امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 316

(20-01-2018، 16:36)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکن ولی خوب کار میکنه !
حتی اگه خوب فیلتر باشه ._.
:v
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، _Lσѕт_
آگهی
(20-01-2018، 16:34)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2018، 16:33)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2018، 16:30)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2018، 16:23)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مشکلت با همه مدیراس یا فقط ما ؟ :|

قبل از مدیریتت خ بات حال میکردم خدایی ریدی :|
مدیر موسیقی نیسی مگ ؟:| , مدیر گ.آ گف اخطار !
بعد از تذکری که دادی : هیچی نگفت :| اومدی بنش کردی
بعد میای میگی فقط با ما مشکل داری :| من کلن اینجا با ی نفر مشکل دارم :|
امیر حسین گل گلابه :| ک همیشه باهاش مشکل داشتن و دارن :| تموم ام نمیشه مشکلات باهاش از بس که شخصیت خوب و مفیدی داره :|
جلوی خودش میگم , مخاطبم نبود ولی :|

(20-01-2018، 16:29)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2018، 16:27)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا خود مدیر ارشد گفت پ.خ بده :|

خخخ نگران نباش!
اینجا انقدر بی قانون نیست،الان تو بخش مدیریت این محرومیت مطرح شده،اگ حق با کوروش باشه که هیچی اگه نباشه بقیه مدیرا بهش حجوم میبرن و کوروش استیضاح میشهD:

اینجوری نیس که هرکی بن کرد  بن کرد!
استیضاحم میکنید ؟:| بندازیدش زندان :|

اوووع البته !

خلاصه ، طرف زحمت کشیده ماه ها مدیر شده،از زیر فیلتر سایر مدیرا گذشته،نمیشه همینجوری بخاطر حرف چند کاربر یا چند تا نویسنده طرف بره زندان!
مخصوصا تو اینجور ک بوش اومده خ زحمت کشیدی نه ؟

آرع .. قبلا تو تیم بودم تبلیغ کردم بن شدم :/ حدود ۹ ماه نویسنده بودم !

بعد از اون حدود ۹ دگ برا مدیر شدن فعالیت کردم !
و هدف از مدیریتمم ی چیز دگ بود!
و البته نظر سایر مدیرا و بحث هاش ب کنار!
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(20-01-2018، 16:30)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2018، 16:23)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین گل گلابه :| ک همیشه باهاش مشکل داشتن و دارن :| تموم ام نمیشه مشکلات باهاش از بس که شخصیت خوب و مفیدی داره :|
نظر لطفته ...
خب منم با مدیر گ.ا موافق بودم .. ولی شما لیست اخطارهاشو نگاه کنی از حرفت پشیمون میشی!
هیچی نگفت؟! تو دیگ چرا این حرفو میزنی .. مستقیما توهین کرد ...
حالا شاید از نظر شما تو انجمنی که روزانه 15هزارنفر بازدید داره این حرفا رایجه و مورد نداره این بحثش جداس :|
مطمعن باش اگ از نطر فنی و اخلاقی حتی یک نقص داشت خود صابر و تیم رای نمیدادن بهش !
هرکسی تو جایگاه خودش میتونه قضاوت کنه !
 سپاس شده توسط I r A n ، امیر‌حسین ، -Demoniac-
(20-01-2018، 16:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظر لطفته ...
خب منم با مدیر گ.ا موافق بودم .. ولی شما لیست اخطارهاشو نگاه کنی از حرفت پشیمون میشی!
حالا شاید از نظر شما تو انجمنی که روزانه 15هزارنفر بازدید داره این حرفا رایجه و مورد نداره این بحثش جداس :|
مطمعن باش اگ از نطر فنی و اخلاقی حتی یک نقص داشت خود صابر و تیم رای نمیدادن بهش !
هرکسی تو جایگاه خودش میتونه قضاوت کنه !

نقض که همه داریم (;
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(20-01-2018، 16:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوندم حرفاشو توهینی شنیدید , توهین کردید !
اگ قرار ب بن شدن بود همون اول بن میکردید یا اخطار میدادی نتونه حرفی بزنه !

(20-01-2018، 16:37)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2018، 16:34)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2018، 16:33)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2018، 16:29)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ نگران نباش!
اینجا انقدر بی قانون نیست،الان تو بخش مدیریت این محرومیت مطرح شده،اگ حق با کوروش باشه که هیچی اگه نباشه بقیه مدیرا بهش حجوم میبرن و کوروش استیضاح میشهD:

اینجوری نیس که هرکی بن کرد  بن کرد!
استیضاحم میکنید ؟:| بندازیدش زندان :|

اوووع البته !

خلاصه ، طرف زحمت کشیده ماه ها مدیر شده،از زیر فیلتر سایر مدیرا گذشته،نمیشه همینجوری بخاطر حرف چند کاربر یا چند تا نویسنده طرف بره زندان!
مخصوصا تو اینجور ک بوش اومده خ زحمت کشیدی نه ؟

آرع .. قبلا تو تیم بودم تبلیغ کردم بن شدم :/ حدود ۹ ماه نویسنده بودم !

بعد از اون حدود ۹ دگ برا مدیر شدن فعالیت کردم !
و هدف از مدیریتمم ی چیز دگ بود!
و البته نظر سایر مدیرا و بحث هاش ب کنار!
بله درسته :v
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac- ، _Lσѕт_
(20-01-2018، 16:42)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوندم حرفاشو توهینی شنیدید , توهین کردید !
اگ قرار ب بن شدن بود همون اول بن میکردید یا اخطار میدادی نتونه حرفی بزنه !

والا حرف من توهین نبود .. تذکر بود ! خیلی محترمانه گفتم شخصیت خودتو نشون ندید .. توهینه؟
فک میکردم با تذکر دیگه بحث نکنه ..
اره ایده خوبیه .__.
از دفه بعد :>
 سپاس شده توسط I r A n
لایحه جدیدی به دولت ارائه کردم :|

تایید بشه،اجراش میکنیم!

این مشکلاتم دیگه پیش نمیاد!
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
نقص و ک همه داریم ولی این مهمه ک نقص دیگران و گنده نبینیم خودمونو اوکی یا بی نقص :V
(بی نقص و بی نقص تر / اگاه و اگاه تر )
:|
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_ ، I r A n
بابا نمیخواین این بحث بی فایده رو تموم کنید
(20-01-2018، 16:44)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دفه بعد :>
دمت گرم دگ , انقد راحت و بی ارزش شده بن کردن کاربرا .. بامرام !

(20-01-2018، 17:36)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقص و ک همه داریم ولی این مهمه ک نقص دیگران و گنده نبینیم خودمونو اوکی یا بی نقص :V
(بی نقص و بی نقص تر / اگاه و اگاه تر )
:|

مشکل اینجاس ب قول یکی از بزرگان , میخوان دیده شن فقط مهم نیست چطوری !
ماهم خ کارا کردیم واسه دیده شدن , الان برمیگردم بهش پشیمونم :دی ولی ن دگ تا این حد میدونی :دی

(20-01-2018، 16:48)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تایید بشه،اجراش میکنیم!
این مشکلاتم دیگه پیش نمیاد!
چیزی ک از طرف شما بیاد بیرون مشکل که پیش نمیاد دگ هیچ چندین برابر میشه :| , چیو میخوای حل کنی وقتی مشکل خودتی :|
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_ ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان