01-06-2018، 13:44
خانوم جراح(در اتاق عمل کار میکند):/
فدای تو *.*
فدای تو *.*
|
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۳ |
||||||||||||||
01-06-2018، 13:44
خانوم جراح(در اتاق عمل کار میکند):/
فدای تو *.*
خخ
قوربانت ![]() چه سکوتی:/
01-06-2018، 14:10
پوووفففف:/
نقل قول: خیلی تو حسرت موندی و واست عقده شده نه ؟داداش ، یادمه تازه مسئول فضای مجازی س.پ شده بودم ! بعد هِی میومدم عقده هامو خالی میکردم رو بسیجیای عادی ! دقیقا کارایی رو میکردم که مسئولای بالاتر بام میکردن .. این یه چیز طبیعیه ! هی میزدم نت پایگاه هارو قطع میکردم و گیر الکی میدادم !! چون من زاده اخلاق خودشون بودم ! ولی در کل به هرچیزی بیشتر از حدش بهاء بدی فکر میکنن چخبره و واقعا خودشون رو اونقدر با ارزش میبینن ! الان به یه بچه بگو تو بتمنی،اگه از فردا واست شاخ نشد که بتمنه ! حتی میاد بهت میگه تو یه آدم عادی هستی ولی من یه بتمنم ، دیگه اون بچه نمیدونه تو واسش ارزش قائل شدی و خواستی قوی نشونش بدی چنین حرفی زدی ، و اون بچه جنبه شنیدن چنین چیزی رو نداره ! بند کلام رو بگیرُ برو ! در کل ، فکر میکنن که ، ملکه انگلیس هستن یا پادشاه عربستان ! ضرب المثلی هست که میگه: خوبی که از حد بگذرد نادان گمان بد برد ! اینجا دقیقا نادونه قصه ما حکم بچه رو داره،فکر کرده بتمنه و سلام و علیک با اون واس ما افتخاره! ولی در کل بتمن ما نمیدونه خودمون بالا بردیمش،خودمونم پایین میکشیمش ! نباید کسی که در حدت نیستن باهشون رو در رو بشی ..نه از لحاظ شاخ بازی ، کلا از نظر عقاید و... و... و... ! @ و همیشه یادت باشه ، آدما تک رو و ساده همیشه تنهان(نه تنهای تنها،چند نفر دور برش هستن) ، ولی آدما دو رو همیشه دورشون شلوغه ، چون یه آدم نمیتونه همه رو راضی نگهداره (;
01-06-2018، 17:47
چه خلوت (:
@
حق باتوئه همه لیاقت دارن به عشقشون برسن..(:
01-06-2018، 20:47
اوع هنوز کسی نیس0_0
01-06-2018، 20:49
سلام(:
01-06-2018، 20:52
عاع سلام^^
01-06-2018، 20:52
چطوری شقایق؟چخبر؟
| ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|