من ولی یه کم حرف دارم! بیارم با هم بزنیم؟ تو چی؟ چشمات هنوز بلدن بخندن؟ ببین میخوای حواسمون به هم باشه؟ من خیلی دقت کردم. هیشکی یادش نمیمونه ما چقدر لابلای گریه و انتظار خوابمون برده. بگم برات؟ حواست با منه؟ نیست خب! نیستی خب...
|
امتیاز موضوع:
بغض قلم ❥ .. |
||||||||||||||||||||||||||||||||
27-04-2018، 14:46
دل به درد آمد و این درد به درمان نرسید
سر درین کار شد و کار به سامان نرسید آن جفاپیشه که بر نالهٔ من رحم نکرد کافری بود به فریاد مسلمان نرسید کس بر آن شه خوبان غم من عرض نکرد وه! که درد دل درویش به سلطان نرسید وه! که تا گشت سرم بر سر میدان تو خاک بعد از آن پای تو یک روز به میدان نرسید تو چه دانی که چه حالست مرا در ره عشق؟ چون تو را گردی از این راه به دامان نرسید عاقبت دست به دامان رقیب تو زدم چه کنم دست من او را به گریبان نرسید عمرها خواست هلالی که به خوبان برسد مُرد بیچاره و یک روز بدیشان نرسید...
27-04-2018، 15:37
گاهی باید یاد گرفت
همیشه دلی که برایت می تپد، ماندگار نیست، باید یاد گرفت که قدر بعضی از لحظه ها را بیشتر دانست. باید یاد گرفت گاهی ممکن است آنقدر تنها شوی که هیچ چشمی اتفاقی هم تو را نبیند.
29-04-2018، 16:20
✘.. ﺍﯾـــﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ , ﺗــﻤﺎﻡ ﺣـﻮﺍﺳـﻢ ﺑـﻪ ﺯﻧـﺪﮔﯿـﺴﺖ .......!
✘.. ﺣـــﺎﻟـــﻢ ﺑـــﺪ ﻧـﯿﺴﺘـــ , ﻏـــﻢ , ﺑـــﻪ ﻣﻘـــﺪﺍﺭ ﻻﺯﻣـــ ﻣﯿﺨﻮﺭﻣـــ .......! ✘.. ﺣـــﺮﻓﯿـــ ﻧﯿﺴﺘـــ , ﺑـــﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿـــ , ﻋﺎﺩﺗـــ ﻣﯽﮐﻨﻤـــ .......! ✘.. ﺑـﺎ ﺑﻐـــﺾ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻤـــ , ﺑـﺎ ﺧﻨـــﺪﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﻧﻤـــ ......! ✘.. ﮔـﺎﻫﯿـــ ﻭﻗﺘـــﻬﺎ ﻫﻤـــ , ﺗﻤـــﺮﯾﻨـــ ﺗﻨـــﻬﺎﯾﯿـــ ﻣﯿﮑﻨﻤـــ .......! ✘.. ﭼـﻪ ﻧﻘـــﺸـــ ﺳﺨﺘﯿـــ ﺍﺳﺘـــ , ﺑﺎﺯﯾـــ ﮐﺮﺩﻧـــ ﺩﺭ ﺭﻭﺯﮔـــﺎﺭ ......
29-04-2018، 16:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-04-2018، 16:53، توسط royayebarfi.)
نَـبیـن کـه می خنــدم !
من یکـی.. بـــاور کــردم.. کـــارم از “گـــــریــه” گـذشتـه ! رویِ دَستِ شَب مـانده ام ! دیگر حتی ; خـــواب هم مـَـرا نــمی بَــرَد
29-04-2018، 18:16
بعضی ها محرم نیستن ولی مرهم که هستن ..
30-04-2018، 6:53
یادت بخیر عمو خسرو
گفتی حال همه ما خوب است اما تو باور نکن اما حال من خوب نیست تو باور کن
30-04-2018، 10:01
زخم میزنی و میروی
چه باک همینم میشود یادگاری که یاد تورا همیشه برایم تازه کند
30-04-2018، 10:32
ﺯﺧﻢ ﺑﺮ ﺯﺧﻢ ﺍﺳﺖ
ﺳﯿﻨﻪﺍﻡ ﺯﻫﺮِ ﻋﺸﻖ ﺩﺭ ﺭﮒﻫﺎﯾﻢ ﻣﯽﺟﻮﺷﺪ ﺑﻨﮕﺮ ﺳﺮﺍﭘﺎ ﮐﯿﻨﻪﺍﻡ ﺁﺑﯽِ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺩﺭﻭﻏﯽﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﭘﺴﺶ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﯿﺎﻫﯽﺳﺖ " ﺩﺳﺖ بر دلم مگذار " ﺩﯾﻮﺍﻧﻪﺧﺎﻧﻪ ﺩﺭ ﺳﯿﻨﻪ ﺩﺍﺭﻡ ...
30-04-2018، 10:35
یادت باشد هیچ کس از تنهایی نمی میرد
فقط حرف آمدن که می شود انتظار آدم را می کشد…
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 115 مهمان