امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نسخه 327

(09-11-2018، 1:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 0:59)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 0:52)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 0:46)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2018، 23:29)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه
Wowaquarium

کلا مدلت علامت سواله!!Telegh_30

نه مدلم تاییده:ngh:

هوم اونم هس صحیح(تایید) و عجججب(علامت سوال) و متحیر کننده(علامت تعجب) و...:/
ارهcof
حتما جالب بود که تعجب کردم:ngh:

عاره دیگ لابد بوده 14k
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
آگهی
(09-11-2018، 1:03)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 1:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 0:59)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 0:52)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 0:46)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا مدلت علامت سواله!!Telegh_30

ارهcof

عاره دیگ لابد بوده 14k

لابد497
(09-11-2018، 1:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 1:03)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهcof

عاره دیگ لابد بوده 14k

لابد497
کلا شب زنده داری مثه من یا امشب خابت نمیاد Exclamation
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
(09-11-2018، 1:06)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 1:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهcof

عاره دیگ لابد بوده 14k

لابد497
نه شب زنده دارمbathtime
(09-11-2018، 1:07)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 1:06)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهcof

عاره دیگ لابد بوده 14k

لابد497
نه شب زنده دارمbathtime

ولی من امشب سرما خوردم خوابم میاد شب خوش(:
Vibe
(09-11-2018، 1:09)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 1:07)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاره دیگ لابد بوده 14k

لابد497
نه شب زنده دارمbathtime

ولی من امشب سرما خوردم خوابم میاد شب خوش(:

ان شاالله زودتر خوب شیaquarium
شبت خوش
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(08-11-2018، 21:22)zahra222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2018، 12:50)•SAYDA• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2018، 10:08)Actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک ترجمه آزاد از مطلع یکی از غزل های حافظ. اگر توانستید حدس بزنید کدام غزل است:

Last night
I saw a seeker of the truth at the bar!
It might be odd,
But I caught a glimpse in his eyes
Of what he's gone though:
It was the happy end of a long woe!

دیشب
یک شاهد حقیقت در نوار دیدم!
ممکن است عجیب باشد
اما نگاهی به چشمش گرفتم
از چه چیزی رفته است:
این پایان خوش خوشحالی طولانی بود!

(08-11-2018، 12:48)zahra222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2018، 12:47)•SAYDA• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2018، 12:30)zahra222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان چطورین؟

Telegh_20Telegh_03Telegh_30سلام.سلام

سلام
خوبی اجی؟

اررررررررررررررررررررررررررررررررع

تو خوفی؟چخبر؟

مرسی من خوبم
سلومتی

مر30 مر30
چخبـر خوبــی منـم خـوبم
Big Grin
- گفتگو آزاد نسخه 327 79
@'-HIDDEИ-'
در چه حالی مدیر سابق.___.
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(09-11-2018، 12:42)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@'-HIDDEИ-'

عه !!! مدیر سابق بوده؟ الان مدیر کیه اصن
Vibe
(09-11-2018، 12:47)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2018، 12:42)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@'-HIDDEИ-'

عه !!! مدیر سابق بوده؟ الان مدیر کیه اصن

مدیر سابق تالار فیلم و سینما بود فک کنم .__.
مدیر هر بخش جداس..مدیر کل سایت هم اقا صابر هست.__.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان