امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۳

(03-06-2018، 20:22)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کتاب میخوایید ؟

سیلی واقعیت .. ! 

بخونید حتما .

من رمان مجازی میخونم یدونه جنایی خوندم خیلی باحال بود :>
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
رمان مجازی یکم سخت نیست ؟
 سپاس شده توسط Faust
(03-06-2018، 20:14)ѕтяong نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2018، 20:00)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2018، 19:46)ѕтяong نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر رفته ی کتاب خوب کی میدونه؟

ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد 
هری پاتر ♡_♡ 
ملکه اسیر 
لیدی الیزابت 
خائن بی گناه 
پروانه آهنین 
آس و پاس در پاریس و لندن 
نبرد با شیاطین 
شما که اینقد پیشنهاد  دادی این کتاب بادبادک بازو خوندید آخه من هدیه گرفتم امروز نمیدونم قشنگه ارزش خوندن داره یه ن :|
من کتاب زیاد میخونم و ترجیح میدم فلسفی و کلاسیک باشه مثه جنایت و مکافات غرور و تعصب بلندی های بادگیر و ...
اینا اینطورن سبکشون..
هری پاتر میگن قشنگه ولی من تخیلی دوست ندارم :<

خب من خودم خیلی اهل کتاب نیستم 
اینطوریم که شما میگی تو اینا نیست 
ولی فک‌ کنم از خائن بی گناه و لیدی الیزابت و ملکه اسیر خوشت بیاد 
رمانای تاریخین خیلیییی قشنگن 
آس و پاس در پاریس و لندنم خیلی قشنگه .. اونم داستانش واقعیه و راجب ی مدت از زندگی جورج اوروله 
به هرکی که فک میکنه زندگیش خیلی سخته به شدت این کتاب و پیشنهاد میکنم :| 
(03-06-2018، 20:25)ѕтяong نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط مجازی میخونم عادت کردم دیگه ‌..

البته من اونایی رو انتخاب میکنم که تعداد صفحاتش کمتره .
(03-06-2018، 20:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2018، 20:25)ѕтяong نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط مجازی میخونم عادت کردم دیگه ‌..

البته من اونایی رو انتخاب میکنم که تعداد صفحاتش کمتره .

آخه میدونید من و دوستام توو شهرمون ی کمپین طراحی کردی "حمایت از کتاب"
شاید تلاش تک تکمون سرانه مطالعه ی کشورمونو بالا ببره ..
آخه سرانه کتابخوانی ایران واسه هر نفر دو دقیقه در ساله :|
هیچکس دیگ کتاب نمیخونه و این فاجعس..
 سپاس شده توسط Faust
(03-06-2018، 20:28)ѕтяong نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مملکتی که مردم برای پول نون شبشون دارن میدوئن مشخصه آمار کتابخوانی انقدره .. کی پول کتاب میده .

در رابطه با کتابی که گفتی هدیه گرفتی ، سرچ کن نقد کتاب بادبادک میاد ..
کتاب هم گران است و هم خواندنش سخت است. ):
"Don't tell me what I can't do"

گرگها خوب بدانند ، در این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایل غریب

گر پدر مرد ، تفنگ پدری هست هنوز
(03-06-2018، 20:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2018، 20:28)ѕтяong نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مملکتی که مردم برای پول نون شبشون دارن میدوئن مشخصه آمار کتابخوانی انقدره .. کی پول کتاب میده .

در رابطه با کتابی که گفتی هدیه گرفتی ، سرچ کن نقد کتاب بادبادک میاد ..
قبول کنید ی مقداریش اینه من خودم اطرافمو میبینن مثلن دوست صمیمی من حاضره هرماه برای شارژ گوشیش بیست تومن خرج کنه میتونه با اون بهترین کتابو بگیره من خودمم با پول خودم ریز ریز جمع میشه کتاب میخرم وگرن مامانم اصلن نمیخره : )

ممنونم (:
 سپاس شده توسط Faust ، Đęąđ.ğïřł
هعئbathtime

چه سکوتی:/
(03-06-2018، 19:18)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرارویاTelegh_26
بابا توحموم تازه سرمو شامپوزدم..آب قطع شد..20دیقه همونجوری نشستم تو حموم نیومد..الانم شکم درد گرفتم 15

(03-06-2018، 19:18)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرارویاTelegh_26
بابا توحموم تازه سرمو شامپوزدم..آب قطع شد..20دیقه همونجوری نشستم تو حموم نیومد..الانم شکم درد گرفتم 15
R♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان