امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

' ستاره شناسی '

#11
' دانشمندان شکل گیری ستارگان جدید را کشف می کنند ! '


بیگ بنگ: بر اساس نتایج تحقیقات تیمی به رهبری موسسه‌ی اخترفیزیک جزایر قناری، دقیقترین راه برای اندازه گیری سرعت شکل‌گیری ستارگان در کهکشان ها، استفاده از تابش رادیویی آنها در محدوده فرکانس ۱۰ گیگاهرتز است.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
' ستاره شناسی ' 2


به گزارش بیگ بنگ، تقریبا تمام نوری که در کیهان می‌بینیم نشات گرفته از ستارگانی است که درون ابرهای گازی متراکم در محیط میا‌ن‌ستاره‌ای شکل می‌گیرد. سرعت شکل‌گیری این ستارگان(SFR) به میزان ذخایر گاز موجود در کهکشان و شرایط فیزیکی در محیط میان‌ ستاره‌ای که ستارگان در آن درگیر هستند بستگی دارد. بنابراین اندازه‌گیری سرعت شکل‌گیری ستارگان کلید فهم شکل‌گیری و تکامل کهکشان‌ها می‌باشد.
تاکنون رصدهای مختلفی در طول‌ موج‌های مختلف برای اندازه‌گیری سرعت شکل‌گیری ستارگان صورت گرفته که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. امواج مرئی و فرابنفش منتشر شده که قسمتی از آن توسط غبار میان‌ستاره‌ای جذب می‌شود رایج ترین امواج استفاده شده به عنوان ردیاب‌های سرعت شکل‌گیری ستارگان می‌باشند. به دلیل جذب قستی از امواج توسط غبار میان‌ستاره‌ای از ردیاب‌های ترکیبی که دو یا چند تابش متفاوت از جمله فروسرخ به منظور تصحیح جذب گرد و غبار ترکیب می‌کند، استفاده می‌کنند. با این وجود این ردیاب‌ها گاهی قابل اعتماد نیستند چرا که مکانیزم‌های یا منشاءهای دیگری که مرتبط با شکل‌گیری ستارگان عظیم نیستند می‌توانند روی نتایج تاثیر بگذارند و سبب گمراهی شوند.
یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی به رهبری فاطمه طباطبایی که متخصص اخترفیزیک موسسه‌ی جزایر قناری می‌باشد آنالیزی با جزئیات از توزیع انرژی طیفی یک کهکشان نمونه ارائه داده است و توانسته برای اولین بار انرژی تولید شده در محدوده‌ی فرکانسی ۱-۱۰ گیگاهرتز را که برای تشخیص سرعت شکل‌گیری ستاره مورد استفاده قرار می‌گیرد، اندازه‌گیری کنند. این محقق می‌گوید: «ما از تابش رادیویی استفاده کرده‌ایم چرا که در مطالعات پیشین میان تابش رادیویی و فروسرخ هم بستگی تنگاتنگی شامل بازه‌ای بیش از ۴ سطح قدر تشخیص داده شد.» برای بررسی بیشتر این همبستگی نیاز به مطالعاتی با جزئیات بیشتر بود تا منبع انرژی و فرایندی که این تابش‌های رادیویی مشاهده شده از کهکشان‌ها را تولید می‌کنند بهتر درک شود.
اوا اسچینرر از انستیتوی نجوم ماکس پلانک (MPIA) در هایدلبرگ آلمان می‌گوید: «ما در گروه تحقیقاتی تصمیم گرفتیم تا کهکشان‌های نمونه‌ی کینگ فیش(KINGFISH) را در مجموعه‌ای از فرکانس‌های رادیویی بررسی کنیم.» نمونه‌ی نهایی شامل ۵۲ کهکشان با ویژگی‌های بسیار متفاوت است. ماریتا کراوزه از انستیتوی اخترشناسی رادیویی ماکس پلانک در شهر بن که مسئول رصد‌های رادیویی این کهکشان‌ها با تلسکوپ رادیویی افلسبرگ بود، می‌گوید: «تلسکوپ رادیویی صد متری افلسبرگ با حساسیت بالایی که دارد ابزاری مناسب برای دریافت شارهای رایویی کهکشان‌ها و هر چیز دیگری در فضا است که سرعت گسترش پایینی دارد. ما اسم این پرژه را کین گفیش نامیده‌ایم که به معنای کهکشا‌ن‌های تولید‌کننده‌ی امواج رادیویی است.»


