امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش تهیه بادمجان شکم پر

#1
Big Grin 
آموزش تهیه بادمجان شکم پر 1

با ما در این همراه باشید تا طرز تهیه بادمجان شکم پر را آموزش ببینید . امیدوارم این غذای لذیذ و خوش طعم را تهیه کنید و در کنار خانواده نوش جان نمایید .



مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :

بادمجان متوسط 5 عدد

گردو آسیاب شده 1 لیوان

رب گوجه 1 قاشق سوپخوری

رب آلوچه 1 قاشق غذاخوری

رب انار 1 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط رنده شده 1 عدد

سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق) 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چایخوری

روغن به مقدار لازم



طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی :

آموزش تهیه بادمجان شکم پر 1

طریقه پرکردن شکم بادمجان



بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.



گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.بعد با دو انگشت دست مواد را آرام و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف کرده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.



در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.



این غذای خوشمزه شمالی رو نوش جان کنید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل می توانید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده کنید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ کنید.



نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط **Maria**
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان