امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 322

سعی میکنم جوابتو ندم.
چون بحث با یه .....
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، SSHHAADDII
آگهی
(13-05-2018، 12:23)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2018، 12:19)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2018، 12:13)ღ ღ ẐÅℋℜÅ ღ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله ندارم بلندشم برم بخورم.تازه از مدرسه اومدم خستم!

(13-05-2018، 12:12)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2018، 12:07)ღ ღ ẐÅℋℜÅ ღ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون پارازیتی باهات کاری ندارم!
Dodgy

مگه اسمت مزاحم نیست؟ آخی ناراحت شدم
یه چشم پزشکی برو اسم به اون گندگی رو نمیبینی!جهنم که شدی.

آدمي رو آدميت لازم است

خانوم آدم این فعلا 30% !
یکم دیگه تلاش کنی به محرومیت میرسی!

خداوند همه ما را آدم کند
"Don't tell me what I can't do"

گرگها خوب بدانند ، در این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایل غریب

گر پدر مرد ، تفنگ پدری هست هنوز
سلام خوبین؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
00:01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
BFF#
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

بخدا دعوا بگيرينا مي كشمتون با دوتا دستام بجاي اينكه مديرا كاري كنن خودم دست ب كار مي شم Angry
من امروز عصابم صفره درگير بشم ديه شدم نبينم دعوا كنينااا Angry
ايش باي Angry
خدا همه رو انسان افرید
اما بعضی ها فکر کنم میخوان مقاومت کنن
(13-05-2018، 12:27)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2018، 12:23)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2018، 12:19)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2018، 12:13)ღ ღ ẐÅℋℜÅ ღ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2018، 12:12)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه اسمت مزاحم نیست؟ آخی ناراحت شدم

آدمي رو آدميت لازم است

خانوم آدم این فعلا 30% !

خداوند همه ما را آدم کند

کمی شعور عطا کنه کافیه!
همه آدم هستن!
 سپاس شده توسط SSHHAADDII ، ƁяιƖƖιαηт
sh.99 نوشته است:خدا همه رو انسان افرید
اما بعضی ها فکر کنم میخوان مقاومت کنن
اشتباه گفتي اجي يعني حيوونا هم انسانن بگو بعضي يارو ديه  Big Grin
(13-05-2018، 12:29)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2018، 12:27)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدمي رو آدميت لازم است

خانوم آدم این فعلا 30% !

خداوند همه ما را آدم کند

کمی شعور عطا کنه کافیه!
همه آدم هستن!

توکل برخدا
"Don't tell me what I can't do"

گرگها خوب بدانند ، در این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایل غریب

گر پدر مرد ، تفنگ پدری هست هنوز
شادی این جمله رو به دوستمون گفتم که داشت دعا میکرد همه ادم شن
 سپاس شده توسط SSHHAADDII
Heart 
يا امير حسنا Undecided

(13-05-2018، 12:32)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی این جمله رو به دوستمون گفتم که داشت دعا میکرد همه ادم شن

اها باشد Shy

باز سكوت crying

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان