امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ !

حوصله موندن ندارم
از اون ور انگیزه رفتنم ندارم
هعی
روزگار رنگی رنگی

(17-08-2019، 2:53)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 2:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 1:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الا دارم کتاب سال بعد خودمونن نگاه می کنم کنکوری های ۹۹میگم میبینم هر چیزی که سر یادگیریش ما ..ر خوردیم حذف شده یا بیانش خیلی ساده تر شده

درسته که خیلی از درسا از نظام قدیم حذف شد اومد تو نظام جدید ولی شقایق جان خیلی چیزا هم اضافه شد که پدر ما سرشون دراومد
سوالا ما نظام جدیدا غلط انداز بود یعنی می‌دیدی میگفتی واو اینم سواله می‌زدی بعد  ازمون می‌دیدی آه یه نکته ریز داشته جاست شت

در حد نهایی اوکی ولی آیا نهایی ما سوالاش اوکی بود
چرا نبود
بود
از جاهای مهم سوال خیز نیومده بود همه چرت و پرتی و متنای اشغال اومده بود
سر نهایی زبان 
 همه وقت کم آوردن 
چون شامل دو بخش بود سر لیسنیگ بلندگو ها مشکل داشت یه ساعت فقط وقتمون سر اون رفت بعدم حدود ۲۲سوال طولانی که باید تو یه ساعت جواب میدادیم
سهمیه ها هم که نگو
سهمیه زلزله 
سهمیه سیل
سهمیه کوفت
درد 
زهرمار
دیگه بیان برا سمنانم سهمیه رییس جمهور خیزی
و
گیلانم سهمیه رطوبت و خواب اوریه هوا بذارن
حله!
تازه یکم عادلانه میشه
به جا اینکه مشکل پیش میاد رسیدگی کنند که بعد سه سال یارو به جا کپر نشینی خانه دارشع سهمیه کنکور میزنن براشون
قشنگ ترین راه حل://
تقلب ها هم که نگو اصلا://
تف

خب طبیعت کنکور هم همینه ..چالش که میگن همینه فک میکنی جواب یه چیز دیگس ولی گزینه دیگه ای جوابه ..این همیشه بوده و هست
نهایی هم همینطوره همیشه از گوشه کنارا کتابا میارن برای ماهم همینطور بود هم سوم و هم پیش
قبول دارم نظام جدید سختی های داشت هم از نظر اموزشی به خاطر نقص کتابا و هم خود کنکور ولی بحث من ناعادلانه بودن سطح سوالاست ..ریاضی ما از کتاب درسی شما سوال طرح کردن و من سوالایی دیدم که تو هیچ کتاب اموزشی حتی کتاب درسی خودمون نبود یک چیز بسیار فجیح و بودجه بندی درسامون تغییر کرده بود ..هرسال از هر بخش کتاب یه تعداد سوالای تقریبا مشخصی می اومد ولی امسال خیلی نامردی کردن و از یه سری بخش هایی که به امید زدن اونا رفتیم نیاوردن و باعث شد خیلی درصد خراب شه(البته این تو فیزیک بیشتر بود)
سوال زبان ما خیلی سخت بود یک چیز وحشتناکی بود
درکل هیچ برابری و سطح یکسانی تو دوتا نظام نبود ..اگه قرار بو  اسون باشه اوکی هردو باید اسون بود یا برعکس اگه سخت قرار بود باشه بری هردونظام سخت

+

من عمرا بیام یه سری کتاب جدید بخونم مخصوصا زیست شما که وازه ها معادل سازی شدس:/
یه ماه باید فقط اسم یاد بگیرم مثل سلول که میشه یاخته:|||
البته خیلیا دارن نظام جدید میخونن برا سال بعد ولی واقعا به نظرم عقلانی نیست
خدا به شماها صبر جمیل بخاطر این کلمه ها مصوب فرهنگستان من پدرم دراومد امسال معلممون گیر میداد باید درستشو بگید :|
باز سلول ک میشه یاخته خوبه
فتوسنتز شده فروغ امایی :||||
یاکنترل شده واپایش:/

مگه نمیگیرد هنرستانی هستی پس چی میگی؟
گرایشت تو هنرستان چیه؟
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، {HoSsein_83}
آگهی
(17-08-2019، 2:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله موندن ندارم
هعی
روزگار رنگی رنگی

تصمیمتو بگیر دیگه ...ولی امسال باید دوبرابر پارسال زحمت بکشی ..یه تایمی هم برا تفریح بزار خونه موندن و پشت کنکور بودن افسرده میکنه ادمو و ناامید میشی ..کلا حفظ روحیه تو اولویتت باشه
 سپاس شده توسط saba 3
(17-08-2019، 2:57)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 2:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله موندن ندارم
هعی
روزگار رنگی رنگی

تصمیمتو بگیر دیگه ...ولی امسال باید دوبرابر پارسال زحمت بکشی ..یه تایمی هم برا تفریح بزار خونه موندن و پشت کنکور بودن افسرده میکنه ادمو و ناامید میشی ..کلا حفظ روحیه تو اولویتت باشه

چشم

شما ریاضی و فیزیک و چطور میخوندی؟

از این ویدیو های موسسات استفاده میکردی؟
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(17-08-2019، 2:59)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 2:57)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله موندن ندارم
هعی
روزگار رنگی رنگی

چشم

بی بلا

والا نه کتاب کار داشتم فقط ..من یه چند ماه به دلایلی نتونستم درس بخونم همون باعث شد پشتم باد بخوره نتوسنم دوباره برگردم به درس و همین باعث شد دوباره خراب کنم ..خوذم با کتاب و تست راحت ترم تو ریاضی و فیزیک فقط باید سوال دید ..انقد مدل های مختلف سوال رو ببینی که سر جلسه کنکور شوکه نشی
 سپاس شده توسط saba 3
(17-08-2019، 3:03)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 2:59)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله موندن ندارم
هعی
روزگار رنگی رنگی

چشم

بی بلا

والا نه کتاب کار داشتم فقط ..من یه چند ماه به دلایلی نتونستم درس بخونم همون باعث شد پشتم باد بخوره نتوسنم دوباره برگردم به درس و همین باعث شد دوباره خراب کنم ..خوذم با کتاب و تست راحت ترم تو ریاضی و فیزیک فقط باید سوال دید ..انقد مدل های مختلف سوال رو ببینی که سر جلسه کنکور شوکه نشی

ممنون
زیست و شیمی چطور میخوندین؟
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

حوصله موندن ندارم
هعی
روزگار رنگی رنگی

(17-08-2019، 2:53)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 2:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 1:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الا دارم کتاب سال بعد خودمونن نگاه می کنم کنکوری های ۹۹میگم میبینم هر چیزی که سر یادگیریش ما ..ر خوردیم حذف شده یا بیانش خیلی ساده تر شده

درسته که خیلی از درسا از نظام قدیم حذف شد اومد تو نظام جدید ولی شقایق جان خیلی چیزا هم اضافه شد که پدر ما سرشون دراومد
سوالا ما نظام جدیدا غلط انداز بود یعنی می‌دیدی میگفتی واو اینم سواله می‌زدی بعد  ازمون می‌دیدی آه یه نکته ریز داشته جاست شت

