24-07-2018، 9:51
من هرکاری مادرم بهم بگه میکنم برام فرق نمیکنه دستور باشه یا هرچی به قولی کیف میکنم مامانم بهم چیزی بگه
|
راز موفقیت پسر همسایه، برگرفته از زندگی ( Aмιя Hσѕѕєιη ) ! |
||||||||||||||
24-07-2018، 9:51
من هرکاری مادرم بهم بگه میکنم برام فرق نمیکنه دستور باشه یا هرچی به قولی کیف میکنم مامانم بهم چیزی بگه
24-07-2018، 18:06
اقا یه فکری کردم برات
تغییر رشته بده بیوفت تو درس فکر کنم بهتر شه
مامانم:نچ نچ نچ دختر همسایه رو دیدی چیکار کرده؟واقعا براش متاسفم مامانش از دستش دق میکنه
چن ساعت بعد:من از دست تو دق میکنم اخر، دختر همسایه هر غلطی ک کرده باشه از تو بداخلاق ک بهتره...خونه داری میکنه خواهر کوچکشم نگه میداره مامانش هیچ کاری نمیکنه! جلو بقیه:خدا نکنه زهرا مث دختر همسایه باشه... (زهرا هنگ میکند:/) ___ چَ کار کنیم!!!
25-07-2018، 12:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-07-2018، 12:09، توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב.)
دایی سیگار میکشه...
بابا! ببین این پسرم ما به همون دایی میره آخرش . این یکی ما این دیگ مال ما.. گمنام بودن تو خونه..؟ ی جلوه ی بد از دایی بین ماها بابا میخوام بسیج ثبت نام کنم دوماه زودتر معاف میشم(: خخ الان گیرت همین دوماه هست..! اگ میرفتی تجربی میخوندی دانشگاه افسری رو انتخاب میکردی اصلا نمیخواست سربازی بری../: عموزنگ زده داریم اسباب کشی میکنیم باباهء میگه :میخوای یکی مارو بگم(گمناممم بودن من» بیاد اینجا الاف و بیکاره:/ حس کمک به اجبار/ بعدمیای خونه میگن همون جاک بودی غذا ندادن بهت!!!! بابا من دوستش دارم میشه یکم بیشتر باهاشون رفت و اومد داشته باشیم برای اینده مون بهتر میشه خیلی.. (: هروقت خونه داشتی از خودت هر خری و خواستی دعوت کن ): من بخت برگشته /: چه کنم بهتره بنظر شما دوستان عزیز}: /:
دلم کباب شد واست ): + خونواده ها عشقشون شده کوبوندن یکی تو سر بچه های خودشون (: فقط دوست دارن جلوی بقیه از اشتباهات بچشون رو بگن ولی دریغ از یه تعریف خشک و خالی! (:
07-07-2019، 12:58
خیلی مهمم نیست بامن که اینجوری برخورد نمیشه
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|