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
' ستاره شناسی ' 2


نتایج این پروژه نشان می دهد که تابش رادیویی ۱-۱۰ گیگاهرتز استفاده شده، به چندین دلیل ردیابی ایده‌آل در شکل‌گیری ستارگان است. اولا غبار میان‌ستاره‌ای نمی‌تواند آن را در این فرکانس جذب یا رقیق کند. دوما این تابش توسط ستارگان بزرگ و در طی فازهای متفاوت شکل‌گیری از غبار ستاره‌ای جوان تا منطقه‌ی اچ ۲ (منطقه‌ای شامل گازهای یونیزه شده ) و بقایای ابرنواختر آزاد شده است. و نهایتا نیازی به ترکیب آن با هیچ ردیاب دیگری نیست. به همین دلایل اندازه‌گیری‌ها در محدوده‌ی انتخاب شده روشی دقیق تر برای تخمین سرعت شکل‌گیری ستارگان بزرگ نسبت به ردیاب‌هایی که به طور سنتی استفاده می‌شوند، می‌باشد.
این مطالعه ماهیت فرایند بازخوردی حاصل از فعالیت شکل‌گیری ستاره که عامل اصلی در تکامل ستارگان است را توضیح می‌دهد. فاطمه طباطبایی می‌گوید: «با استفاده از افتراق منشاء زنجیره‌های رادیویی می‌توان نتیجه گرفت که الکترون‌های پرتوی کیهانی(که یکی از اجزای محیط  میان ستاره‌ای است) در کهکشان‌های با سرعت شکل‌گیری ستاره‌ی بالاتر، جوان‌تر هستند. این الکترون‌های کیهانی می‌توانند بادها و جریان‌هایی قدرتمند پدید بیاورند و پیامد‌های مهمی در تنظیم شکل‌گیری ستارگان داشته باشند.» جزئیات بیشتر این پژوهش در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نشریۀ Astrophysical
 منتشر شده است.
پاسخ
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، mT_pOoM_taaK ، *Ramesh* ، omid13790
آگهی
#12
' ستـاره ' 

یک ناحیه تولید ستارگان در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ابر ماژلانی بزرگ ، تصویر از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسا  و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناسا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
' ستاره شناسی ' 2


سِتاره گوی پرنور و بسیار داغی از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پلاسماست  که انسجام خود را توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیروی گرانش  خود حفظ  می‌کند. نزدیکترین ستاره به زمین خورشید است. سایر ستارگان که در شب از روی زمین قابل دیدن هستند، به دلیل فاصله بسیار دورشان به شکل نقاطی ثابت (گاهی چشمک زن) و روشن دیده می‌شوند. در طول تاریخ، ستاره‌های برجسته‌تر، تحت گروه‌هایی به نام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صورت‌ها  و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صورت‌واره‌های فلکی ، گروه‌بندی شده و روشن‌ترین ستارگان نیز نام‌گذاری شده‌اند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاتالوگ‌هایی از ستارگان  توسط اخترشناسان گردآوری  شده‌است که ستارگان شناخته‌شده را مشخص می‌کند و نام‌های استانداردی برای ستارگان پیشنهاد می‌کنند. هرچند که بیشتر ستارگان جهان از جمله تمامی ستارگان خارج از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کهکشان راه شیری  با چشم غیر مسلح از روی زمین قابل دیده شدن نیستند. در حقیقت بیشتر آنها حتی از دید قویترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تلسکوپها  نیز پنهان می‌مانند.


یک ستاره حداقل در بخشی از عمر خود، به دلیلدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همجوشی گرماهسته‌ای  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیدروژن  به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هلیم  در مرکز آن،  می‌درخشد. انرژی ایجاد شده از بخش درونی ستاره می‌گذرد و به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فضای بیرونی  اطراف تابیده می‌شود.  وقتی ذخیره هیدروژن در هسته یک ستاره رو به اتمام می‌رود، تقریباً تمام عناصر طبیعی سنگینتر از هلیم از طریق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سنتز هسته‌ای ، یا در برخی از ستارگان از طریقدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سنتز هسته‌ای  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ابرنواختری  در هنگام انفجار آن‌ها پدید  می‌آیند. ستاره در اواخر دوران عمر خود ممکن است شامل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماده تباهیده  نیز باشد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخترشناسان  با بررسی حرکت ستاره‌ها در فضا، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درخشندگی  آن‌ها ودیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طیف‌سنجی نجومی  می‌توانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جرم ، سن، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فلزیگی  (ترکیب شیمیایی ستاره) و سایر ویژگیهای ستاره‌ها را به‌دست‌آورند. جرم کلی یک ستاره تعیین‌کننده مراحل تکامل و سرنوشت نهایی آن است. سایر مشخصات یک ستاره مانند قطر و دما در طول عمر ستاره متغیر هستند. با استفاده از نموداری به نام نمودار هرتسپرونگ-راسل دمای بسیاری از ستارگان را نسبت به روشنایی آن‌ها نمایش می‌دهد که از طریق آن می‌توان وضعیت تکامل و سن ستاره را تعیین نمود.

زندگی یک ستاره از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رمبش گرانشی  یک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سحابی  گازی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آغاز می‌شود  که عمدتاً شامل هیدروژن به همراه هلیم و  کمی از عناصر دیگر است. وقتی که چگالی هسته ستاره به اندازه کافی می‌رسد، هیدروژن در فرایندی پایدار توسط همجوشی هسته‌ای به هلیم تبدیل شده و انرژی فراوانی آزاد می‌شود.سایر قسمتهای داخلی ستاره این انرژی را از طریق فرایندهای تابش و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همرفت  به بیرون انتقال می‌دهند. فشار داخلی ستاره از فروریختن  آن براثر نیروی گرانشی خودش جلوگیری می‌کند. وقتی که سوخت هیدروژن ستاره به پایان می‌رسد، اگر جرم ستاره حداقل ۰٫۴ بار از خورشید بزرگتر باشد، منبسط شده و تبدیل به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غول سرخ  می‌گردد. پس از آن  ستاره به مرحله تباهیدگی رسیده و بخشی از جرم خود را در فضا دفع می‌کند که بعدها در تشکیل ستارگان نسل جدیدتر با عناصر سنگین‌تر به کار می‌رودو هسته ستاره هم به بقایای ستاره‌ای تبدیل می‌شود که ممکن است دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کوتوله سفید ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستاره نوترونی  و یا در صورت کافی بودن جرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سیاهچاله  باشد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستارگان دوتایی  یا چندتایی شامل دو یا چند ستاره می‌شود که در میدان گرانش یکدیگر اسیر هستند و  معمولاً در مدارهای پایداری به دور یکدیگر می‌گردند. وقتی دو ستاره خیلی به هم نزدیک باشند، برهمکنش گرانشی میان آن‌ها بر تکامل آن‌ها تأثیر می‌گذارد.ستارگان می‌توانند بخشی از ساختارهای بزرگ مثلدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشه‌های ستاره‌ای  و یا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کهکشانها  باشند.
پاسخ
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، mT_pOoM_taaK ، *Ramesh*
#13
' تاریخچه مُشاهدات " ستاره ها " '

مردم از دوران باستان الگوهایی در ستارگان می‌دیدند. این تصویر مربوط به سال ۱۶۹۰ از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صورت فلکی شیر  است که توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یوهانس هولیوس  کشیده شده‌است.


' ستاره شناسی ' 2


از نظر تاریخی ستارگان برای تمدنهای مختلف در سراسر تاریخ اهمیت داشته‌اند. گاهی ستارگان بخشی از آیین‌های مذهبی بوده‌اند و برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناوبری فلکی  و  جهت‌یابی از آنها استفاده می‌شده‌است. بسیاری از ستاره‌شناسان باستان بر این باور بودند که ستارگان به طور دائمی به کره آسمانی دوخته شده‌اند و هرگز تغییر نمی‌کنند. ستاره‌شناسان بر مبنای قراردادهایی ستارگان را در قالب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صور فلکی  دسته‌بندی می‌کردند و  از آنها برای ردیابی مسیر حرکت سیارات و موقعیت خورشید استفاده می‌کردند. از حرکت خورشید  نسبت به ستارگان پس زمینه و افق در ساختندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گاه‌شمار  استفاده شد که در قاعده‌مند کردن فعالیتهای کشاورزی به‌کار می‌رفت. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گاه‌شمار میلادی  که امروزه در بسیاری از نقاط دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد، یک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گاه‌شمار خورشیدی  بر اساس زاویه محور چرخشی  زمین نسبت به ستاره محلی‌اش خورشید است.

قدیمی‌ترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقشه آسمان  که تاریخ دقیقی دارد، حاصل تلاشهای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخترشناسی مصر  باستان در سال ۱۵۴۸ پیش از میلاد است.قدیمی‌ترین کاتالوگ ستارگان کشف شده توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخترشناسان بابلی  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بین‌النهرین  در اواخر هزاره دوم پیش از میلاد در دوره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاسی‌ها  گردآوری شده‌است (۱۵۳۱–۱۱۵۵ پیش از میلاد).
پاسخ
 سپاس شده توسط mT_pOoM_taaK ، ßяɪcε ، Interstellar ، *Ramesh* ، omid13790
#14
دید کلی به ستاره شناسی:


ستاره شناسی چیست؟ آیا آن را می‌توان شاخه‌ای از علوم قرار داد یا بیشتر به فلسفه نزدیک است؟ شاید امروزه ستاره شناسی بخشی از علوم هستند که کاربردهای مستقیمی چون علوم پزشکی و یا مهندسی ندارند) باشد، اما بی گمان در گذشته چنین نبوده است. امروزه ستاره شناسی را بخشی از علوم در نظر می‌گیرند که به مطالعه و درک پدیده‌های آسمانی می‌پردازد.

درک پدیده‌های آسمانی ، بخشی از تلاش سیری ناپذیر انسان در راه درک و شناخت نظم حاکم بر تمام طبیعت چه نقشی در زندگی بشر دارد، بحثی است که، شاید هرگز نتوان پاسخی عینی و مستقیم برای آن یافت. چرا که شاید پاسخ این سؤال خیلی شخصی باشد، اما آنچه مهم است، پاکی ، عظمت و دست نخوردگی اجرام بزرگ و دوردست عالم است که آن قدر وسوسه انگیزند که هر کسی را به مطاله خود فرا می‌خوانند و ستاره شناسی حاصل این فراخوان بزرگ است.

