15-01-2019، 21:43
جایی درونم
جایی کهنه در من
از انتظار زیاد
زخمیست و بند نمیآید.
...
#تورگوت_اویار
جایی کهنه در من
از انتظار زیاد
زخمیست و بند نمیآید.
...
#تورگوت_اویار
|
بغض قلم ❥ .. |
||||||||||||||||||||||||||
15-01-2019، 21:43
جایی درونم
جایی کهنه در من از انتظار زیاد زخمیست و بند نمیآید. ... #تورگوت_اویار
16-01-2019، 2:43
برای بالا رفتن از بعضی پله ها بایدتاوان داد
16-01-2019، 16:25
میگن قلبتو دنبال کن!
وقتی قلبت به میلیون ها تیکه تبدیل شده... کدوم تیکشو دنبال میکنی؟
16-01-2019، 18:40
گلها ضعیفند، بى شیلهپیلهاند،
سعى مىکنند یک جورى تهِ دل خودشان را قرص کنند. این است که خیال مىکنند با آن خارها چیزِ ترسناکِ وحشتآورى مىشوند… #شازده_کوچولو #آنتوان_سنتاگزوپری
16-01-2019، 19:22
برای به یاد آوردن یه نفر، یه بهانهی کوچیک کافیه، اما کی میدونه برای فراموش کردن، چند سال باید بگذره؟ از کجا معلوم که با مرگ، همهی خاطرات فراموش میشن؟ کاش آدم آرزوهاش رو توی دنیا بذاره، خاطراتش رو به گور ببره.
توی قدیمیترین عکسها، همیشه یه نفر هست، که هیچوقت لبخندش کهنه نمیشه. یه روز همهی آدما، میرن سراغ یه عکس قدیمی، کنار یه عشق قدیمی، زل میزنن به یه بغض قدیمی و میگن؛ «خیلی ممنون، که یه روز با تمام وجود دوستم داشتی» ((:❤
16-01-2019، 21:50
مرا گرم کن
و یک بار در بیابان کاشان هوا ابر شد و باران تندی گرفت و سردم شد آن وقت در پشت یک سنگ اجاق شقایق مرا گرم کرد... #سهراب_سپهری
16-01-2019، 22:04
برای بعضیا نباید خودت باشی ؛
باید خودش باشی ...
16-01-2019، 22:59
من در این گوشه که از دنیا بیرون است
آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست آنچه میبینم دیوار است آه...! این سخت سیاه... #هوشنگ_ابتهاج
16-01-2019، 23:44
........ترکي.......
ديديم انجيدمه مني ديده گريانمه باخ ديدي دردين منه اصحار اله درمانمه باخ ديديم اي فيتنه مني بي سر و سامان الادين ديدي هر کوچه ده يوز بي سر و سامانمه باخ..... گفتم اذيت نکن منو به ديده گريانم نگاه کن گفت دردتو به من بگو به درمانم نگاه کن گفتم اي فتنه منو بي سر و سامان کردي گفتم در هر کوچه به صد بي سر و سامانم نگاه کن.....
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|