07-01-2019، 22:12
من حتی به اون سقفیم
که تو با اون چشاي لنتیت
بهش خیره میشی و میری تو فکر
حسودیم میشه ...
که تو با اون چشاي لنتیت
بهش خیره میشی و میری تو فکر
حسودیم میشه ...
|
بغض قلم ❥ .. |
|||||||||||||||||||||||||||||
07-01-2019، 22:12
من حتی به اون سقفیم
که تو با اون چشاي لنتیت بهش خیره میشی و میری تو فکر حسودیم میشه ...
08-01-2019، 0:00
متولد شدم
تا آواز بخوانم غافل از این که دهان گرسنه تنها به کار خمیازه میاید و بس .... #یغما_گلرویی
08-01-2019، 12:42
قدرت، دست کسیِ که میفهمه دوستش داری.!
08-01-2019، 14:58
دلم ميخواد يه لحظاتي رو
دوباره زندگي كنم((:
دختری که زیر دوش گریه میکنه ، پسریه که حتی ps4 هم خوشحالش نمیکنه .
08-01-2019، 16:47
-قاضی دید رفیقش متهمه:حکم نداد!.. استفا داد...! (:
08-01-2019، 19:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-01-2019، 19:23، توسط #lonely girl#.)
خُدآیآ!!
میدونَمـ شوخیتـ گرفتِعـ وَلیـ مـآ کِعـ هَمسنـ نیستیمـ^_^ نَکُنـ× هیچکَسـ نِگَرآنـ حآلِتـ نیستـ×هَمعـ اَلَکینـ nothing makes me happy anymore پیشـ یِکیـ دیگِعـ خوشحآلعـ آرِزومـ خوشحآلیشـ بود ))
09-01-2019، 0:01
(08-01-2019، 16:47)ƁƖαcк мσση نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به سلامتی رفیقایی که تا فهمیدن متهم ماییم،همه رفتن کنکور بدن قاضی بشن ((:
09-01-2019، 10:50
دنیا اونجایی مسخره میشه که میفمی به یه مشت نمک نشناس گفتی رفیق =))
09-01-2019، 12:43
روزی که به دخترت یاد دادی تا ازدواج نکرده تنها سفر نره، تنها زندگی نکنه، اون لباسی که دوست داره نپوشه، اونجوری که دوست داره نخنده، اون حرفی که تو دلشه نزنه و...
همون روز به دخترت یاد دادی که جنس درجه دو باشه! چون دختره!! همون روز اونو به این باور رسوندی که برای زندگی کردن به یک انسانی از جنس مخالفش نیاز داره تا خوشبخت باشه... همون روز پر پرواز دخترت رو شکستی و اون رو آماده کردی که برای یک عمر با باور درجه دو بودن زندگی کنه! و امروز به سختی میشه اینجور خانمها رو به باور برابری رسوند و قانون برابری رو بهشون آموزش داد... در عادلانهترین جامعه کماکان در باور جنس درجهی دو بودنشون به زندگی ادامه میدن! هنوز به مرد به چشم یک نردبان نگاه میکنند تا به آرزوهای دستنیافتنیشون برسند... و من هنوز نمیدونم چطور میشه به این دسته از خانمها تفاوت بین عشق و نردبان رو توضیح داد! چطور میشه اعتمادبهنفس بهیغمارفتهشون رو دوباره بازسازی کرد و چطور میشه ازشون یک انسان سالم و مستقل ساخت.
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|