29-01-2012، 19:01
منتظریم ...
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||
29-01-2012، 19:01
منتظریم ...
29-01-2012، 19:20
نظر شما در مورد فلش خور:
خواننده محبوب : بازيگر محبوب: رنگ موردعلاقه : ورزش دوست دارين؟ چه ورزشي : چه شهري رو از ايران دوست داري ببيني : دوست داري بري سرباز يا معاف بشي: مرجع تقليدت كيه : تيكه كلامت چيه : به خودت چه نمره اي ميدي از 20 : خوب ديگه سئوالي ندارم ببخشينا اگه سئوالا كم باشه
نظر شما در مورد فلش خور: سایت بسیار خوبیه ...
خواننده محبوب : آرمین ، محسن یگانه ... بازيگر محبوب: محمدرضا گلزار ، امین حیایی ... رنگ موردعلاقه : صورتی ، مشکی ، سفید ... ورزش دوست دارين؟ چه ورزشي : آره ، فوتبال ... چه شهري رو از ايران دوست داري ببيني : کیش دوست داري بري سرباز يا معاف بشي: دوس دارم برم ... مرجع تقليدت كيه : تقلید کار میمونه تيكه كلامت چيه : تایپک تکراری است ... به خودت چه نمره اي ميدي از 20 : 10
29-01-2012، 19:35
بازی مورد علاقت چیه؟(فلش وگر نه ميدونم رزيدنت اويله)
نظرت راجب من چیه؟ pes می زنی یا fifa ؟ در سایت دیگری هم عضو هستی؟ تيم مورد علاقت؟
29-01-2012، 19:42
بازی مورد علاقت چیه؟ آفرین درست گفتی ...
نظرت راجب من چیه؟ پسر خوبی هستی و باحال ... بلا می سر pes می زنی یا fifa ؟هر دو اما بیشتر pes در سایت دیگری هم عضو هستی؟ بله ... تيم مورد علاقت؟ داماش گیلان
29-01-2012، 19:55
خواننده راک مورد علاقت؟؟
پسر خوبی هستی؟؟؟ مامانی یا بابایی؟؟؟؟ تو چه ورزشی مقام داری؟؟؟؟؟؟
29-01-2012، 20:10
خواننده راک مورد علاقت؟؟ گروه Linkin park & Metallica رو دوس دارم ...
پسر خوبی هستی؟؟؟ آره تقریبا مامانی یا بابایی؟؟؟؟ مامانی تو چه ورزشی مقام داری؟؟؟؟؟؟ تکواندو
29-01-2012، 22:03
پسر درسخونی هستی یانه؟؟؟
درس مورد علاقه ات چیه؟؟؟ در درس خواندن مستقلی یامامان باید کمکت کنه؟؟؟ کدام معلمت رواز همه بیشتر دوست داری؟؟؟
29-01-2012، 22:06
پسر درسخونی هستی یانه؟؟؟ همیشه سعی میکنم حداقل 10 رو بگیرم
درس مورد علاقه ات چیه؟؟؟ مبانی مخابرات در درس خواندن مستقلی یامامان باید کمکت کنه؟؟؟ مگه بچه کوچولوام مامانم کمکم کنه کدام معلمت رواز همه بیشتر دوست داری؟؟؟ معلم درس زبان انگلیسی ...
29-01-2012، 22:28
چه زبان هايي رو مسلطي؟
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|