28-09-2012، 17:46
کاش نجابتم را بهانه رفتنت نمیکردی!
تا با دیدن هر هرزه ای به خودم نگویم
اگر مثل این بودم نمیرفت..!!
تا با دیدن هر هرزه ای به خودم نگویم
اگر مثل این بودم نمیرفت..!!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||
28-09-2012، 17:46
کاش نجابتم را بهانه رفتنت نمیکردی!
تا با دیدن هر هرزه ای به خودم نگویم اگر مثل این بودم نمیرفت..!!
28-09-2012، 18:19
عیبی نـداره .....
ایـن شبا کـه مـن تـو رو " آه " می کـشم .. تـو در آغـوش دیـگری نـفس عمیـــــــق بـکش لعنتی ............!
28-09-2012، 18:23
کسی که هیچ کسی را ندارد می تواند هر کسی را تحمل کند
28-09-2012، 18:26
سسسسسسسسسسسسسسسسسپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپاااااااااااااااااااااااااااسسسسسسسسسسسسسس
روزگارم بد نیست غم كم میخورم
كم كه نه هر روز كمكم میخورم عشق از من دورو پایم لنگ بود غیمتش بسیار دستم تنگ بود گر نرفتم هر دو پایم خسته بود شیشه گر افتاد هر دو دستم بسته بود چند روز یست كه حالم بد نیست حال ما از این و آن پرسید نیست گاه بر زمین زل میزنم گاه بر حافظ تفعل میزنم حافظ فرزانه دل فالم را گرفت یك غزل آمدوحالم را گرفت مازیاران چشم یاری داشتیمخود غلط بود آنچه ماپنداشتیم گر نیایی تا قیامت انتظارت می کشم. منت عشق از نگاه پر شرابت می کشم. ناز چندین ساله ی چشم خمارت می کشم. تا نفس باقیست اینجا انتظارت می کشم.
28-09-2012، 20:12
بـابـا لنگ בراز عزیـزم تمـام בلخوشے בنیای مـטּ بـﮧ این است که نـבانی و בوستت بـב ارم ! وقتــی میفهمے و میرانے ام چیــزی בروטּ בلـم فـرو میــریزב ... چیــزی شــبیـﮧ غــرور! بابا لنگ دراز عزیــزم لطـفا گـاهـی خــوבت را بـﮧ نفهمــیـבن بزטּ و بگذار בوستت بدارم ... بعد از تو هیچڪس الفبای روح و خطـوط قلبـم را نخواهـב خوانـב ... نمیــگـذارمـ ... نمیخواهــمـ ...! بابـا لنـگ درازِ مـטּ هــمیـטּ که هســتی בوسـتت בارم ... حتــی سایــﮧ ات را ڪـﮧ هرگز بـﮧ آטּ טּـمیرسمـ ...!
28-09-2012، 20:46
دلي كه دلدار نداره با زندگي كار نداره
غريب اين ديارم يه آشنا ندارم سرم بي سايه بونه دلم يه پارچه خونه غم تو دلم نشسته بال و پرم شكسته غريب اين ديارم يه آشنا ندارم سرم بي سايه بونه دلم يه پارچه خونه
28-09-2012، 21:46
بــــه سلامتیه کــــسی که نمیــــشناستتــــ
امـــــا نوشــــــته هاتـــــو می خونــــــــه... تــــــا از درونتــــــــ باخبــــر شـــــه و تشکــــر می کنــــــه... نـــــه واسه اینـــــکه خوشش اومــــده،... واسه اینـــــکه بهت بفهمونه که تنها نیستی...
28-09-2012، 21:50
چقدر سخته تو چشای کسی که تمام عشقت رو ازت دزدید و به جاش یه زخم همیشگی رو به قلبت هدیه داد زل بزنی و به جای اینکه
لبریز از کینه و نفرت شی حس کنی هنوز هم دوسش داری....
30-09-2012، 13:54
يه نفر...يه جايي...تمام روياهاش لبخندتوست
و زماني كه به تو فكرميكنه احساس ميكنه كه زندگي واقعا باارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطرداشته باش يه نفر...يه جايي...درحال فكركردن به توست
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |