ممنون
|
نظرسنجی: از كدوم يكي از خواننده هاي زير خوشتون مياد این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
جاستين | 7 | 8.97% | |
سلنا | 15 | 19.23% | |
هيلاري | 3 | 3.85% | |
دمي | 3 | 3.85% | |
تيلور | 7 | 8.97% | |
شكيرا | 13 | 16.67% | |
جنيفر لوپز | 18 | 23.08% | |
adele | 12 | 15.38% | |
در کل | 78 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
امتیاز موضوع:
جاستين جووووووووووووووووووون |
||||||||||||||
05-10-2012، 0:49
منم با هردوتون موافقم این اخوندا خیلی بدن بعدشم جاستین همجنسگرا نیست حالا چون از دوتا زن بچه داره باید لقبای زشت بدید بهش خوب بابا حالا چون چند تا دخترم بغل کرد وبوسید باید اینقدر خرابش کنید نمیگم کارش خوبه نه تازه بدم است اما شما یکم ببینید کارای خوبشو همش منفی نباشید اون خیلی کارای خوبه دیگه هم کرد بعدشم کسی که مردمو خوشحال کنه گناهاشم بخشیده میشه قابل توجه اخوندای غیر محترم
05-10-2012، 0:52
براتون توضیح دادم که من حرفی از شیخ و آخوند نزدم. فقط کافیه یکم راجبه فراماسونری و یا حتی صهیونیسم تحقیق کنید. هیچ آخوند و ملا و شیخی هم نمیتونه حرفی رو به من تحمیل کنه. من خودم به این نکات دست یافتم. کاریم ندارم که آخوندای امروز چه کاری کردن.
نمیخواستم اینو بگم ولی از نام کاربری و اوتارم متوجه عقایدم نشدین؟ اگه اینجوری بود که میزدم : "بچه مذهبی" یا "جانم فدای رهبر" یا "یه بسیجی" من یه پان ایرانیستم و تحقیقاتی هم که خودم راجبه این مسائل کردم بهم ثابت کرده جاستین در اصل کیه. من بدون مدرک حرف نمیزنم.
05-10-2012، 0:59
خوب پ حالا واسا من بت بگم : جاستین بیبر کارای زشت زیادی کرد اما تو داری اون خارجی رو با ما مقایسه میکنی ؟ تو خارجی بودی بهش افتخارم میکردی تو خارج خیلی کارا میکنن که برای ما زشته مثلا یه نمونش خوردن شراب که تو کشور ما به هر کی بگی نه چه میدونم زشته اله بله جیمبله اما تو خارج میخورن اقای پارسی باید بدونی همهی ادما گذشته های بدی دارن مثل خودم اگه کتاب زندگیمو کسی بدونه یه خسته نباشید میگه که چطور تا الان خودکشی نکردم مردم دنیا خیلی کارا میکنن اون هنوز بچست چه میدونه زن چیه فکر میکنه عروسک شبشه بعدشم من چیزایی میدونم که نمیگم ...
05-10-2012، 1:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-10-2012، 1:12، توسط بر پشت شیر،خورشید اثر.)
(05-10-2012، 0:59)علی نشایی مقدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو پیشگویی؟ پان ایرانیسم یعنی برابری پارس و کرد و ترک و .... ربطی هم به شرابخوری نداره. یکی از اصول پان ایرانیسم همین برابریه. (05-10-2012، 0:59)علی نشایی مقدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیز من بچه و بزرگ نداره که ! این جوامع مخفی و دست های پنهان رو سر همه ما سایه انداخته. من نه پول میگیرم اینجا بیام حرف بزنم و نه واسم مهمه که تو جاستینو یا هر آدم دیگه ای رو دوست داشته باشی یا نه! من مدرک دارم و مطالعه کردم و میدونم. گفتم شما و کلا همه دوستان هم بدونن. میخوای خودت برو تحقیق کن میخوای هم چهارتا فحش بهمون بده و ردشو.
05-10-2012، 2:02
خب داداش من منبع تحقیقت رو بگو
05-10-2012، 8:42
اه ه
05-10-2012، 9:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-10-2012، 9:41، توسط مرگ سلنا عشق جاستین.)
(04-10-2012، 16:31)بر پشت شیر،خورشید اثر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همجنسگراس به درک شیطان پرسته به درک یهودیه به درک دوما هیچ مدرکی برا اثبات اینا ندارین سوما همه اون عکسا فتوشاپه خیلی ممنون از بابت عکسا وای عکسشو که میبینم دلم می خواهد غش کنم. بدجوری روانیشم من یه بیلبر واقعی ام باورتون نمیشه با تیغ رو دستم نوشتم I LOVE JB حاضرم 20 سال از زندگیمو بدم فقط یه روز پیشش باشم عشق زندگیمه. (05-10-2012، 0:49)علی نشایی مقدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب اخه وقتی دخترا خودشون میمیرن برا اینکه ببوسنش اونم فقط خوشحالشون میکنه همین اینکه کار زشتی نیس اگه یه روز بشه منو ببوسه از خوشحالیم همونجا سکته میکنم.
05-10-2012، 13:27
من مدرک دارم و همونطور هم که گفتم فقط کافیه یه بار تو گوگل سرچ کنین : "جاستین بیبر عروسک صهیونیسم"
به هر جهت شما چشمتون رو روی حقیقت بستین و با همین به درک گفتناتون دارین تف میندازین به شرف و انسانیت خودتون. تو دوست داری یه آدم عوضی شیطان پرست همجنسگرا تو رو ببوسه؟ خب پس اولا باید به عقل تو شک کرد. روی صحبتم هم با کسایی مثل علی آقا و heymdel هست. چون اونا قبول دارن که جاستین آدم بیخودیه و مطمئن باشین که باید 1. راجبه فراماسونری و جوامع مخفیش تحقیق کنین 2. راجبه جاستین و ارتباطش با فراماسونری کسایی هم مثل مهوش و مرگ سلنا باید بدونن که از جاستین یه بت ساختن. مرگ سلنا عشق جاستین! تو که هنوز نمیدونی به طرفدارای جاستن بلیبر میگن نه بیلبر خواهشا الکی از این عوضی ای که داره از جنایات صهیونیستا تو فلسطین و شهوت پرستی و همجنس گرایی دفاع میکنه دفاع نکن. در نهایت بگم من هرچی راجبه اینا (ماسون ها و صهیون ها و جاستین )خوندمو باور نکردم پس ازین راه نمیتونین به من طعنه بزنین. و یکبار دیگه هم میگم من نه از آخوندا دفاع کردم و نه میخوام اطلاعاتمو به رختون بکشم. فقط ای کاش کسایی که اینقد عاشق و شیفته ی این عوضی اند لااقل با تحقیقات ناکامل خودشون(که مثلا ثابت بکنه جاستین آدم خوبیه) این حرفا رو بزنن. با یه ویدئو تو یوتیوب دیدن نباید زندگیتونو برمبنای یکی پیش ببرین.
05-10-2012، 13:42
جاستین خوبه ولی بعضی وقتا خیلی شیت میشه...
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان