آپدیت میشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیپ وب، دارک وب و دارک وب چیست ؟
دارک وب را میتوان به سیاه چاله تشبیه کرد به همان اندازه مرموز ، مخوف و خطرناک. اینترنت خیلی بزرگتر از آن چیزی است که تا کنون درباره آن متوجه شده اید. شما در مورد فیس بوک ، گوگل و آمازون میدانید ؛ اما چه چیزی فراتر از وب سایت های کاربر پسند و قابل احترام وجود دارند ؟ پاسخ صحیح ؛ دارک وب و دیپ وب است. در این پست قصد داریم شما را با دانستنی های مربوط به داستان های دارک وب ، دیپ وب و عواقب ورود به دیپ وب و دارک نت و تفاوت آنها آشنا کنیم.
تفاوت دارک وب و دیپ وب چیست؟ ورود به دارک وب و دیپ وب چه عواقبی دارد؟
دارک وب گوشه های پنهان و در سایه اینترنت را تشکیل میدهد. نحوه دسترسی به دارک وب با استفاده از مرورگر مخصوص خود امکان پذیر است. اما سوال اصلی این است که آیا میتوانید از وب سایت دارک وب بازدید کنید یا خیر؟ دارک وب یک اصطلاح است که به طور خاص به مجموعه ای از وب سایت هایی که در یک شبکه رمز شده وجود دارند و توسط مرورگرهای سنتی و موتورهای جستجوی متداول قابل دسترسی نیستند، اشاره می کند.
تقریبا تمامی وب سایت هایی که با نام دارک وب شناخته میشوند هویت خود را با کمک ابزار رمزنگاری Tor مخفی میکنند. احتمالا شما نیز Tor را با قابلیت های مخفی سازی هویت و فعالیت میشناسید. با کمک آن میتوانید موقعیت مکانی واقعی خود را در پشت یک کشور غیر واقعی پنهان کنید. این کاربرد دقیقاً مشابه استفاده از سرویس VPN است. هنگامی که یک وب سایت از طریق Tor اجرا میشود نیز اثر مشابهی دارد.
دسترسی به دارک وب ها توسط هر شخصی ممکن است ولی نمیتوان از هویت راهبر حقیقی آن مطلع شد. زمانی که کاربر نهایی از مرورگر Tor برای دسترسی به دارک وب استفاده میکند (آدرس IP واقعی او پنهان میشود) در صورتی که از روی غفلت هویت خود را آشکار نماید ممکن است در معرض خطر بزرگی قرار گیرد. همه سایت های دارک وب از Tor استفاده نمی کنند. برخی از دارک سایت ها از خدمات مشابه I2P استفاده میکند. اما در نحوه دسترسی به دارک وب تغییری ایجاد نخواهد شد. فقط کاربر برای بازدید و یافتن دارک سایت باید از ابزار رمزنگاری مشابه سایت استفاده نماید.
مرحله ابتدایی ورود به دارک وب و یافتن آدرس سایتهای دارک وب از طریق ویکی دارک وب ها صورت میگیرد. سایت هایی هستند که وظیفه آن ها ارائه لیست ورود به دارک وب ها است. این سایت ها مشابه ویکی پدیا عمل میکنند ، به همین دلیل به آن ها ویکی دارک وب میگویند. با کلیک روی هر یک از سایت های پیشنهادی ویکی دارک وب ممکن است از محل های فروش مواد مخدر ، اسلحه ، رد روم دیپ وب و یا حتی مکان های مخوف تر سر در بیاورید.
داستان های دارک وب، تخیل تا واقعیت:
اتاق قرمز دیپ وب : اتاق قرمز دیپ وب یا رد روم دیپ وب بخش تاریکی از دنیای مجازی و یک وب سایت برای پخش ویدئوهای زنده شامل بدترین آزار و اذیت ها و شکنجه های افراد و حتی کودکان است. بازدید کننده پس از ورود به وب سایت با پرداخت هزینه ای مشخص به راهبر وب سایت کنترل آنلاین را به دست میگیرد. به این ترتیب که میتواند سوژه و یا افرادی که در پخش آنلاین وجود دارند را گزینش کرده و انواع شکنجه ها را روی آن ها انجام دهد.
