امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه 312¤

اسگل. :|

مختصر و مفید بدون سانسوز!
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه! Angry 
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!! 6
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Son of anarchy
آگهی
(10-08-2017، 23:55)ᴅɪsᴄᴏɴɴᴇᴄᴛ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 23:54)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 23:52)ᴅɪsᴄᴏɴɴᴇᴄᴛ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 23:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 23:49)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها کسی ک من میبینم فلن توسط جو گرفته شده خودتی !
هیچکس منظور بدی نداشت !

حالت شوخی و جدی من مشخص نیست نه ؟

نمیدونم چرا 

شخصیت پیچیده ای داری .__.

رمزنگاریش پیچیدست،نمیشع کرک زد فهمید ..

سرو ته تورور هم بزنن میری تو پی سی :|

پرسنال کامپیوتر ..
عاشق شبکه هستم ..!
 سپاس شده توسط mT_pOoM_taaK ، _Lσѕт_
(10-08-2017، 23:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 23:49)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 23:47)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در عین حال یه مشت جوگیر دیگه میان وسط دنبال مخاطب میگردن !

تنها کسی ک من میبینم فلن توسط جو گرفته شده خودتی !
هیچکس منظور بدی نداشت !

نمیدونم چرا 

چرا اتفاقا , جدی بودی !
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، Faust
بــحث بود هرچی بودم خندیدیم کلی D:

مهربون باشید یاهمم

فعلا شب خوش

(10-08-2017، 23:56)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 23:55)ᴅɪsᴄᴏɴɴᴇᴄᴛ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 23:54)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 23:52)ᴅɪsᴄᴏɴɴᴇᴄᴛ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چرا 

پرسنال کامپیوتر ..
عاشق شبکه هستم ..!

منم عاشق یه چیزیم :|
 سپاس شده توسط Faust ، RedSparrow ، _Lσѕт_
(10-08-2017، 23:57)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اتفاقا , جدی بودی !

نه اتفاقاً ، اشتباه متوجه شدی .. 

چون اگه جدی بودم از شما یا کس دیگه ای نمیترسیدم‌که بخوام این رو انکار کنم .
 سپاس شده توسط τοxικ ، _Lσѕт_ ، RedSparrow
(10-08-2017، 23:57)ᴅɪsᴄᴏɴɴᴇᴄᴛ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهربون باشید یاهمم

فعلا شب خوش

بخث نیود اصلا ! به قول ممد تا حرف میزنی میگن بحث نکن! 

( :
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه! Angry 
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!! 6
کلا نفهمیدم کی به کیه!
شب خوش
زمانی که زمین می‌خوریم و شکست می‌خوریم مهم نیست، مهم این است که دوباره بلند شویم و از جای‌مان برخیزیم.
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، mT_pOoM_taaK ، τοxικ ، Faust
(10-08-2017، 23:57)ᴅɪsᴄᴏɴɴᴇᴄᴛ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهربون باشید یاهمم

فعلا شب خوش

(10-08-2017، 23:56)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسنال کامپیوتر ..
عاشق شبکه هستم ..!

منم عاشق یه چیزیم :|

خوبه ..
 سپاس شده توسط τοxικ ، _Lσѕт_
(11-08-2017، 0:00)Àñťi ģàme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهربون باشید یاهمم

فعلا شب خوش

بخث نیود اصلا ! به قول ممد تا حرف میزنی میگن بحث نکن! 

( :

دارید شعورتونو رو میکنید..

حرف زدن فرق داره با شکستن..
اینو بفهم یکم
هیچ وقت نفهمیدم مهرناز بودی یا رها؟!
+
سلام

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان