امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱

(03-05-2018، 21:52)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 21:50)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 21:49)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 21:41)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووف چه بحثی:/

شما الان اینجا بحثی می بینی؟

چراحالا میزنی شما0__0
یادم نمیاد باهاتون بد صحبت کرده باشم

(03-05-2018، 21:49)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 21:47)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 21:46)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی فعلا

قدرشو بدون

حتما
+
نگفت چرا فردا دیر میاد ؟؟

نه نگفت سریع رفت

باشه فعلا ابجی من برم

شب خوش

(03-05-2018، 21:52)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 21:50)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 21:49)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 21:41)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراحالا میزنی شما0__0

الآن من دارم با شما بد صحبت میکنم؟!

نگارش حرفتون اینو میرسونه
 سپاس شده توسط pesarebaad
آگهی
(03-05-2018، 21:52)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراحالا میزنی شما0__0

[/quote]
کدوم قسمت دقیقا؟!! در کمال احترام دارم خطابتون میکنم فکر کنم
(03-05-2018، 21:58)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراحالا میزنی شما0__0

کدوم قسمت دقیقا؟!! در کمال احترام دارم خطابتون میکنم فکر کنم
[/quote]

خب گاهی ادم شاید باخنده یه حرفی میزنه ولی طرف مقابل اون حرف از نظرش
دعوا عه
مهم نیس حتما من بد متوجه شدم:)
 سپاس شده توسط Interstellar
@αρнσтιc
چطوری تو؟ (((:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Berserk ، Faust
(03-05-2018، 22:14)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@αρнσтιc
چطوری تو؟ (((:

ببین کی اینجاس 

چطوری رفیق ؟ دلم برات تنگ شده بود ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Interstellar ، Faust
حوصلم سررفت:/
(03-05-2018، 22:25)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 22:14)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@αρнσтιc
چطوری تو؟ (((:

ببین کی اینجاس 

ااا سلام
مرسی تو خوبی؟
منم همینطور (((:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Faust
(03-05-2018، 22:33)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 22:25)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@αρнσтιc
چطوری تو؟ (((:

ببین کی اینجاس 

ااا سلام
مرسی تو خوبی؟
منم همینطور (((:

تورو دیدم بهتر شدم .. فیلم چیا میبینی دیگه ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Berserk ، Faust ، Interstellar
دوستانی ک‌از دکتری چیزی حالیشونه 
من باز نیاز ب کمک دارم برا دوستم 

ریسپریدون و فلوکسامین با ترا بخوره مشکلی پیش میاد واسش ؟ 

@αρнσтιc
چطوری تو؟ (((:

بیبی منننن 
دیگه نمیای اینطرفا 
داری کتابارو قورت میدی ؟ 
خوبم تو چطوری ؟؟
 سپاس شده توسط Faust ، Interstellar ، Dead Silence
رفقا جمعشون جمعه ((:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان