(15-12-2017، 20:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.(( میشه تعریف شما رو از کلمه ی دختر و زن در جامعه بدونم ؟ منظورتون رو از جایگاه اصلی درک نمیکنم .... کل منظورتون اینه ک دخترا پستن و حقیرن و فقط واسه استفاده و لذت مردان مناسبن و حق حرف زدن رو ندارن ؟ اگه اینطوری میخواید از زنان و دختران تعریف کنید باید بگم ک جناب ما در قرن بوق زندگی نمیکنیم ک زنا تو خونه بشینن و کون بچه بشورن و بزنن تو سرشون ....
(15-12-2017، 19:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادب رو رعایت کنید !!
با جفتتون هستم ..
بحث رو به توهین نکشید وگرنه مجبور میشپ اخطار بدم ..
وقتی هیچ توهینی صورت نکرفته تذکر نمیدن !
اگه ام دقت کنین جناب میبینین ک ما فقط داریم بحث میکنیم نه دعوا تفاوتش زیاده ._.
در ضمن میتونید عقده هاتونو از من تو اخطاراتون خلاصه کنید (:
من این اجازه رو میدم هم شما و هم مدیر رایانه ...
بهتون توصیه میکنم کمی کتاب بخونید تا مختون باز شه و سیفون بکشید روی این افکار فاسد چون زنان هیچ وقت تسلیم این عقاید پوچ نمیشن و صد البته همیشه و همواره از حق خودشون دفاع خواهند کرد حتی اگه توی این مسعله جنگ هم بشه ما تصلیم نمیشیم و حاضریم زره بپوشیم و به میدان جنگ بریم تا بگیم ک ما ضعیف نیستیم ... ما اگه بخوایم میتونیم حتی انقلاب راه بندازیم و اونجاست ک میبینید چقد شجاعت و قدرت توی ظاهر ضریف زن ریخته (: )))))
اولا مواظب حر ف زدنتون باشید..
دوما شما عددی نیسی که بنده یا همکار من بخواد از شما عقده ای داشته باشه..
یکم دقت کنین..ببینین حرفایی که تو خوانوادتون رایجه برای انجمنی که روانه 15هزار نفر بازدید داره مناسب هستش یا نه..
من مخالف توهینم نه بحث..
تفکرتون هم با خودتون..
یا علی