در حد نهایی اوکی ولی آیا نهایی ما سوالاش اوکی بود
چرا نبود
بود
از جاهای مهم سوال خیز نیومده بود همه چرت و پرتی و متنای اشغال اومده بود
سر نهایی زبان 
 همه وقت کم آوردن 
چون شامل دو بخش بود سر لیسنیگ بلندگو ها مشکل داشت یه ساعت فقط وقتمون سر اون رفت بعدم حدود ۲۲سوال طولانی که باید تو یه ساعت جواب میدادیم
سهمیه ها هم که نگو
سهمیه زلزله 
سهمیه سیل
سهمیه کوفت
درد 
زهرمار
دیگه بیان برا سمنانم سهمیه رییس جمهور خیزی
و
گیلانم سهمیه رطوبت و خواب اوریه هوا بذارن
حله!
تازه یکم عادلانه میشه
به جا اینکه مشکل پیش میاد رسیدگی کنند که بعد سه سال یارو به جا کپر نشینی خانه دارشع سهمیه کنکور میزنن براشون
قشنگ ترین راه حل://
تقلب ها هم که نگو اصلا://
تف

خب طبیعت کنکور هم همینه ..چالش که میگن همینه فک میکنی جواب یه چیز دیگس ولی گزینه دیگه ای جوابه ..این همیشه بوده و هست
نهایی هم همینطوره همیشه از گوشه کنارا کتابا میارن برای ماهم همینطور بود هم سوم و هم پیش
قبول دارم نظام جدید سختی های داشت هم از نظر اموزشی به خاطر نقص کتابا و هم خود کنکور ولی بحث من ناعادلانه بودن سطح سوالاست ..ریاضی ما از کتاب درسی شما سوال طرح کردن و من سوالایی دیدم که تو هیچ کتاب اموزشی حتی کتاب درسی خودمون نبود یک چیز بسیار فجیح و بودجه بندی درسامون تغییر کرده بود ..هرسال از هر بخش کتاب یه تعداد سوالای تقریبا مشخصی می اومد ولی امسال خیلی نامردی کردن و از یه سری بخش هایی که به امید زدن اونا رفتیم نیاوردن و باعث شد خیلی درصد خراب شه(البته این تو فیزیک بیشتر بود)
سوال زبان ما خیلی سخت بود یک چیز وحشتناکی بود
درکل هیچ برابری و سطح یکسانی تو دوتا نظام نبود ..اگه قرار بو  اسون باشه اوکی هردو باید اسون بود یا برعکس اگه سخت قرار بود باشه بری هردونظام سخت

+

من عمرا بیام یه سری کتاب جدید بخونم مخصوصا زیست شما که وازه ها معادل سازی شدس:/
یه ماه باید فقط اسم یاد بگیرم مثل سلول که میشه یاخته:|||
البته خیلیا دارن نظام جدید میخونن برا سال بعد ولی واقعا به نظرم عقلانی نیست
خدا به شماها صبر جمیل بخاطر این کلمه ها مصوب فرهنگستان من پدرم دراومد امسال معلممون گیر میداد باید درستشو بگید :|
باز سلول ک میشه یاخته خوبه
فتوسنتز شده فروغ امایی :||||
یاکنترل شده واپایش:/

مگه نمیگیرد هنرستانی هستی پس چی میگی؟
گرایشت تو هنرستان چیه؟
اگه خدا بخواد امسال میرم
اینا اندک چیزایی بود ک نهم یاد گرفتم
حسابداری Big Grin

سپاس شده توسط saba 3
(17-08-2019، 3:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 3:03)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله موندن ندارم
هعی
روزگار رنگی رنگی

چشم

بی بلا

ممنون

خواهش
زیست یه دور کتابو میخوندم یه دور درسنامه کتاب کار و نکته نویسی میکردم تو خود کتاب مینوشتم و دوباره کتابو یا نکته هاش میخوندم و تست میزدم و سوالایی که اشتباه زدم یا درست زدم ولی نکته دار بود و علامت میزدم بعدا دوباره حل میکردم بعد دوباره کتاب رو میخوندم

شیمی هم باید خیلی تست کار کنی و متن کتاب و مسلط شی
کتاب شما رو نمیدونم ولی ۹۰ورصد شیمی ما مسئلس  و امسال هم نامردی کردن و فقط مسئله داذن
اگع  مسئله دارید زیاد تست بزن مخصوصا استوکیومتری

