نظرسنجی: داستانش تکراری بود یانه؟
آره
نه
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موش بخورت

Sad 
دختری بود در ولایت غربت که هر چیزی میگفت یا هر چیزی می خواست همان موقع اتفاق می افتاد و آرزویش بر آورده میشد مثلا اگر میگفت(الان برق میرود)همان موقع برق میرفت یامثلا اگر میگفت(من دوست دارم زیباترین دختر جهان شوم)آنقدر زیبا میشد که تمام مردم با دهن باز به او خیره میماندند خلاصه این دختر کم کم بزرگ شد و به سن جوانی رسید یک روز داشت در خیابان راه می رفت که چشمش افتاد به یک پسر خوشتیپ و خوش قواره و زیبا با اندامی زیبا و قدی رعنا و...(چون خصوصیات آن پسر زیاد است من همه را نمی نویسم) تا چشم دختر به او افتاد با خودش گفت (کاش این پسر عاشق من شود و به خواستگاری ام بیاید)از آنجا که آن دختر هر آرزویی می کرد فورا بر آورده میشد آن پسر فی الفور عاشق دختر شد و همان وسط خیابان آمد خواستگاری دختر دختر گفت من حرفی ندارم ولی تو باید اول چند خواسته مرا بر آوره کنی پسر گفت(ای محبوب شیرین کار شما جان بخواه)دختر که توی دلش قند آب میشد گفت(اول این که باید برایم یک جفت شاخ قول بیاوری)پسر گفت(به روی چشم همین الساعه)و به راه افتاد دختر در دلش آرزو کرد که(کاش همین الان یک جفت شاخ قول پیدا کند و بیاورد)هنوز آرزویش را کامل نگفته بود که یک دفعه پسر با یک جفت شاخ قول آمد دختر گفت(حالا شرط دوم و آن این است که دو کاغذ پیدا کنی که وقتی که آن ها را بمالی آتش بگیرد)پسر به راه افتاد و دختر که داشت از شوق و ذوق دیوانه میشد در دلش آرزو کرد که پسر زودتر آن دو کاغذ را پیدا کند هنوز مشقول آرزو بود که پسر با دو روزنامه(سلام)و(رسالت)برگشت دختر که داشت طاقتش طاق میشد و دلش نمی خواست باز هم پسر را جایی بفرستد یک شرط آسان تر گفت(شرط آخر این است که با کف دستت راه بروی)پسر که در این کار ها ورزیده بود و نیازی به آرزوی دختر نداشت فوری ملق زد و شروع کرد با کف دست راه رفتن و در عین حال هر شیرین کاری دیگری که بلد بود برای دختر انجام داد دختر که از دیدن شیرین کاری پسر کلی ذوق زده شده بود و غش غش می خندید بنا کرد به تشویق پسر و گفت(آفرین هه هه هه خیلی بانمکی هه هه هه موش بخورت هنوز این حرف کاملا از دهن دختر بیرون نیامده بود که یک موش از کنار خیابان آمد و پسر را خوردcryingcryingcrying

طفلکی دختره خیلی دلم براش سوختcryingcryingcryingcryingcrying

اگه تکراری بود ببخشید من تازه اومدم تو این سایت و همه موضوع هاشو نخوندم راستی من تازه واردم اگه میشه بهم سپاس بدین تا سپاس هام زیاد شه ممنون امید وارم از داستان خوشتون بیادSmile
عاشق ارسلان قاسمی ام Heart

میگن اون سپاس طفلی یتیم شده یه دستی رو سرش بکش گناه دارهcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط مرگ جاستین عشق سلنا ، tara89 ، *Nafas* ، ^ali^ ، محمدرضا گلزار ، any body ، sara ss501 ، ♥TARANNOM♥ ، Nazanin501 ، B I N A M ، ✘Nina✘ ، black devil ، reza77
آگهی
مرسی جالب بود سپاسیدم
زبونی که به کسی نگه دوست دارم به درد لیسیدن بستنی میخوره Sleepy

پس دوس .......... ولش کن بستنیش خوشمزه تره Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط صباا ، ✘Nina✘ ، reza77 ، بهينا
پس نظراتون کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟cryingcryingcryingcryingcryingSadSadSad

پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، ✘Nina✘ ، reza77
زرشک !؟! موش تو رو بخوره بابا با این موضوعت اخه موش مگه ادم خاره بابا Wink
پاسخ
 سپاس شده توسط صباا ، ✘Nina✘
این به نظرم یه جور افسانه ولی به هر حال مرسی جالب بود سپاسیدم صبا جون
Heartعاشق محمدرضا گلزارمHeart
پاسخ
سپاسو زدم که سپاس هات بره بالا وگرنه داستانت جالب نبود
بـــــهـ جــــــــا مـــــــــانده استـــــــــ ...
چیـــــــــــز ےِ  .. جــــایـــــــے .. کــــﮧ هیــــــــچ گاهــــــــ دیــــــگر ..
هیــــــــچ چیــــــــــــــز  ،
جــــــــــایش را  ُ پــــــــــر نخـــــــــــــــواهد کــــــــــــرد ...
پاسخ
واقعا جالب نبود؟SadSadSadSadSadSad

هیییییییییییییییییییییییییییییییییcryingcryingcryingcryingcrying

پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، ✘Nina✘
خیلی خوب بودش ازت ممنونم
یک مثال کامپیوتری هست که می گوید :
حال ما اینقدرهاهم خوب نیست فتوشاپهConfusediv:یه سپاسیم بده محض رضای خدا
موش بخورت 1
پاسخ
قربونت برم

پاسخ
UndecidedUndecidedپس نظراتون کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سپاساتون کوووووووووووووووو؟خیلی نامردینcryingcryingcryingSad

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان