16-06-2018، 16:16
(16-06-2018، 16:13)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2018، 16:12)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2018، 16:10)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2018، 16:07)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مطمئنی دوجنسن
(16-06-2018، 16:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لامصبا پسرا چقدر ولخرج شدن نچ نچ اقا کسی واس ماچیزی میخره
شقایق چی داری میگی واسه خودشون خریدن!
ببین ما داشتیم میرفتیم طرف پاساژی این دوتا پسرو دیدیم من ک گفتم اینا دخترن خودشونو شبیه پسرا کردن ولی ابجیم میگف دو جنسن باور کنD:
دقیقا همونجایی ک ما میخاستیم بریم اونا هم رفتن دیدم ن بابا پسرن یکیشون چن تا لباس دخترونه برداشتن رفتن اتاق پرف:/
الان مد پسرالباس دخرونه بپوشنا
شاید سلیقه مزخرفشون بود
ن بابا پسر بودن یکیشون ابرو برداشته بود یکی دیگشونم موهاش شبیه دخترا بودم ..اصلا ی جوری راه میرفتن مث دخترا:/
اره دخترا هم لباس پسرونه میپوشن من خیلی دوس(;
اتفاقا لباس خوشگلی هم انتخاب کردن...صاب مغازه هم ب شاگردش میگف بزا خانوما کارشون تموم بشه بعد اینا رو بفرس طرف اتاق پروفا:/
ببین شاید کلن عشق این تیپ بودن نه دوجنسه
یه عکس دیدم یه اکیپ پسر کفش پاشنه بلند پوشیده بودن و ارایش و دامن و این چیزا
منم نمیگم دو جنسن ک خاعرم:/
خو اونا ک مسخره بازین...الان میدونی ک دخترا شدن جا پسرا پسرا شدن جا دخترا
فقط یکم مشکوک بود یکیشون لباس میگرف واسه پروف نظر اون یکی هم میپرسید اصلا رفتاراشون عجیب بود فکرم رف ی جاهایی:/ بیخیال صلوات بفرسD: