امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 322

(27-05-2018، 14:41)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2018، 14:39)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یه سال دیگه دارم
یازدهمی ؟

خب میشی همون سال سوم ما ((:
ولی زیاد درس نخون تهش به جایی نمیرسه .. 
12سال درس خوندی و نمره نشون مامان بابات دادی تهش چی شد <:

همه مثه تو نخونده همه جا استخدام نمیشن که لنتی -_-

پارتی داریم عاباجی ._.
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Faust
آگهی
(27-05-2018، 14:43)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2018، 14:40)sa.sa79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واسه مامان بابام درس نمیخونم واسه هدفم درس میخونم اگه بهش نرسیدم میتونی اینو بگی

اره یازدهم تجربی

درسته ، اما این روش درس خوندن برای امتحانات تشریحی رسیدن به هدفت جواب نمیده !
استارت هدف کلاً به شکل دیگست که در جریانشی ، کنکور ((:

بله میدونم من تا پار سال اشتباه میخوندم و فقط واسه نمره بود

اما امسال نه و توی قلم چی هم نتیجشو گرفتم و تستی مو قوی کردم

چون اگه تستی ت قوی باشه تچ تشریحی هم مشکلی نداری ولی اگه تشریحی ت عالی هم باشه تو تست هیچی نیستی
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Tɪɢʜᴛ ، Faust ، Dead Silence
تینابرو بخون شهریوری نشیbathtime
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، sa.sa79 ، Dead Silence
(27-05-2018، 14:45)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2018، 14:41)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2018، 14:39)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یازدهمی ؟

همه مثه تو نخونده همه جا استخدام نمیشن که لنتی -_-

پارتی داریم عاباجی ._.

خب توام پارتی منی دیگه -_-
تموم شد منم دیگه درس نمیخونم :>
 سپاس شده توسط sa.sa79 ، -Demoniac- ، Faust ، Dead Silence
(27-05-2018، 14:43)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2018، 14:40)sa.sa79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واسه مامان بابام درس نمیخونم واسه هدفم درس میخونم اگه بهش نرسیدم میتونی اینو بگی

اره یازدهم تجربی

درسته ، اما این روش درس خوندن برای امتحانات تشریحی ، برای رسیدن به هدفت جواب نمیده !

همه چی از بیخ غلطه <<:
از همون جا که تو امتحانای تشریحی مینویسن از هوپیتال و هم ارزی استفاده نکنید و تو کنکور مجبوری از همینا بری .

میگن به روش تستی نمره نمیدیم فقط تشریحی . سه سال دینی رو مفهومی بخونی خرداد حفظ کنی .
 سپاس شده توسط sa.sa79 ، Tɪɢʜᴛ ، -Demoniac- ، Faust
فک میکردم فقط منم ک فردا امتحان ادبیات دارم و هیچی نخوندم :|
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Faust ، Dead Silence ، Đęąđ.ğïřł
(27-05-2018، 14:49)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یازدهم تجربی

درسته ، اما این روش درس خوندن برای امتحانات تشریحی ، برای رسیدن به هدفت جواب نمیده !

همه چی از بیخ غلطه <<:
از همون جا که تو امتحانای تشریحی مینویسن از هوپیتال و هم ارزی استفاده نکنید و تو کنکور مجبوری از همینا بری .

میگن به روش تستی نمره نمیدیم فقط تشریحی . سه سال دینی رو مفهومی بخونی خرداد حفظ کنی .

بله این مشکلیه که منم دارم ولی بعضی قسمتا این جوریه
•ALL IS BETTER IN BLACK•
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Tɪɢʜᴛ
(27-05-2018، 14:43)|Exotic| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یازدهمی ؟

کاش همه همین نظرو داشتن |:
امیدوارم یه استادی به پستت بخوره مثل استاد کنکور ما .
چشم و گوشمون رو باز کرد . 
اخر کلاسم گف دو سال دیگه انتگرال و مشتقی که بهتون درس دادم یادتون میره ولی حرفامو یادتون نمی ره<<:
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Tɪɢʜᴛ ، sa.sa79
(27-05-2018، 14:51)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2018، 14:43)|Exotic| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یازدهمی ؟

کاش همه همین نظرو داشتن |:
امیدوارم یه استادی به پستت بخوره مثل استاد کنکور ما .
چشم و گوشمون رو باز کرد . 
اخر کلاسم گف دو سال دیگه انتگرال و مشتقی که بهتون درس دادم یادتون میره ولی حرفامو یادتون نمی ره<<:

کلا همین کنکور گند زده به همه چی :/!
خواب نزاشته واسه من |:
با اینکه دوسال دیگس ولی فکرش دیوونم میکنه |:!
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
تهش خاکه ، حرص نخورید (((:

آره اینجا دنیاییه که توش دختر۲۱ساله تو راه درس و دانشگاه تصادف میکنه میره ! 
 سپاس شده توسط Miss.saly ، Dead Silence ، -Demoniac- ، Tɪɢʜᴛ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان