سلنا که چند وقت پیش از خداحافظی موقتش از رسانههای اجتماعی که به طور رسمی آن را در آخرین پست اینستاگرام خود اعلام کرد خبر داده بود به دلایل پزشکیای که هنوز کاملا مشخص نیست تحت درمان قرار گرفته.
یک منبع نزدیک به سلنا در گفتگو با خبرگزاری CNN بیان کرد که: «سلنا تحت درمان است و از حمایت کامل خانواده و دوستانش برخوردار است. او اخیرا به خاطر عوارض ناشی از پیوند کلیهاش در بیمارستان بستری شد و الان هم مصمم است که بر فرایند درمانش تمرکز کند.»
همچنین منبعی دیگر نیز پیشتر اعلام کرده بود که تمامی برنامههای سلنا تا اطلاع ثانوی لغو شده و تمامی همکاران او تلاش خود را برای کمک به او برای گذر از این وضعیت بکار خواهند گرفت.
او اواخر ماه گذشته میلادی با انتشار پست زیر از خداحافظی موقتش از رسانههای اجتماعی خبر داده بود:
یک منبع نزدیک به سلنا در گفتگو با خبرگزاری CNN بیان کرد که: «سلنا تحت درمان است و از حمایت کامل خانواده و دوستانش برخوردار است. او اخیرا به خاطر عوارض ناشی از پیوند کلیهاش در بیمارستان بستری شد و الان هم مصمم است که بر فرایند درمانش تمرکز کند.»
همچنین منبعی دیگر نیز پیشتر اعلام کرده بود که تمامی برنامههای سلنا تا اطلاع ثانوی لغو شده و تمامی همکاران او تلاش خود را برای کمک به او برای گذر از این وضعیت بکار خواهند گرفت.
او اواخر ماه گذشته میلادی با انتشار پست زیر از خداحافظی موقتش از رسانههای اجتماعی خبر داده بود:
تو حس - هاها!
(داشتم مثل یک احمق تو آینه به خودم نگاه می کردم)
دارم دوباره یک مدت از رسانه های اجتماعی خداحافظی می کنم.
به همان اندازه ای که بابت صدایی که رسانه های اجتماعی به هر یک ما داده سپاسگذارم،
به همان اندازه بابت اینکه می توانم به عقب بر گردم
و زندگی ای را که در دم به من ارزانی شده غنیمت بشمارم و آن را زندگی کنم هم سپاسگذارم.
مهربانی و دلگرمی فقط گاه گداری!
این را هم فراموش نکنید:
حرف های منفی می تواند احساسات هر انسانی را جریحه دار کند.
بی شک.