07-01-2019، 12:59
چیکن برگر مکزیکی یک غذایی بسیار لذیذ و خوش
طعم است که در عین حال از ارزش غذایی بالایی
برخوردار است، در ادامه با دستور تهیه چیکن برگر
مکزیکی آشنا خواهید شد.
طرز تهیه چیکن برگر مکزیکی برای 4 نفر
زمان آماده سازی 40 دقیقه
ارزش غذایی این چیکن برگر و مواد مغذی برای هر نفر :
459 کالری
چربی28.3 گرم (5.2گرم اشباع شده )
پروتئین 39.5 گرم
کربوهیدرات 8 گرم
فیبر7گرم
نمک0.6 گرم
مواد لازم :
- 4 عدد سینه مرغ بدون پوست
- چهار قاشق غذاخوری روغن ( تخم کلم ) یا روغن زیتون
- 2 قاشق چایخوری زیره سبز
- آب 3 لیمو به همراه 4 عدد لیمو برای سرو
- دو حبه سیر، یکی برش خورده، یکی له شده،
- 1 قاشق غذاخوری فلفل
- 2عدد پیاز قرمز که به صورت حلقه ای برش خرده است
- 1 عدد فلفل چیلی قرمز، و ریز خرد شده
- یک مشت گشنیز تازه، خرد شده
دستورالعمل چیکن برگر مکزیکی :
سینه مرغ را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و از یک گوشت کوب برای پهن کردن آن ها به ضخامت 2 - 3 سانتیمتر استفاده کنید. مرغ را در یک کاسه غیر فلزی با روغن، زیره سبز ، عصاره 2 لیمو، سیر خرد شده و نصف فلفل قرار دهید. حداقل 30 دقیقه آن را مزه دار کنید ، اما ترجیحا یک شب در یخچال قرار دهید .
حلقه های پیاز را در کاسه ای از آب قرار دهید ( تا تندی آن کاهش یابد). در کاسه ای دیگر، آوکادو را با سیر خرد شده ، باقیمانده عصاره لیمو و فلفل ، فلفل چیلی و نیمی گشنیز له کنید.
مرغ وقتی مزه دار شد یک تابه بزرگ را گرم کنید. زمانی که ماهی تابه حسابی داغ شد 5 تا 6 دقیقه هر دو طرف را سرخ کنید مرغ باید به آرامی زغال مانند و پخته شود - از میان ضخیم ترین قسمت چک کنید تا مطمئن شوید پخته است.
برای سرو ورقه های گریل شده را با آووکادو له شده، حلقه های پیاز ، مرغ و باقی مانده فلفل و گشنیز و لیمو (اگر دوست دارید ) سرو کنید.