_
تعریف و ارتباط با علوم دیگر:


اگر به دنبال یک تعریف مشخص از ستاره شناسی نوین باشیم، می‌توان آن را چنین بیان کرد؛ مطالعه موضع ، ساختار و چگونگی تحول (از آغاز تا پایان) اجرام آسمانی. در این زمینه ، علومی به کمک ستاره شناسی می‌آیند که هر یک پاسخگوی بخشی از پرسشهای این علم هستند. فیزیک بخش عمده‌ای از مشکلات ستاره شناسان را برطرف کنند، شیمی ، ریاضیات و مکانیک نیز از جمله علومی هستند که ارزشهای فراوانی برای ستاره شناسی و ستاره شناسان دارند. در سالهای اخیر حتی علمی مانند زییت شناسی به کمک ستاره شناسی آمده است و بحث موجودات برون زمینی، مسأله پیدایش حیات و نیز امکان زندگی در دیگر کرات آسمانی ، رابطه روز افزون این دو علم را طلب می‌کند.

سایر علوم ، بخصوص علوم کاربردی (مانند شاخه‌های گوناگون مهندسی) نیز بحث فضاپیماها ، تلیکوپ های زمینی و فضایی غولپیکر را تکمیل می‌کند و از این طریق در گسترش ستاره شناسی قدم بر می‌دارد. رابطه ستاره شناسی و سایر علوم را در ادامه این سلسله مباحث و به تدریج متوجه خواهید شد و بی گمان در ادامه مسیر ستاره شناسی حتما متوجه می‌شوید که در هیچ حالتی قادر به حذف ارتباط یک یا چند رشته از علوم دیگر با ستاره شناسی نخواهید شد
پاسخ
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، *Ramesh* ، ßяɪcε ، omid13790
#15
' تکـامُل ستارگـان ! '


نمودار هرتسپرونگ-راسل


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
' ستاره شناسی ' 2


سرگُذشت 



به طور کلی چرخهٔ تبدیل مواد بینِ ستاره‌ای به ستاره‌ها که در نتیجهٔ این چرخه واکنش‌های هسته‌ای با عناصر سنگین غنی می‌شود و سپس به‌صورت باد ستاره‌ای یا سحابی سیاره‌ای یا اَبَرنواختر به فضای میان‌ستاره‌ای بازمی‌گردد را اخترش asteration می‌گویند.


زایش 


تولد ستارگان در ناحیه‌هایی از فضا که نام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سحابی  دارند صورت می‌گیرد بدین صورت که ملکول‌های هیدروژن که در ناحیه‌های بزرگی از فضا پراکنده هستند آرام آرام به هم نزدیک می‌شوند و زمانی که ستاره به تعادل هیدرودینامیکی برسد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش‌ستاره  و زمانی که بتواند همجوشی هسته‌ای انجام دهد تا انرژی خود را آزاد کند یک ستارهٔ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رشته اصلی  به‌شمار می‌آید. حداقل جرم ستاره برای سوزاندن هیدروژن ۰٫۱ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جرم خورشید ، سوزاندن هلیوم ۰٫۴ جرم خورشید، سوزاندن کربن ۵ برابر جرم خورشید و سوزاندن نئون نیاز به جرمی برابر ۸ جرم خورشید دارد.
پاسخ
 سپاس شده توسط *Ramesh* ، ßяɪcε ، omid13790
#16
' عُمر ستارگان ' 


آسمان زیبای لیتوانی (: 


' ستاره شناسی ' 2


هر ستاره دارای دوره عمر می‌باشد که بسته به نوع ستاره متفاوت است. ستارگان حجیم با نور بیشتر و حرارت زیاد عمر کوتاهتری نسبت به ستارگان کم نور و کوچک دارند. پایان عمر هر ستاره بستگی به میزان ذخیره هیدروژن در آن دارد. زمانی که هیدروژن درون ستاره‌ای پایان یابد هلیوم تبدیل به سوخت اصلی می‌شود و می‌سوزد. سوختن هلیوم سبب ایجاد گرمای بسیار زیادی می‌شود که تا آن زمان در ستاره پیش نیامده بوده‌است (این مراحل تا سوزاندن سیلیسیم پیش می‌رود زیرا تولید آهن که از همجوشی سیلیسیم به وجود می‌آید فرایندی گرماگیر و نه گرماده‌است) این گرمای زیاد سبب انبساط ستاره می‌شود و حجم آن را چند برابر می‌کند. مثلاً اگر زمانی خورشید شروع به سوزاندن هلیوم کند آنقدر انبساط می‌یابد که زمین در حجم زیاد آن محو می‌شود. این انبساط تا سر حد مریخ ادامه پیدا کرده و سپس متوقف می‌شود. مرحلهٔ بعدی بستگی به نوع ستاره دارد. ستارگان عظیم پس از این مرحله آنقدر انبساط یافته‌اند که دیگر نمی‌تواند جاذبه‌ای روی سطوح بیرونی خود داشته باشند. پس از آن این ستارگان منفجر شده و تبدیل به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نواختر می‌گردند. هرچه ستاره بزرگ‌تر باشد میزان نواختر بزرگ‌تر خواهد بود. غولها تبدیل به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ابرنواختر  می‌گردند. پس از آن این ستاره‌ها بسته به نوع نواختر ادامه عمر می‌دهند. نواخترهای معمولی تبدیل به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کوتوله  شده و  عمری طولانی را آغاز می‌کنند. اما ابرنواخترها در خود فرو می‌ریزند و بسته به جرم هسته آن‌ها ستارگان بسیار کوچکی و چگالی به نام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستارگان نوترونی  بوجود می‌آورند. این ستارگان عمر طولانی دیگری در پیش  خواهند داشت. بعد از آن کوتوله‌ها یا کوتوله‌های سفید تبدیل به کوتوله سیاه شده و تا آخر جهان زندگی خواهند کرد. اگر جرم آن بسیار زیادتر از این موارد باشد تبدیل به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سیاهچاله  می‌شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط *Ramesh* ، ßяɪcε ، omid13790
#17
' تجمُـع ستارگان '

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
' ستاره شناسی ' 2

به گروهی از ستارگان که با نیروی گرانش به هم پیوستگی داشته باشند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشه ستاره‌ای  می‌گویند که در دو دسته دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشه ستاره‌ای باز  و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشه ستاره‌ای کروی  تقسیم می‌شوند. خوشه‌های ستاره‌ای کروی در مرکز  کهکشان‌ها یافت می‌شوند و معمولاً عمر بسیار بیشتری دارند. اما اگر فقط دو ستاره در کنار هم باشند به آندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستاره دوتایی  گفته می‌شود.



' نظـر پیشینیان '


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ابن سینا  ستاره را چنین تعریف می‌کند: جسمی است بسیط، کروی که جایگاه طبیعی آن در فلک است.  روشنی می‌بخشدو قابل کن و فساد نیست. بر فراز مرکز، بی‌آنکه بر آن احاطه داشته باشد در حرکت است




ستاره‌ها و سوخت جریان در مرکز کهکشان راه شیری '

' ستاره شناسی ' 2

یک جریان خروجی بسیار بزرگ از ذرات شارژ شده که به شکل یک آبفشان است، در مرکز کهکشان راه شیری کشف گردید. این جریان خروجی به کشیدگی و درازای ۵۰٬۰۰۰ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سال نوری  از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صفحه کهکشانی  است. محققین بر این باورند که سوخت و انرژِی این جریان شدید ذرات، از شکل‌گیری ستاره‌ها تأمین می‌شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط *Ramesh* ، ßяɪcε ، omid13790
#18
' دانشمندان موفق به تخمین عمر ستاره تراپیست 1 شدند! '

' ستاره شناسی ' 2

تراپیست 1 (TRAPPIST-1) یک ستاره کوتوله فراسرد در فاصله 39 سال نوری زمین است. به تازگی دانشمندان موفق شده‌اند عمر ستاره تراپیست 1 را تعیین کنند.

این ستاره کوتوله فراسرد که برای اولین بار در بهمن ماه سال گذشته از سوی دانشمندان کشف شد، توجه زیادی را به خود جلب کرده و گمانه‌زنی‌ها پیرامون وضعیت زیست‌پذیری سیارات آن همچنان ادامه دارد. در مدار ستاره تراپیست 1، تعداد 7 سیاره مشابه زمین در گردش بوده و بر اساس برآوردهایی که صورت گرفت، حداقل تعداد 3 سیاره از آنان در کمربند حیات مستقر هستند. این بدان معناست که دمای سطحی این سیارات به گونه‌ای است که آب به صورت مایع در آن جریان داشته و احتمالا از حیات نیز پشتیبانی می‌کند. در حالی که این سیستم ستاره‌ای در میان رسانه‌های خبری سر و صدای زیادی را به راه انداخته، اخیر دانشمندان موفق شده‌اند عمر ستاره تراپیست 1 را تخمین بزنند.
گروهی از ستاره‌شناسان، داده‌های دریافتی از تلسکوپ‌های مختلف را برای تعیین عمر ستاره تراپیست 1 مورد استفاده قرار دادند. طبق برآوردهای انجام گرفته، سن ستاره تراپیست 1 در حدود دو برابر خورشید و بین 5.4 تا 9.8 میلیارد سال است.
حقیقت این است که با مشاهده یک ستاره، امکان تعیین سن دقیق آن وجود ندارد. اما دانشمندان با جستجوی سرنخ‌های موثر بر رفتار ستاره‌ها، می‌توانند برآوردی تقریبی را از عمر ستارگان به دست آورند.


