(27-07-2017، 23:44)overworldaminz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوست عزیز من کلی از آموزش هاتون استفاده کردم لطفا بازم بزارید.کمی در مورد رام کردن حیوانات و زین و ... آموزش بزارید.رام کردم ولی نمیتونم زین و ... بندازم روش سوارش بشم.کلا ادامه بدید.ممنون
يه مدتيه ark زياد اپديت ميده رفيق منم نمياد اينه كه تكي حال نميده اگه استيم دارين ID بدين حضوري ياد ميدم
راهنماي سطح نه :
قبلش ميخوام راجب دايناسورهايي كه يه نور قرمز دورشونه صحبت كنم كه خيلي خيلي خيلي خطرناكن و alpha نام دارن .
به عنوان مثال raptor دايناسور سريع و درنده و البته محبوب بازي ark در نوع alpha اگر دنبالتون كنه و تنها باشيد پيشنهاد ميكنم واستيد تا كارتونو يه سره كنه (به قول معروف شل كنيد :I)
از قابليت هاي نوع الفا ميشه به سرعت زياد / قدرت ضربه بالا / جون زياد / مقاوم در برابر تله و داروهاي بيهوشي
يعني چي داروهاي بيهوشي يعني نميتونيد بخوابوندشون پس يعني رام كردني در كار نيست
بريم سراغ اصل مطلب
آیتم های سطح نه :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Paintbrush / قلمو :
برای رنگ آمیزی سازه ها کافیست رنگ مورد نظر را به روی آن بکشید تا به رنگ آن در بیاید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Bola / بولا :
از بولا براي گير انداخت دايناسور هاي سريع استفاده ميشه
خودم براي رام كردن raptor از اين وسيله كمك گرفتم
بعد از استفاده نميتونن تكون بخورن ولي بعد از مدتي حدود 10 ثانيه آزاد ميشن و نميتونيد روي دايناسور هاي بزرگ استفاده كنيد.
3.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Parasaur Saddle :
پاراساور يه دايناسور بي آزار و بي ارزش / منظور از بي آزار يعني نميتونن ضربه بزنن ولي بدين معنا نيست كه بعد از رام شدن نزنن .
در کل به درد جا به جا کردن آیتم و یا جمع کردن میوه میخوره .
آپدیت TLC : اضافه شدن قابلیت شناسنایی دشمنان نزدیک و هشدار دادن به صاحب خود (شما که رامش کردی و کل Tribe)
4.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Training Dummy / سيبل تمرين :
اگر دوست داريد بدون نشونه بازي كنيد ( كه خيلي بيشتر حال ميده يه دسته خرم نمياد وسط صفحه )
ميتونيد از اين سازه براي تمرين تير اندازي استفاده كنيد .