27-09-2012، 19:55
هر چند ،
نمی دانم خواب هایت را با که شریک می شوی
اما هنـــوز ،
شریک تمام بی خوابی های من تویی.....
نمی دانم خواب هایت را با که شریک می شوی
اما هنـــوز ،
شریک تمام بی خوابی های من تویی.....
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||
27-09-2012، 19:55
هر چند ،
نمی دانم خواب هایت را با که شریک می شوی اما هنـــوز ، شریک تمام بی خوابی های من تویی.....
27-09-2012، 20:00
قصه از حنجره ایست که گره خورده به بغض
صحبت از خاطره ایست که نشسته لب حوض یک طرف خاطره ها! یک طرف پنجره ها! در همه آوازها! حرف آخر زیباست! آخرین حرف تو چیست که به آن تکیه کنم؟ حرف من دیدن پرواز تو در فرداهاست "دوستت دارم عشقم"
27-09-2012، 20:02
عشـــق تو شـــوخی زیبــایی بود که خدا با مــن کرد…! زیبــا بود امــا شــوخی بود….!!
27-09-2012، 20:10
دروغ و خيانت رو هك كن
از انسانيت كپي بگير و سندت كن با صداقت و وفا و معرفت چت كن از زيباترين خاطره زندگي وب بگير تو پروفايل قلبت يه قلب تير خورده بذار و بگو عاشق عشق هستي و عاشق عشق باش در مسنجر قلبت عشق رو اد كن وبه احساسات عشقت پي ام بده غم رو ديلت كن و واژه بدي رو رينيم كن براي غرورت آف بزار آخه (دنيا دو روزه)
27-09-2012، 20:13
یه روز بهم گفت: می خوام باهات دوست بشم.اخه میدونی من اینجا خیلی تنهام.... بهش لبخند زدم و گفتم: اره میدونم. فکر خوبیه . منم خیلی تنهام.... یه روز دیگه بهم گفت: می خوام تا ابد باهات بمونم. اخه میدونی من اینجا خیلی تنهام.... بهش لبخند زدم و گفتم: اره میدونم. فکر خوبیه. منم خیلی تنهام.... یه روز دیگه بهم گفت: می خوام برم یه جای دور.جایی که هیچ مزاحمی نباشه. وقتی همه چیز حل شد تو هم بیا اونجا. اخه میدونی من اینجا خیلی تنهام.... بهش لبخند زدم و گفتم: اره میدونم. فکر خوبیه. منم خیلی تنهام.... یه روز تو نامه برام نوشت: من اینجا یه دوست پیدا کردم. اخه میدونی من اینجا خیلی تنهام.... براش یه لبخند کشیدم و زیرش نوشتم: اره میدونم.فکر خوبیه. منم خیلی تنهام.... یه روز دیگه تو نامه برام نوشت: من قراره با این دوستم تا ابد زندگی کنم. اخه میدونی من اینجا خیلی تنهام.... براش یه لبخند کشیدم و زیرش نوشتم: اره میدونم .فکر خوبیه . منم خیلی تنهام.... حالا دیگه اون تنها نیست و از این بابت خوشحالم و چیزی که بیشتر از اون خوشحالم میکنه اینه که هنوز نمیدونه که من خیلی خیلی تنهام.... (ببخشید که خیلی طولانیه ولی قشنگه)
27-09-2012، 20:14
تنهــایـم ...
اما دلتنگ آغــوشی نیستــم... خستــه ام ... ولـی به تکیـه گـاه نمـی اندیشــم... چشــم هـایـم تـر هستنــد و قــرمــز... ولــی رازی نـدارم... چــون مدتهــاست دیگــر کسی را "خیلــی" دوست ندارم... فقط خیلـی هـا را دوست دارم ..
27-09-2012، 20:16
دیگه نه بحث میکنم، نه توضیح میخوام، نه دنبال دلیل میگردم ... فقط میبینم ، سکوت میکنم و فاصله میگیرم ...
27-09-2012، 20:18
وقتی از همه دنیــــا ناراحتم
فقط با فکــــــر کردن به تو آروم می شم اما وقتی تو ناراحتـــــم می کنی همه ی دنیا هم نمـــــــی تونه آرومم کنه . . . !
27-09-2012، 20:29
مي دوني چي از همه درد داره؟!
ايني كه تو يكي ديگه رو دوس داشته باشي! اما نتوني بهش بگي! چون اون و "داداش"صدا مي كني!... و خجالت مي كشي! چون اون با بهترين دوستت دوسته!... {از خودم ساختم! اين اتفاق برام افتاده....}
27-09-2012، 20:33
چیـزی نمیـخـوآهَم جـز . . .
یـکــ اتــآقِ تـآریک یـکـ مـوسیقـے بے کَلآم یـکـ فنجـآن قهـوه بـهـ تَلخـی ِ زهـر ! وَ خـوآبـے بـه آرآمـے یـکــ مـَرگ هَمیشـگـے...
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |