09-09-2017، 18:43
(09-09-2017، 17:44)كورش9573 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2017، 12:43)αԃηєѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2017، 12:14)كورش9573 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2017، 19:46)αԃηєѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2017، 19:29)كورش9573 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود من تازه اومدم داخل انجمن نمي دونم چه جوري بايد كار بكنم يكي برام توضيح بده
پرسپوليسي هم هستم پرچمش بالاست
يكي بهم پيام بده انگار اينجا خيلي قاطيه نمي دونم چه بايد بكنم
از جایی که من استقلالیم و پرچم استقلال بالاس بهت نمیگم |:
شوخی کردم !
بزن رو ارسال های امروز ..
رو هر چی خواستی کلیک کن.
در ظمن .
وقتی ۲۱ ارسال توی انجمن هایی به غیر از گفتگو آزاد داشته باشی خصوصیت فعال میشه و می تونی به بقیه کاربرا پیام بدی
موفق باشی
مرسي
(08-09-2017، 19:46)αԃηєѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب چه جوري عكس بزارم چه جوري حالتم رو انتخاب كنم؟
(08-09-2017، 19:29)كورش9573 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود من تازه اومدم داخل انجمن نمي دونم چه جوري بايد كار بكنم يكي برام توضيح بده
پرسپوليسي هم هستم پرچمش بالاست
يكي بهم پيام بده انگار اينجا خيلي قاطيه نمي دونم چه بايد بكنم
از جایی که من استقلالیم و پرچم استقلال بالاس بهت نمیگم |:
شوخی کردم !
بزن رو ارسال های امروز ..
رو هر چی خواستی کلیک کن.
در ظمن .
وقتی ۲۱ ارسال توی انجمن هایی به غیر از گفتگو آزاد داشته باشی خصوصیت فعال میشه و می تونی به بقیه کاربرا پیام بدی
موفق باشی
ببین اون بالا نوشته : تعویض حالت من .. بزن روش .. حالتتو انتخاب کن.
برای عکسم بزن رو کنترل پنل بالای صفحه .. تغییر آواتار .. فایلو انتخاب کن .. عکستو تعویض کن!
دستت كاركرد
مرسي
ميگم آهنگ رو چه جور مي زاري؟
شرمنده ! اون و دیگه بلد نیستم ! :/