20-04-2018، 6:49
عاشق كه ميشي از دنيا مي بري حرفي نمي زني چيزي نمي خوري عاشق كه ميشي اين بارون لعنتي روي صورتت با اشك مي خوريش
|
داری به چه آهنگی گوش میدی... چند بیتشو بنویس!!!!!! |
|||||||||||
20-04-2018، 6:49
عاشق كه ميشي از دنيا مي بري حرفي نمي زني چيزي نمي خوري عاشق كه ميشي اين بارون لعنتي روي صورتت با اشك مي خوريش
20-04-2018، 8:30
غریبه نیستی از علی سورنا :
من یه آدم لالم که زیاده حرفام یه معتاد لعنتی به سیگار مگنا چند ساله گمم تو روزایی که گذشت خودم آجر میذارم رو دیوار غم هام
23-05-2018، 12:59
گلـیــــ تـو بـگـو مــنــــ نــبــاشـمـــ کـیــــ ؟
کـیــــ مــیـذارهـــ تــو رو رویــــ چـشـمـاشــــ ؟ کـیــــ مـیــریــزهـــــ آبــــ پــایـــــ جـــونــتــــ ؟ کـیــــ مـیـذارهـــــ تــو رو جــلـو آفـتـابـــــ ؟
23-05-2018، 13:08
دربدرازمهدی احمدوند
منو دست به سر نکن نرو منو در بدر نکن درای قلبتو سه قفل و بسته تر نکن انقد با من نجنگ دو سه روزه نه یه مسیج نه زنگ چطور دلت میاد دلِ من انقد برات شه تنگ
23-05-2018، 13:19
ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻮ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﻭ ﭘﺮ ﻣﯿﮑﺸﻢ ﺗﻮ
ﺩﺳﺘﺎﯼ ﮔﺮﻣﺖ ﻣﺜﻞ ﻗﺪﯾﻤﺎ ﺑﭽﻪ ﻣﯿﺸﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺎ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﺗﻮ ﺩﻧﯿﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﺠﺰ ﺩﻝ ﺗﻮ ﺍﯾﻨﻮ ﻣﯿﮕﻢ ﺗﻮ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺑﻤﻮﻧﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺑﺴﺎﺯﯼ ﻣﻨﻮ ﺍﻭﻧﺠﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺣﺴﻮﺩﺍ ﻣﯿﺸﻦ ﺁﺩﻣﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺷﻬﺮ
دوباره منم و من جلوم در ورودیه حسم مث حس تنهایی بعد شلوغیه ..
هم خوبه هم بد
23-05-2018، 15:43
حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه
هرجا که میرم حرف زدی با من بدنیا اومدی این عشقه وقتی بهت فکر میکنیم حس میکنم عطر تورو میگیرم حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم
21-06-2018، 23:30
حاله من خوبه از عرفان پایدار
حاله من خوبه چرا ناراحتی حاله من خوبه مگه دعوا کار من بوده تو ک هرچیز خوب داری مال من بودع
22-06-2018، 1:17
باز زده بارون شدم یه مردی که همش سردرگمه...
مگه میشه ندیدت نباشی دلم از حسرت پره... سیل چشمات_آرشام
28-09-2018، 11:53
ماکان بند-چشای تو
چشای توووو...دس گذاشته رو دلم... ازم نخاااه...بگذرم اسون برم... صدای تووو...مثل لالایی واسم... اونور دنیا بری حتی این دل دنبالته بازم... این دل دیوونه همراته... هرکجا بی من بری این قلب من پاته... این دل دلداده بدجوری.... بی تو انگاری کع داغونو خراباته... | |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|