' ستاره شناسی ' 2


آدام بورگسر (Adam Burgasser) به عنوان متخصص فیزیک نجومی در دانشگاه سن دیگو به همراه معاون برنامه‌های اکتشافی سیارات فراخورشیدی در ناسا یعنی اریک مامایک (Eric Mamajekk) داده‌های دریافتی از تلسکوپ‌ها را مورد بررسی قرار دادند و در نهیات موفق شدند پیش‌بینی نسبتا دقیقی را برای عمر ستاره تراپیست 11 ارائه کنند. به منظور کشف سرنخ‌های مرتبط، دانشمندان سرعت تراپیست 1 در کهکشان راه شیری و ترکیبات جوی آن را زیر ذره‌بین قرار دادند.
کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تراپیست 1  بسیار جذاب است. با این حال، منظومه TRAPPIST-1 یکی از عجیب و غریب‌ترین سامانه‌ها در کهکشان راه شیری شناخته شده و تخمین عمر ستاره تراپیست 11 می‌تواند ما را به درک صحیح‌تری از شرایط موجود در سیارات آن برساند.
همانطور که امروز می‌دانیم، توسعه حیات و شکل‌گیری نوع هوشمند آن بر روی زمین نزدیک به 4 میلیارد سال زمان برده است. با این تفاسیر، تخمین عمر ستاره تراپیست 1 در نوع خود بسیار شگفت‌انگیز به شمار می‌آید؛ چرا که به کمک آن می‌توانیم به جزئیات تازه‌ای از زیست‌پذیری این سیاره در طول زمان پی ببریم.
بدیهی است که با توجه به اکتشافات اخیر دانشمندان، بحث و گمانه‌زنی پیرامون حیات پذیر بودن یا نبودن سیارات منظومه تراپیست 1 بیش از پیش قوت بگیرد. برخی از ستاره‌شناسان معتقدند که این سیاره‌ها به علت نزدیک بودن به ستاره تراپیست 1، امکان حفظ حیات را ندارند. ستاره‌های کوتوله از نوع M که تراپیست 1 نیز از همین نوع است، شعله‌های بزرگی را از خود منتشر می‌کنند که نابودی اتمسفر سیارات آن را در پی دارد. از طرفی با توجه به نزدیکی بسیار زیاد این سیارات در طول چندین میلیارد سال، احتمالا تمامی منابع آبی آن‌ها به علت حرارت زیاد بخار گردیده و شرایط زیست‌پذیری آن را از بین برده است. از سوی دیگر برخی از ستاره‌شناسان معتقدند که بعضی از نقاط این سیاره‌ها، احتمالا هنوز شانس زیست‌پذیری را دارا هستند. بنابراین در حال حاضر پرسش‌های بسیاری در مورد این منظومه محبوب در میان ستاره‌شناسان باقی خواهد ماند.
دانشمندان امیدوار هستند که راه‌اندازی نسل جدید تلسکوپ‌ها از جمله تلسکوپ فضایی جیمز وب (James Webb)، بتواند ما را به درک صحیح‌تری از جهان اطراف رسانده و از اسرار موجود در آنان پرده‌برداری کند.
پاسخ
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، omid13790
#19
' آیا یک کوتوله‌ سفید بیشتر از یک ستاره‌ نوترونی عمر می‌کند؟ '


بیگ بنگ: این سوال بسیار جالبی است چرا که بیشتر اوقات وقتی که در مورد طول عمر یک ستاره حرف می‌زنیم منظورمان پیش از شکل گرفتن یک کوتوله‌ی سفید یا ستاره‌ی نوترونی است. یک ستاره طول عمری دارد که در این بازه هیدروژن را به هلیوم تبدیل می‌کند و نور تولید می‌کند.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
' ستاره شناسی ' 2

به گزارش بیگ بنگ، با این تعریف  از طول عمر، خورشید ما یک ستاره‌ی میانسال است که ۴٫۵ میلیارد سال سن دارد و تخمین زده می‌شود برای ۹ میلیارد سال هیدروژن برای سوزاندن داشته باشد. زمانی که سوزاندن هیدروژن تمام شد، خورشید و تمام ستارگان به جرم خورشید وارد یک مرحله‌ی دگردیسی آخر عمر می‌شوند که شامل از بین رفتن بیشتر لایه‌های خارجی ستاره می‌شود. در مورد خورشید یک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سحابی  سیاره‌نما خارج از  سطح خارجی از دست رفته تولید شده و از خورشید فقط هسته‌ی داغ آن به عنوان یک کوتوله‌ی سفید به جا خواهد ماند.
اگر ستاره اندکی بزرگتر بود به جای تولید یک سحابی سیاره نما و کوتوله‌ی سفید یک ابرنواختر تولید می‌کرد. به منظور تولید یک ستاره‌ی نوترونی، جرم ستاره باید در یک بازه‌ی کاملای خاصی قرار گرفته باشد اگر وزن بسیار زیاد باشد وزن گرانشی ستاره می‌تواند هسته‌ی ستاره را به جای ستاره‌ی نوترونی به یک سیاهچاله تبدیل کند. اگر ستاره بسیار کم وزن باشد نمی‌تواند به یک ابرنواختر تبدیل شود و به جای ستاره‌ی نوترونی به یک کوتوله‌ی سفید تبدیل خواهد شد.
ستاره‌ی نوترونی و کوتوله‌ی سفید هر دو بقایای ستاره‌ای می‌باشند. آنها پس از آنکه همجوشی در هسته‌ی یک ستاره متوقف شد گرانش ستاره‌ی ناپایدار را پایدار کرد، از ستاره به جا می‌‌مانند. ستاره‌ی نوترونی و کوتوله‌ی سفید، هیچکدام قادر به تولید گرمای جدید در هسته‌های خود نیستند و علاوه بر آن بدون یک نفوذ خارجی قادر به هیچکار دیگری نیز نمی‌باشند.
یک کوتوله‌ی سفید کم کم انرژی خود را از دست می‌دهند تا جایی که گرمای خود را از دست داد و دمای آن مطابق با دمای پس زمینه‌ی کیهان که سه درجه‌ی کلوین است می‌رسد. اگر کوتوله‌ی سفید به این مرحله برسد آن را کوتوله‌ی سیاه می‌نامیم اما تاکنون کوتوله‌ی سیاهی را رصد نکرده‌ایم. رصد نشدن یک کوتوله‌ی سیاه تعجب برانگیز نیست چرا که زمان مورد نیاز برای تبدیل شدن یک کوتوله‌ی سفید به کوتوله‌ی سیاه بیش از میزان زمانی است که از تولد کیهان می‌گذرد و بنابراین زمان کافی برای تولید یک کوتوله‌ی سیاه وجود نداشته است.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
' ستاره شناسی ' 2

ستاره‌های نوترونی نیز دمای بالایی دارند و تمام کاری که می‌توانند انجام دهند سرد شدن است اما آنها مجهز به یک میدان مغناطیسی قوی می‌باشند. بنابراین فرایند سردن شدن آنها کمی بیشتر درگیر است. ما توانسته‌ایم با مشاهده‌ی پرتوهای ایکس ساطع شده از ستارگان نوترونی در آسمان شب تعداد زیادی از آنها را رصد کنیم. ستارگان نوترونی را با توجه به چرخش سریع آنها می‌توان با مشاهده‌ی پالس‌هایشان در روشنایی همچون یک فانوس دریایی تشخیص داد.
بدون وجود یک عامل خارجی نه ستاره‌ی نوترونی و نه کوتوله‌ی سفید از بین نمی‌روند. عوامل خارجی وجود دارند که می‌توان از آنها برای از بین بردن یک کوتوله‌ی سفید یا ستاره‌ی نوترونی استفاده کرد. این عوامل اغلب توسط یک ستاره‌ی دیگر تامین می‌شود که به کوتوله‌ی سفید یا ستاره‌ی نوترونی جرم می‌بخشد. اگر کوتوله‌ی سفید ماده‌ی لازم برای بلعیدن ستاره‌ی همسایه را داشته باشد در یک ابرنواخر منفجر خواهد شد و خود را به دست فراموشی می‌سپارد. یک ستاره‌ی نوترونی نیز می‌تواند جرم لازم برای تبدیل شدن به یک سیاهچاله را به دست بیاورد.
دلیلی وجود ندارد که یک کوتوله‌ی سفید این کار را سریعتر از یک ستاره‌ی نوترونی انجام دهد چرا که فاکتور اصلی در اینجا سرعت ستاره در دزدیدن مواد از همسایه است. سرعت این دزدی بستگی به مدار همسایه دارد نه اینکه ستاره‌ی نوترونی است یا کوتوله‌ی سفید. بدون یک اهدا کننده‌ی ستاره‌ای هر دوی این بقایای ستاره‌ای در جهان باقی خواهد ماند و به آرامی گرمای خود را از دست خواهند داد تا زمانی که دمای آنها با دمای پیش‌زمینه‌ی کیهان یکی شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط omid13790
#20
' ستاره های پر سرعت از ابر ماژلانى بزرگ گریخته اند! '


بیگ بنگ: سرعت این ستاره ها تا چند صد کیلومتر بر ثانیه و بالای مقدار متوسط است. به گفته اخترشناسان دانشگاه کمبریج انگلیس، ستاره های پر سرعت از ابر ماژلانى بزرگ گریخته اند. ابر ماژلانى یک کهکشان کوتوله است که ۱۶۰ هزار سال نوری با زمین فاصله دارد.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
' ستاره شناسی ' 2


یک ستاره پر سرعت در حال ترک ابر ماژلانی بزرگ 


به گزارش بیگ بنگ، اخترشناسان در ابتدا فکر کردند ستاره های پر سرعت از سیاهچاله غول پیکری در قلب کهکشان راه شیری به بیرون راه یافته اند. میتوان سناریوهای دیگری نیز برای سرعت این ستاره ها در نظر گرفت مثل خوشه های ستاره ای متلاطم یا کهکشان های کوتوله در حال فروپاشی؛ اما هر سه ساز و کار در توضیح این امر ناکام مانده اند که چرا این ستاره ها فقط در بخش خاصی از آسمان یافت می شوند. تاکنون بیش از ۲۰ ستاره پر سرعت مورد شناسایی قرار گرفته که عمدتا در نیمکره شمالی هستند، اگرچه این امکان وجود دارد که تعداد بیشتری موجود باشند که فقط در نیمکره جنوبی دیده می شوند.
داگلاس بوبرت، عضو تیم پژوهشی و دانشجوی مقطع دکتری در مؤسسه اخترشناسى دانشگاه کمبریج گفت: ستارگان پر سرعت عمدتا در صورت های فلکی شیر و سکستان یافت می شوند. این مسئله قابل تامل است. یکی از توضیحات احتمالی برای منشأ ستارگان پر سرعت این است که آنها از دو منظومه گریخته اند. در این نوع منظومه های ستاره ای، هرچقدر دو ستاره به هم نزدیک باشند، سریع تر به دور هم می چرخند. اگر ستاره ای بصورت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ابرنواختر
 منفجر شود، میتواند این منظومه جفت را در هم شکند و ستاره باقی مانده نیز با  سرعت چشمگیری از آنجا می گریزد. این ستاره گریزان را فراری می نامند. ستاره های فراری موجود در راه شیری به قدر کافی سریع نیستند که ستاره های پر سرعت قلمداد شوند؛ اما کهکشانی که با سرعت بالایی حرکت می کند، توان ایجاد این ستاره های پر سرعت را دارد.
ابر ماژلانى بزرگ، سریع ترین و بزرگترین جرم در میان چند کهکشان کوتوله در مدار پیرامون راه شیری می باشد که فقط ده درصد جرم راه شیری را دارد. پس ستاره های فراری متولد شده در این کهکشان کوتوله میتوانند به راحتی از کهکشان خود بگریزند. ابر ماژلانى بزرگ با سرعتی معادل ۴۰۲ کیلومتر بر ثانیه در اطراف کهکشان ما گردش می کند. سرعت ستاره های فراری عبارتست از سرعتی که با آن از کهکشان گریختند به اضافه سرعت کهکشان میزبان خود. این دو عامل باعث سرعت گرفتن چشمگیر آنها می شود.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
' ستاره شناسی ' 2


دکتر راب ایزارد، عضو تیم پژوهشی و محقق مؤسسه اخترشناسى دانشگاه کمبریج اظهار داشت: پس موقعیت این ستاره ها در آسمان قابل توضیح است، زیرا سریع ترین فراری ها در امتداد مدار ابر ماژلانى بزرگ و به سمت صورت های فلکی شیر و سـکستان آزاد می شوند. محققان از مجموعه داده های حاصل از شبیه سازی های رایانه ای و نقشه‌برداری آسمانی دیجیتال اسلون برای مدل سازی نحوه گریز این ستاره های  پر سرعت از ابر ماژلانى بزرگ استفاده کرده و موقعیت نهایی آنها را در کهکشان راه شیری بررسی کردند. محققان زمان تولد و مرگ ستاره ها در ابر ماژلانى بزرگ را طی دو میلیارد سال گذشته شبیه سازی کرده و تمامی ستاره های فراری را یادداشت نمودند. مدار ستاره های فراری پس از بیرون رانده شدن از ابر ماژلانى بزرگ در مرحله دوم شبیه سازی ها بررسی گردید. شبیه سازی ها این امکان را به محققان میدهند تا مکان دستیابی به ستاره های گریخته از ابر ماژلانى بزرگ را پیش بینی نمایند.
بوبرت افزود: ما اولین کسانی هستیم که خروج ستاره های فراری از ابر ماژلانى بزرگ را شبیه سازی می کنیم. بر طبق پیش بینی های ما، ۱۰ هزار ستاره فراری در سرتاسر فضا پراکنده شده است. نیمی از این ستاره های فراری از ابر ماژلانى بزرگ به قدری سریع هستند که توان گریز از گرانش راه شیری را هم دارند. جزئیات بیشتر این پژوهش در “دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یادداشت های ماهانه انجمن نجوم سلطنتی
” منتشر شده است.
پاسخ
 سپاس شده توسط omid13790


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کیهان شناسی
  آیا میدانید تعداد کل ستاره های آسمان چقدر است؟
  حل معمای بزرگ شدن ستاره ها
  پیشنهاد ماموریت به سنگ میان ستاره‌ای “اوموآموا”
  کشف ستاره‌ای رکوردشکن با عمری کهن
  سحابی ستاره‌ای شعله‌ور
  غبار و نور ستاره‌ای در سحابی M78
  کشف مولکول‌های آلی پیچیده، در اطراف ستاره‌ای دوردست
  تلسکوپ آلما موفق به شناسایی نمک در اطراف ستاره جوان شد
  ستاره‌های سرد و تاریک که در کیهان کمین کرده‌اند

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان