29-01-2018، 17:57
محسن چاووشی
جمعه
نامرد خوراک وقت گرفتن کارنامه ها خونده
جمعه
نامرد خوراک وقت گرفتن کارنامه ها خونده
|
داری به چه آهنگی گوش میدی... چند بیتشو بنویس!!!!!! |
||||||||||||||
29-01-2018، 17:57
محسن چاووشی
جمعه نامرد خوراک وقت گرفتن کارنامه ها خونده
30-01-2018، 13:47
چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم
شکوفه ریز اومدم اما عزیز اومدم آخه گفته بودی دیر نکن عاشقو دلگیر نکن گفته بودی زود بیا لحظه موعود بیا منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز واسه عاشق دلتنگ دلم خونه دلباز
30-01-2018، 17:01
دو ديقه بودي ماكان بند
نه به باره نه به داره هنو هيچي نشده چرا ترمزت بريد ه كجا با اين عجله ؟ هنوزم حس ميكنم يه حسي داري تو به من تو خودت نريز يه ريز هي بهم حرفاتو بزن
30-01-2018، 18:48
بدکاری دستم میدی ازتو دستم میری
میدونم اخرشم میمونی و دلگیری...................
30-01-2018، 18:57
گر جان به جان من کنی جانو جهان من تویی سیر نمیشوم ز تو تابو توان من تویی
نظری به حاله ما کن تا روم به سمت کوی ات دیوانه تر از دلم نیست تا شود اسیر رویت
من یک گلدونِ پر از گل بودم
وزشِ چشم تو پاییزم کرد عشق من، عشق به دست آوردنت با همه دنیا گلاویزم کرد... محسن چاوشی- گلدون
05-02-2018، 23:05
"منو نترسون از قفس
میگی جرمم صدامه مسخرس"
06-02-2018، 10:25
(05-02-2018، 23:03)Actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عالی بودی
06-02-2018، 14:12
داره کم کم نفسم می گیره برگرد
داره عطرت از تو خونه میره برگرد تو که چشمات مهتابو دیونه می کرد تا ستاره هاتو گم نکردی برگرد...
06-02-2018، 16:19
A little bit of black with a little bit of pink
But ain’t none little about this Been living it big Your crib could fit in my crib Pretty as shhhhhh Don’t gotta say it no more Look at my face and they know They’ve seen it before Oh, made it to vogue Put the pop back in pop at the top What we rock they all rock, had to stop Have to shop, keep the swagger on five mil We the only gang to run the game in hiheels joyonghi salgo sipeunde ee dareun yeojaaedeulcheoreom eomeom eommaneun wae nal ireohge nahanwaseo nae salmeul pigonhage haneunji Im so hot nan neomu yeppeoyo Im so fine nan neomu maeryeogisseo Im so cool nan neomu meosjyeo Im so so so hot hot hot Im so hot nan neomu yeppeoyo Im so fine nan neomu maeryeogisseo Im so cool nan neomu meosjyeo Im so so so hot hot hot Im so hot nan neomu yeppeoyo Im so fine nan neomu maeryeogisseo Im so cool nan neomu meosjyeo Im so so so hot Blackpink_so hot | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|