29-05-2018، 10:29
عاشقتم... انقدر که شک ندارم جای اذان ، نام تو را در گوشم خوانده اند ...A❤
|
بغض قلم ❥ .. |
||||||||||||||||||||||||||||||||
29-05-2018، 10:29
عاشقتم... انقدر که شک ندارم جای اذان ، نام تو را در گوشم خوانده اند ...A❤
29-05-2018، 10:32
گاهی برای از تو نوشتن کم می آورم
باور کن تمامی این شعرها بهانه است تنها میخواستم بگویم : دلم برایت تنگ شده
29-05-2018، 10:45
![]()
29-05-2018، 11:13
مثل جُغد، شب ها بیدارم..! و از درد دوریش، کُو کُو می کنم..!❤
29-05-2018، 11:42
حرف از نبودت که میشود خم میشوم
اگر گریه یک زن عرش خدا را میلرزاند قطعا به اتش کشیده میشود زمان خم شدن یک مرد
29-05-2018، 11:43
+میگم کِ
-بگو +اگ بفهمی من دارم میمیرم چیکار میکنی؟ -دستتو میزارم روی قلبم +همین؟ -آره ..میزارم تا شاهد ایستادنش باشی❤
29-05-2018، 11:43
زیادی که خودتو دست کم بگیری
میوفتی زیر پای کسی که یه روز خودت به اوج رسوندیش. ♡♡♡ دشمنانت را فراموش کن تنها کسی که میتواند تو را به خاک سیاه بنشاند یک دوست کاملاً مورد اعتماد است. ♡♡♡ مشکل از اون جایی شروع شد که سطح درامد و قدرت بعضیا از سطح فرهنگشون جلو زد. ♡♡♡ زیادی از خودت نگذر یه روز به خودت میای میبینی ازت پل ساختن برای رسیدن به یکی دیگه ♡♡♡ زخمهایم به طعنه می گویند: دوستانت چقدر بانمکند.
29-05-2018، 12:34
این روزها خیلی دلم تنگ می شود…
دلم برای گریه های بی دلیل تنگ می شود. دلم برای خنده های از ته دل تنگ می شود. دلم برای همه بچه های خوب دنیا تنگ می شود. دلم برای همه آدم های پاک و بی ریا تنگ می شود. دلم برای همه مادربزرگ های پیر و مهربان تنگ می شود. دلم برای همه لحظه های دلتنگی ام تنگ می شود. دلم برای کودکانه ترین لحظه های شاد زندگی ام تنگ می شود. دلم برای همه لحظه های بارانی سکوت و دعا تنگ می شود. دلم برای همه چیزهای خوب خدا تنگ می شود. این روزها خیلی دلم برای خدا تنگ می شود… چشمانت روشن و چشمانم تاریک روز را به تو می بخشم تا شبم را پر ستاره کنی
29-05-2018، 12:52
مواظب باشید..!! مغزها تنها چیزیست که بعد از شستن کثیف می شوند... !!!!
29-05-2018، 17:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-05-2018، 17:16، توسط royayebarfi.)
تا به حال از عسل، چشم کسی مست شدی….
تا به حال عاشق دیوانه سرمست شدی…. من همان عاشق دیوانه سرمست توام… تو به اندازه من اینهمه دلتنگ شدی….. وقتی از خلسه آغوش تو برمیگردم…… تو هم آشفته آن بوسه بی مرز شدی…. من که از دوری تو تار دلم میلرزد…. تو هم اندازه من اینهمه دلتنگ شدی….. من همان عاشق دیوانه رسواشده ام.. که نصیبم شده امشب همه رسوایی ها... ازهمان روز ازل عاشق چشمت شده ام.. زیب چشمان تو کرد این همه شیدایی ها.... به که گویم که شدم عاشق دیوانه تو... شب وروزم شده آن صورت و شیوایی ها.... (¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.-> ¤ّ, ღღدوست دارم دیوونه ღღ,ّ¤° <-.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯)
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|