تو زیست متن خیلی مهمه زیاد کتابو بخون اما باعث نشه تست کم بزنی ..چون باید با تست کار کردن تاچالش هارو متوجه شی
 سپاس شده توسط saba 3
(17-08-2019، 3:09)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 3:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم

بی بلا

ممنون

خواهش
زیست یه دور کتابو میخوندم یه دور درسنامه کتاب کار و نکته نویسی میکردم تو خود کتاب مینوشتم و دوباره کتابو یا نکته هاش میخوندم و تست میزدم و سوالایی که اشتباه زدم یا درست زدم ولی نکته دار بود و علامت میزدم بعدا دوباره حل میکردم

کتاب شما رو نمیدونم ولی ۹۰ورصد شیمی ما مسئلس  و امسال هم نامردی کردن و فقط مسئله داذن

به ما گفتن کتابتون متن همه متنارو بخونین هفتاد درصد متنه رفتیم دیدیم همههههه مسئله دادن:|

شاید یکی دو تا متن

چشم
بیشتر مطالب کدوم پایه کار کنم؟
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، امیر‌حسین
(17-08-2019، 3:12)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 3:09)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم

بی بلا

ممنون

خواهش
زیست یه دور کتابو میخوندم یه دور درسنامه کتاب کار و نکته نویسی میکردم تو خود کتاب مینوشتم و دوباره کتابو یا نکته هاش میخوندم و تست میزدم و سوالایی که اشتباه زدم یا درست زدم ولی نکته دار بود و علامت میزدم بعدا دوباره حل میکردم

به ما گفتن کتابتون متن همه متنارو بخونین هفتاد درصد متنه رفتیم دیدیم همههههه مسئله دادن:|

شاید یکی دو تا متن

چشم

امسال فقط شوکه شدیم

بستگی داره به خودت ولی من خودم از نطالب چهارم شروع کردم چون سال اخر بود و وقت نداشتم تو طول سال تحصیلی خوب مسلط شم اول اونو خوندم
خودت نقاط ضعف و قدرتو مشخص کن طبق اونا برنامه ریزی کن یه مشاور بگیری خیلی خوبه من با ۶ساعت ۱مهر شروع کرده بودم تا دی به ۹ رسوندم و تا دبهمن ۹ میخوندم اسفند همه چی خراب شد:/
 سپاس شده توسط saba 3
(17-08-2019، 3:17)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 3:12)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی بلا

ممنون

خواهش

شاید یکی دو تا متن

چشم

امسال  فقط شوکه شدیم

بستگی داره به خودت ولی من خودم از نطالب چهارم شروع کردم چون سال اخر بود و وقت نداشتم تو طول سال تحصیلی خوب مسلط شم اول اونو خوندم
خودت نقاط ضعف و قدرتو مشخص کن طبق اونا برنامه ریزی کن یه مشاور بگیری خیلی خوبه من با ۶ساعت ۱مهر شروع کرده بودم تا دی به ۹ رسوندم و تا دبهمن ۹ میخوندم اسفند همه چی خراب شد:/

باور مشاوران الا همه ت قمپزن
قبل کنکور خودشونو خدا و معجزه گر میدونن
بعد کنکور میگن مگه ما خداییم؟
یه مشت جوجه فکلی بی سواد بیش نیستن
دبیران کنکور هم تو رشت همینجورین

یاو دماغشو نمیتونه بکشه بالا اونوقت کلی ادعا داره
هیچی هم بارشون نیس
پرسیدم یه نفرو پیدا کردم فردا صبح قراره بهش زنگ بزنم واسه وقت گیری پارسال یه رتبه دو منطقه داده
شما خودتون مشاورتون کی بوده؟
پارسال مشاور من یکی از اعضا تیم هیواد بود از شرق گیلان میومد
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان