17-08-2019، 3:29
صبا میرهاشمی نسب میشناسی؟
واسه آستانست ولی دبیر رشته .. تیزهوشان
|
- گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! |
||||||||||||||||||||||||||||||||
17-08-2019، 3:29
صبا میرهاشمی نسب میشناسی؟
(17-08-2019، 3:25)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره بابا ..منظورم یه مشاور خوب یه پشتیبان که طبق توانایی و سطح تو بهت برنامه بده توشهر ما مرکزیه رتبه برترا مشاوره میدن یه رفیق داشتم رفت پیش یکیشون بهش برنامه داد دوستم گفت چطوری تو سه ماه تابستون کل درسارو جمع کنمO_o اونم گفت مگه ترازت بالا هفت هزار نیست دوستم گفت نه:| اونم یه پوزحند زد یه برنامه دیگه نوشت..خخخ رتبه برترا هم اگه پشتیبان شن همشون خوب نیستن چون طبق توانایی و سطح خودشون برات برنامه ریزی میکنن و این برا ادم خیلی بده من خودم اصن مشاور نداشتم کلاس هم نرفتم-_-
(17-08-2019، 3:29)ᴹᴱᴴᴿᴬᴰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه نمیشناسم دبیر چی هس؟
والا یارو با ما کلاس میومد ۱۰۰تا داشت قبول شد تو مصاحبش گف اصا کتاب نداشتم .
آریا جلالی از لاهیجان :/ دبیر شیمیه
17-08-2019، 3:37
فان ماجرا
اون قسمت مصاحبه رتبه برترا طرف سال اخر دبیرستان و تو علامه خونده سالای قبلشم تیزهوشان بعد میاذ میگه من اصن کلاس نرفتم://// بهترین معلمای تهران تو علامن بعد میگه من کلاس نرفتم:|ای خداا
(17-08-2019، 3:34)ᴹᴱᴴᴿᴬᴰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فکر کنم تابستان پارسال یه نفر گفته پیشش کلاس میره من شیمی پیش فرشادیان پور میرفتم ع..ن خالصه (17-08-2019، 3:37)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینا زر مفت زیاد میزنن ببخشیدا
صبا کلاس میرفتی اگه تو طول سال به نظرم امسال نرو فقط بشین جزوه هایی که جمع کردیو بخون ..یه دبیر داشتم میگفت یکی از دانش اموزم سال اول فقط جزوه جمع کرد و کلاس رفت سال دوم نشست همونا رو خوند پزشکی اورد:|
(17-08-2019، 3:40)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چشم پیشنهاد جالبی بود منم یادمه سال نه یه دبیر ریاضی داشتیم مستانه یادش بخیر چقدر سر فامیلیش مسخرش میکردیم بچهببودیم دیگه ا ره اونم همیشه همینو می گفت که شما گفتی الا
17-08-2019، 3:42
(17-08-2019، 3:39)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شک نکن((: کلا صداسیما بهشون میگه بگید کلاس نرفتم و فلان و فلان بعد تو همون صداسیما تو تبلیغات اموزشگاه هاو کتاباشونو اینا رو میارن میگن از محصولات و ما استفاده کردن واین چیزا((:
17-08-2019، 3:42
ااامممم دکتر رضایی چی؟
دبیر ریاضیه .. همین جلالی مامانش میگ سال اخر ۲۰ میلیون و دهم و یازدهم ۱۲ میلیون خرجش کردیم :/ بابا همه چیز ممکنه باس ببینی خودت چی میتونی .
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|