنارمون بودن بهتر و با انرژی تر ادامه میدادیم و غم دلمون کمتر بود (:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|