پ.ن: "red room" در اصل "red rum" است که وقتی شما این کلمه را برعکس بخوانید "murder" یا قتل خوانده میشود.
فیلم های دیپ وب : مجموعه ای از موارد غیر اخلاقی و آزارهای روانی و جسمی، قتل و خونریزی فیلم های دیپ وب را تشکیل میدهند. به گفته یکی از کاربرانی که به طور تصادفی به یکی از سایت های دارک وب هدایت شده است ؛ برخی از این فیلمها و تصاویر راهنمای جامع برای پخت و پز انسان به ویژه زنان را ارائه می کنند.
قاتلان دیپ وب : وب سایت های تبلیغاتی قاتلان دیپ وب بر مبنای سوءقصد به جان افراد فعالیت میکنند. در این وب سایت ها دسته بندی های خاصی برای کشتن افراد وجود دارد و مبلغ دریافتی متناسب با هویت شخص و نحوه کشتن وی متفاوت است. برخی از این دسته بندی ها عبارت است از : سیاستمداران ، پلیس ، افراد غیرنظامی ، کودکان ، قتل دردناک و...
بررسی تفاوت های Deep Web و Dark Web
اغلب افراد در مواجه با دو کلمه دیپ وب و دارک وب سردرگم شده و هر دو را به یک معنی می پندارند. در حالی که Deep Web مجموعه ای از تمامی سایتهایی است که توسط موتورهای جستجو قابل دستیابی نیستند. Dark Web تنها بخش کوچکی از دیپ وب را به خود اختصاص می دهد و لزوما تمامی محتوای موجود در دیپ وب مخرب و نامناسب نیستند. دیپ وب بخشی از اینترنت است که توسط موتورهای جستجوی Bing و Google قابل دستیابی نیست به این علت که موتورهای جستجو قادر به فهرست بندی آنها نیستند بنابراین در جستجوها رویت نمی شوند.
به عبارت دیگر هر چیزی که توسط موتورهای جستجو یافت نمی شود شامل تمامی پایگاه داده های کاربران ، صفحات وب میل ، فرمهای ثبت نام وب ، سیستم مدیریت محتوایی که برای تایپ یک پست در سایت ها استفاده میشود و همین طور بیت های رمز محافظت شده حساب کاربری مورد استفاده در بانکداری آنلاین ، نمونه هایی از دیپ وب هستند. برای درک اندازه واقعی دیپ وب به تعداد صفحاتی که در یک حساب کاربری جیمیل ایجاد میشود ، توجه کنید.
Dark Net چیست ؟
مسلماً دارک نت نیز یک اصطلاح است ولی این لفظ برای توصیف شبکه ها ، پایگاه های داده ای و وب سایت هایی بکار میرود که نمیتوان از طریق اینترنت به آن ها دسترسی پیدا کرد. عدم دسترسی به دارک نت از طریق اینترنت به دلیل مسائل فنی ، وجود داده های خصوصی و یا ماهیت اطلاعاتی است که تعداد کمی از مخاطبین قصد مشاهده آن را دارند. دارک وب و دیپ وب عباراتی هستند که اغلب برای توصیف قلمروی محرمانه و خطرناک آنلاین استفاده میشوند در حالی که Dark Net یک محل خسته کننده است که دانشمندان اطلاعات خام را به دلایل تحقیقاتی ذخیره میکنند.
توصیه: اکیدا توصیه میشود که به دنبال ورود به این سایتها نباشید و امنیت خود را به بازی نگیرید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منبع
شما هم میتونید راجب تجربیاتتون یا اطلاعاتی که دارید برامون بنویسید.