11-05-2018، 10:51
(11-05-2018، 10:49)majidii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2018، 10:45)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2018، 10:41)majidii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2018، 10:39)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2018، 10:35)majidii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه ساری دیگ
ایتایل چ ربطی ب ساری داره خب
ببینم ماشینتون ال90 سفید درست
یگانه کی میاد؟؟
واااای گیج نکن انقد تورو خدا اگ میدونی بهم بگو کجاست یگانه دنبالشم بخخخدا نگرررررررررانم.
اع من فک کردم مائوریتسیو ساری مربی ناپولی رو میگی اخ اخ اخ خب سوار تاکسی شو برو ساری مگه چنتا ال90 سفید داریم؟ دونه دونه دنبالشون کن میرسی به یگانت سلام منم بهش برسون ..#جوینده یابنده است #و من الله توفیق #we are united
نه بابا شما حالتون خیلی خوب بخخدا///
این پیشنهاد هارو میدین>؟: به هر حال ممنون
یکار دیگه هم میشه کرد که بری ساری زنگ بزنی 118 شماره ی همه یگانه های شهر رو بگیری دونه دونه زنگ بزنی دیر و زود داره ولی جوابه بالاخره
AKHE DIVOONEH HAMRA H OOO KE 118 NADAREH KE
(11-05-2018، 10:44)SSHHAADDII نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2018، 10:43)majidii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اززززززززززززز عيدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد ؟
(11-05-2018، 10:39)SSHHAADDII نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نداره تل ...
(11-05-2018، 10:37)majidii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خودم میدونم
اخه قرار بود بیاد اینجااا
فک کردم ی اسم جدید گذاشت یگانه..
ممنون
تو تلگرام ازش بپرس اسم كاربريشو چي گذاشته بعد سرچ كن پيدا ميشه بعد
تو اینستا بهش پیام دادم از عید قرارب ود بیاد اینجا
خیلی نگرانم
AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa
rrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRRRRRRR
eeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEE
HHHHHHHHHHHHHhhhhhh
areh