http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=29884
Uaah :| زیر خاکی پیدا شد ی موزه فلش بزنید اینارو بندازید توش درس عبرت شه واسه بعدیا و بعضیا :v
|
- گفتگو آزاد نسخه 327 |
||||||||||||||||||||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=29884 Uaah :| زیر خاکی پیدا شد ی موزه فلش بزنید اینارو بندازید توش درس عبرت شه واسه بعدیا و بعضیا :v
14-10-2018، 0:02
(13-10-2018، 23:47)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لعیا :"((
(13-10-2018، 23:11)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :√
14-10-2018، 14:33
(14-10-2018، 9:29)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اوه مای پشم-
(14-10-2018، 9:29)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیگه کم کم دارم تحریک میشم برم بازیش کنما عجب بازیه قبول دارین که هیچ بازی به گرد پای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این نمیرسه؟
15-10-2018، 21:22
(15-10-2018، 19:20)۸۸084۸۸۸۸4۱0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه فقط پک من
15-10-2018، 21:29
اخ اخ نگو...
(16-10-2018، 10:08)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شید الله اقدامها او با بیماری لوپوس و عوارض روانی آن سال ها است دست و پنجه نرم می کند. آخر چگونه جهانی تواند مُرد؟ چگونه می توان تصور کرد خدا بمیرد؟ چگونه می توان آفتاب را خاموش کرد؟ آب را از جوشش باز داشت و ماه را از درخشیدن نگاه داشت؟ هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است در جریدۀ عالم دوام ما
16-10-2018، 18:01
(16-10-2018، 16:45)Actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم منم شنیدم ... افسردگیم گرفته البته هرطور میخواد بشه من به شخصه اهمیت نمیدم
خوش میگذره؟
الف)ارع ارع ب)نععع (اووخی...چلا؟؟؟) ج)بدون تو نع د)تو نبودی خوب بود تعداد جملات را در متن زیر مشخص کنید به به سایدا جان امدی؟ اخر چرا انقدر به خودت فشار می اوری اصلن اگر تو تیزهوشان قبول نشوی من میروم و تمام کسانی که تیزهوشان قبول شدند را به عدد مخلوط3 و 3 چهارم تقسیم مینمایم...اخر چرا انقدر به خودت فشار میاوری 19 هم نمره ی خداس دیگر | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|