امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 322

(12-05-2018، 21:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 21:02)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 20:56)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 20:52)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 20:19)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من که نمیخوام بیام براچی حس خوبی داشته باشمkaffe2

@✠LEGENDARY✠

بالاخره یادگرفتم^_^
خوشحالم ک مفید واقع شدم برای تست تگ کردنت :|
ببینم میتونی خزش کنی ((:
نگو خزش میکنما^_^
دیگه بچه حالشون بهم میخوره ترجیح میدن مثل سرخ پوستا اتیشروشن کنن واسه صداکردن هم: )
پناه بر خدا :|

خخخ از خداتم باشه افتخار بهت دادم تگت کردم:v
:|||||||
ای خدایا منو گاو کن 
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، sober ، -Demoniac-
آگهی
(12-05-2018، 21:06)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 21:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 21:02)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 20:56)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 20:52)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم ک مفید واقع شدم برای تست تگ کردنت :|
ببینم میتونی خزش کنی ((:
نگو خزش میکنما^_^
دیگه بچه حالشون بهم میخوره ترجیح میدن مثل سرخ پوستا اتیشروشن کنن واسه صداکردن هم: )

ای خدایا منو گاو کن 
اخیی دوست داری شکل اولت شی:v
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، sober ، -Demoniac-
نمیدونم این چه حسیه که از خواب پا میشم دوباره می خوابم:|

(12-05-2018، 0:10)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2018، 18:03)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2018، 16:16)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدایش شنیده می‌شد، برگ های درختان توت را قلقلک میداد. صدای خنده و بازی کردن درختان توی کوچه بود که جان را نوازش و روح را جلا می‌داد.

که ناگهان لنگه کفشی به سرش برخورد کرد:/

و اینگونه بود که به مود مدفوع شد Telegh_59

به دانشگاه فکر کن(؛!
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
(12-05-2018، 21:08)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک میکردم فقط خودم اینطوریم :|

واسه بهاره ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط sober ، -Demoniac-
(12-05-2018، 21:07)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 21:06)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو خزش میکنما^_^

ای خدایا منو گاو کن 
اخیی دوست داری شکل اولت شی:v
بشدت [:
من برم دیگه تحمل این حجم از نیکی رو ندارم لعنتی (;
یاعلی
(12-05-2018، 21:09)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 21:08)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه بهاره ..

من این دردو داشتم
وقتی اومدم دانشگاه مضاعف شد:/
 سپاس شده توسط Dead Silence ، -Demoniac-
(12-05-2018، 21:12)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 21:09)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه بهاره ..

من این دردو داشتم

عی خدا (: تازه تو پاییزم همین میشه .. هی میخای بخوابی .
چه خبراااا ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(12-05-2018، 21:14)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2018، 21:12)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه بهاره ..

من این دردو داشتم

عی خدا (: تازه تو پاییزم همین میشه .. هی میخای بخوابی .
چه خبراااا ..

هیچی سلامتی
از من به همه ی حاضرین در گ.آ نصیحت به دانشگاه نروید
باور کنین همون مدرسه ست اسمش عوض شده._.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، -Demoniac-
دانشگاهم بری آخرش میشه این
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/capture.png
"Don't tell me what I can't do"

گرگها خوب بدانند ، در این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایل غریب

گر پدر مرد ، تفنگ پدری هست هنوز
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، sober ، -Demoniac-
(12-05-2018، 21:17)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی سلامتی
از من به همه ی حاضرین در گ.آ نصیحت به دانشگاه نروید
باور کنین همون مدرسه ست اسمش عوض شده._.
اره نرید مجازی بردارید تو خونه ، جلو لپ تاب با ی کافی .. مدرکم میدن تازه 

(12-05-2018، 21:20)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانشگاهم بری آخرش میشه این
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/capture.png

به والله (((:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان