19-08-2012، 11:58
اگر من دختر بودم ، وقتی صدای یا الله یک پسر را می شنیدم ،منتظر نمی شدم که اذان را برایم کامل بگوید بعد خود را بپوشانم.
اگر من دختر بودم ، وقتی پسری بهم چشم می دوخت ، جای نشستنم را عوض می کردم.
اگر من دختر بودم ، به پسرانی که کمتر رعایت تیپ و ظاهرشان را می کنند ،به چشم یک جانی نگاه نمی کردم.
اگر من دختر بودم ، به گونه ای صحبت نمی کردم که قلب های مریض را به سمت خود بکشم.
اگر من دختر بودم ، تا قبل از اینکه هوا تاریک بشود سعی میکردم به منزل برگردم تا مادر و پدرم از نگرانی دق نکنند.
اگر من دختر بودم ، وقتی در تاکسی سوار میشدم حتما به تنهایی جلو می نشستم یا کرایه دو نفر را حساب میکردم تا کنار نامحرم نشینم.
اگر من دختر بودم ، برای رفتن به مکان هایی که تنها بودم حتما از برادرم خواهش میکردم که مرا همراهی کند.
اگر من دختر بودم ، وقتی شماره غریب زنگ میزد جواب نمی دادم.
اگر من دختر بودم ، حتما برای ازدواج به حرف پدر و برادرم گوش میردم.
اگر من دختر بودم ، دل امام زمانم را با پوشیدن مانتو های تنگ و چسبان پر خون نمیکردم.
اگر من دختر بودم ، شال و روسری خود را از داخل تا نمی زدم که کوچیکتر شود.
اگر من دختر بودم ، وقتی پدرم مخالف دانشگاه بیرون از شهر بود ، پوست کله اش را با آبغوره و قهر نمی کندم.
اگر من دختر بودم ، گوشی همراه برادرم را دزدکی چک نمی کردم.
اگر من دختر بودم ، سگ نمی خریدم که با خودم بیرون ببرم.
اگر من دختر بودم ، پدرم را در تنگنا نمی گذاشتم که خرج عمل زیبایی بینی من را بدهد.
اگر من دختر بودم ، در دانشگاه حتما پشت سر تمام پسران می نشستم.
اگر من دختر بودم ، هر ماه یک مانتو جدید نمی خریدم.
اگر من دختر بودم ، وقتی پسری بهم چشم می دوخت ، جای نشستنم را عوض می کردم.
اگر من دختر بودم ، به پسرانی که کمتر رعایت تیپ و ظاهرشان را می کنند ،به چشم یک جانی نگاه نمی کردم.
اگر من دختر بودم ، به گونه ای صحبت نمی کردم که قلب های مریض را به سمت خود بکشم.
اگر من دختر بودم ، تا قبل از اینکه هوا تاریک بشود سعی میکردم به منزل برگردم تا مادر و پدرم از نگرانی دق نکنند.
اگر من دختر بودم ، وقتی در تاکسی سوار میشدم حتما به تنهایی جلو می نشستم یا کرایه دو نفر را حساب میکردم تا کنار نامحرم نشینم.
اگر من دختر بودم ، برای رفتن به مکان هایی که تنها بودم حتما از برادرم خواهش میکردم که مرا همراهی کند.
اگر من دختر بودم ، وقتی شماره غریب زنگ میزد جواب نمی دادم.
اگر من دختر بودم ، حتما برای ازدواج به حرف پدر و برادرم گوش میردم.
اگر من دختر بودم ، دل امام زمانم را با پوشیدن مانتو های تنگ و چسبان پر خون نمیکردم.
اگر من دختر بودم ، شال و روسری خود را از داخل تا نمی زدم که کوچیکتر شود.
اگر من دختر بودم ، وقتی پدرم مخالف دانشگاه بیرون از شهر بود ، پوست کله اش را با آبغوره و قهر نمی کندم.
اگر من دختر بودم ، گوشی همراه برادرم را دزدکی چک نمی کردم.
اگر من دختر بودم ، سگ نمی خریدم که با خودم بیرون ببرم.
اگر من دختر بودم ، پدرم را در تنگنا نمی گذاشتم که خرج عمل زیبایی بینی من را بدهد.
اگر من دختر بودم ، در دانشگاه حتما پشت سر تمام پسران می نشستم.
اگر من دختر بودم ، هر ماه یک مانتو جدید نمی خریدم.